Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “A woman of great diversity”

  1. Åhå, jag dricker sempers fullkornsvälling för barn från ett år. Det har funkat fint i sådär 25 år nu 🙂

  2. om du inte äter någon form av fisk som vegetarian så är det bra att kolla upp vad misosoppan innehåller. den kan nämligen bestå av flingor från fisk eller tonfiskbuljong. detsamma gäller om man äter vegetariskt på någon asiatisk restaurang så använder dom oftast ostronsås när grönsakerna steks. jordnötssåsen (apropå asiatisk mat och tillika tillbehör) innehåller oftast hönsbuljong. kan vara bra att veta om man vill undvika sådana produkter.

  3. Emelie: Ja toppen
    ANne: Tack för det. Jag är själv inte så noga för jag försöker att ha ett okomplicerat förhållande till maten, pg av min historia. Men jag är glad att Du har sådan järnkoll 🙂

    Annika: haha, bra

    Kram