Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Isblått”

 1. Passar ju dina ljusblå ögon alldeles perfekt, kom o tänka på att mörkt hår lyfter fram blå ögon otroligt mycket oxå, helt appropå!

 2. Hej Clara! Du är tjusig du! Jag brukar vara inne hära nästan varje dag. Tycker om att kolla på alla trevliga bilder. Så nu har jag lagt märke till att du verkar sminka ögonen annorlunda. Tycker det ser riktigt fint ut. Jag skulle gärna vilja att du beskrev hur du fick sminket runt ögonen så fint. Ser ut som du använder öngnskugga eller eyeliner eller så. Fint är det iaf! Tackar så hjärtligt om du skulle berätta det för mig

 3. Alltså, jag gillade den där liknelsen med en gris. Det är dags att grisarna får upprättelse och att vi ser deras inneboende skönhet. Minsann.

 4. Hallå där!
  Grymmt shysst blogg.

  Jag tänkte också fråga om det är lugnt att jag tar din bakgrundsbild och gör om lite och lägger den i min blogg som bakgrund?
  Jätte tacksam för svar!!

  Ha det gott
  Mickaela

 5. Hej Clara! Satt och bläddrade igenom din blogg nu och sökte något speciellt, och jag önskar att hela din blogg vore en bok som jag kunde ta fram och bläddra i ibland.
  Jag hoppas du kan hjälpa mig: efter att du gift dig hade du i en intervju av något slag pratat om hur du och Jakob höll bröllopel på er budget. Vet du när du länkade till detta, och har du den rentav kvar? Så blir det enklare att hitta:) Har nämligen en god vän som ska gifta sig, hon och hennes tillkommande är studenter som också har en begränsad budget att hålla sig med:)
  Kram!

 6. Älskar också isblått, det är något alldeles ljuvligt oskuldsfullt med den färgen :=)

  härlig blogg du har 🙂

 7. Idel bekräftelser av ditt utseende och idéer! men varför har man en blogg ?… så klart du skall utnyttjar den :-)som att vara nykär kanske!

 8. Hej Clara! Jag följer en enda blogg – och det är din. Nu när du går in för bondmoran i dig är du kanske intresserad av min blogg om bl.a ekologisk o tillsatsfri mat mat, barn, och att se det stora i det lilla livet. Ta en titt på mittEnklaliv.com
  Vänliga hälsningar Mia Kå

 9. hej clara! jag tycker mycket om din blogg och känslan/stämningen som du på ett så skickligt sätt lyckas förmedla! du tar verkligen jättefina bilder och jag blir lite nyfiken på vilken kamera du använder/objektiv m.m.?

 10. Du är urtjusig i isblått, men personligen gillar jag grått också… mysig vardagsfärg! Isblått är verkligen en vinterfärg, och vintern är ju så otroligt förtrollande vacker! Det märker man inte i stan! Ta er ut på landet en kall snötäckt vinterdag alla stadsbor så får ni se på andra bullar! (Jag är själv stadsbo) 🙂

 11. Hej Clara! I höstas skrev du något om att du bytt bank och något om att de inte har någon ränta. Jag går själv i bytas tankar och funderar därför vad banken hette. Och vad tycker du om den hittills?