Flott i blått

Igår gjorde vi Göteborg några timmar. Bertil gick på Alfons Åbergs värld med Jakob, Juni och Clemens medan jag och Anna och Folke gick på Byggfabriken och köpte lampolja, knoppar till badrummet, ankarkrokar till köket och lite ny spissvärta. Sådana där saker som jag tycker är obegripligt roligt att införskaffa! Nu vill jag bara hem och svärta spisen, banne mig.

Gårdagens outfit var en loppad klänning och ett par ballerinas från H&M. Favoritjeansjackan med den perfekta blå färgen och det perfekta snittet har Niotillfem formgivit för JC. Får alltid komplimanger när jag bär den.  Nagellacket kommer från Essie och heter typ Pret-a-surf om jag inte minns fel.

Vill du se hur jag använder dämpade blå färger i inredningen? Kolla här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Flott i blått”

  1. Himla söt klänning.

    Jag är också en person som gillar att gå runt i loppade klänningar och jag har en fråga till dig. Var drar du gränsen för hur mycket en loppad klänning får kosta?

    Det är ju inte en hemlighet vad som är modernt inom retrohandeln och priserna tenderar att bli därefter på typ Myrorna och Röda Korset. Jag fattar att det är efterfrågan som styr priserna även där, men det känns bisarrt ibland när de vill ha samma eller mer än vad det kostar att köpa ett nytt plagg. Då kan en ju tänka att en köper plagget av altruistiska skäl. Men min altruism sträcker sig inte till dom överpriserna tyvärr.

  2. Åh, den klänningen skulle jag också vilja ha, ja jeansjackan också för den delen. Fin-fint!