Fat med tofubitar och små tomater.

Det här är så gott att jag skulle kunna äta det varje dag!

Libanesisk kyckling kort och gott. Men jag föredrar att göra den på tofubitar istället!

Libanesisk tofu

Portioner

ca 4

Tid

över 120 minuter

Ingredienser

  • 800 gram kycklingfilé/tofu

  • 6 vitlöksklyftor

  • 1 tsk grillkrydda

  • 1 tsk vitpeppar

  • 1 tsk paprikapulver

  • 2 msk olivolja

  • 1 msk ajvar relish

  • 1 tsk torkad timjan

  • 2 tsk salt

Gör så här

  • Pressa vitlök och blanda med ingredienserna till marinaden.
  • Skär kycklingen/tofun i mindre bitar och marinera i kylskåp över natten.
  • Stek kycklingen/tofun tills den fått fin yta och inte är rå inuti.
  • Servera sedan kall. Supergott till ris eller potatissallad.