Nödvändigt nonsens

På hyllan i sovrummet trängs nödvändigheter med rent nonsens. Handkrämen från L’occtaine, ansiktsoljan från Picaut, favoritparfymen från Versace och så Floret som jag fått av Jakob. Ett engelskt kroppspuder som doftar lavendel och ett för barn som inte luktar alls. En liten färsk blomma och så det rutiga nattlinnet och den rosa sidenkimonon Anna köpte åt mig i Peking. Tillsammans ser det faktiskt väldigt fint ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “Nödvändigt nonsens”

      1. Spännande frågeställning! Ska försöka trilla in och se vad som händer i frågan. Har själv tusentals genomtänkta och inte alltid så genomtänkta orsaker och anledningar till varför jag tycker att det är nästan omöjligt med nya vänner i vuxen ålder. Man blir ju petigare med åren dessutom och vägrar ta skit, som man kanske gjorde som yngre.

  1. Kul att du har börjat blogga igen – allstå att det kommer lite tätare uppdateringar. :o) Du borde ha semester oftare! Ta hand om dig!

  2. Tjusigt! Ljuvligt med nonsens. Burkar och flaskor har alltid varit en passion för mig! Kände igen bland annat talken på burk, Snake Brand Prickly Heat! Köpte den pga den fina burken. Och handkrämen från LÓccitane är världens mest sålda handkräm! Själv använder jag rent sheasmör till händerna och fötterna, bra budgettips. Samma verksamma ingrediens som i handkrämen!
    You rock Clara!

  3. Jag är besatt av Prickly Heat på sommaren och i varma ländet! Ett grymt tips är att pudra det i sommarskor när man går barfota i dem, mintet svalkar och pudret håller tårna torra.