NÀr jag slog upp ögonen i morse och kikade ut genom fönstret sÄ snöade det! SÄ underbart!

SÄ fort löven trillat av tycker jag att vÀrlden gÀrna kan dra pÄ sig sina vita vinterlakan och göra allting ljust och rent igen.

Fast jag har inte hunnit plocka undan krukor och utemöbler frĂ„n trĂ€dgĂ„rden Ă€nnu. Och morötter och lök Ă€r kvar i landet…

Jag misstÀnker dock att snön snart smÀlter bort igen sÄ att jag fÄr chansen att snygga till lite. Den som lever fÄr se.

Efter en snöig hundpromenad ligger jag hÀr i soffan och vilar och har det ganska skönt. Jag har sÄdan otroligt jullÀngt just nu! Och jag har bokat in jÀttelite jobb i december för att kunna vara ledig och fixa inför jul. December Àr Ärets bÀsta mÄnad och jag vill Àgna eftermiddagarna Ät att baka med Bertil, dricka glögg, pyssla och göra vardagen magisk. Jag Àr verkligen en jul-junkie!

Första snön 2017!