När jag slog upp ögonen i morse och kikade ut genom fönstret så snöade det! Så underbart!

Så fort löven trillat av tycker jag att världen gärna kan dra på sig sina vita vinterlakan och göra allting ljust och rent igen.

Fast jag har inte hunnit plocka undan krukor och utemöbler från trädgården ännu. Och morötter och lök är kvar i landet…

Jag misstänker dock att snön snart smälter bort igen så att jag får chansen att snygga till lite. Den som lever får se.

Efter en snöig hundpromenad ligger jag här i soffan och vilar och har det ganska skönt. Jag har sådan otroligt jullängt just nu! Och jag har bokat in jättelite jobb i december för att kunna vara ledig och fixa inför jul. December är årets bästa månad och jag vill ägna eftermiddagarna åt att baka med Bertil, dricka glögg, pyssla och göra vardagen magisk. Jag är verkligen en jul-junkie!

Första snön 2017!