Ikväll tog jag med mig min vän Elina ut på födelsedagsmiddag.

Middagen fick hon i present när hon fyllde år och eftersom det var fem månader sedan kändes det som läge (!) att äntligen slå till.

Härligt att bara gå ut och äta tillsammans och prata tills stället stängde. På menyn stod tapas och Elina velade länge över vad hon skulle välja. Men jag gjorde det enkelt för mig genom att helt enkelt beställa in tre portioner rökta räkor med aioli till middag. Bästa jag vet och dumt att snurra till det i onödan.

Piffad i en secondhandfydad klänning med pingvinärm och axelvaddar!

Dessutom ett stort guldarmband som jag tror jag fått från Anna.
DIY – armband!

Lite för trött och en aning vinglig på benen snavade jag in genom ytterdörren ikväll och nu ska jag stupa i säng, för i morgon väntar reportage och massa annat jobb!