Bästkvällen

Ikväll tog jag med mig min vän Elina ut på födelsedagsmiddag.

Middagen fick hon i present när hon fyllde år och eftersom det var fem månader sedan kändes det som läge (!) att äntligen slå till.

Härligt att bara gå ut och äta tillsammans och prata tills stället stängde. På menyn stod tapas och Elina velade länge över vad hon skulle välja. Men jag gjorde det enkelt för mig genom att helt enkelt beställa in tre portioner rökta räkor med aioli till middag. Bästa jag vet och dumt att snurra till det i onödan.

Piffad i en secondhandfydad klänning med pingvinärm och axelvaddar!

Dessutom ett stort guldarmband som jag tror jag fått från Anna.
DIY – armband!

Lite för trött och en aning vinglig på benen snavade jag in genom ytterdörren ikväll och nu ska jag stupa i säng, för i morgon väntar reportage och massa annat jobb!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “Bästkvällen”

 1. Hej Clara!
  Detta är SÅ inte min sak, men jag blev så himla nyfiken så jag frågar ändå! På tal om dina vingliga ben: Har du slutat vara nykterist? Jag kanske är hopplöst ouppdaterad, men jag minns för miljarder år sedan när jag först började läsa din blogg, att du inte drack någon alkohol alls. Nu blev jag nyfiken på om du lämnat det bakom dig, och hur dina tankar gått omkring det! (Och självklart så dömer jag dig varken åt det ena eller andra hållet.)

  Kramar,
  en som inte är nykterist, men väldigt nyfiken av sig.

  1. NEJ GUD NEJ! Jag dricker absolut inte. Jag är fortfarande 100 procent nykterist av hela mitt hjärta. Vinglandet kom av “trött småbarnsmamma i klackskor och för lite nattsömn för sent på kvällen”. Antar att mina associationsbanor går i lite andra spår än andras 😉

   1. Alright! Som sagt, blev bara förvånad och nyfiken! Roligt hur man tänker olika 😀 Men fint för dig att du kör din grej och njuter av det!

 2. Vilket bra middagsval du gjorde! Mycket trevligt att gå på restaurang med en god vän och njuta av god mat tillsammans.
  Varför heter det pingvinärm?

 3. Härligt med middag tillsammans med en god vän. Bättre blir det nästan inte! Verkligen helt ljuvlig klänning du hittat. Söt och elegant på samma gång. Liza

 4. Roligt att se Elina, saknar hennes blogg som jag följde. Hoppas att hon har det bra och mindre stressigt.

  Maj

 5. Ja du Clara, när jag läser din blogg är det som att kolla in vad en kompis har gjort. Kom på mej själv med att läsa det här inlägget, le och säga “hon e så gullig”. Helt knäppt, men så är det =)

 6. Jag saknar verkligen Elinas blogg! Hälsa henne det är du snäll. Det var speciellt roligt när hon skrev om pyskologi och pyssel. Det var en fin stämning på något sätt. Jag är övertygad om att det går att kombinera yrke och blogg, bara man nischar sig.

 7. “Som MonaLisa har sitt leende så gömmer också du en hemlighet…” Vad tänker du på egentligen? Blev lite kär i dig av första bilden.

 8. Åh så tjusiga ni är båda två! Gillar ditt underbara armband, gjorde sig så fint till din härliga klänning=) Lät som en underbar kväll!

 9. Jag älskar räkor så de lät inte så dumt, kanske måste prova. Skeptisk till rökta saker men i värsta fall så får jag beställa in tre portioner canelloni… de är min favvo. Sjukt gott!