Påskfix och vardagspyssel

Här kommer en ny liten film med klipp från de senaste veckorna. Kameran har fått hänga med i vår vardag, med bilder på våra nya kycklingar som kläcktes förra veckan och den förra kullen som börjar bli tufsiga tonåringar. Lite påskfix och pyssel i en enda röra. Hoppas ni ska gilla. Och följ gärna min youtube-kanal för att inte missa några filmer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 kommentarer på “Påskfix och vardagspyssel”

 1. Älskar dina filmer! Hönsen ser så finurliga ut när de kommer ut underifrån huset! Skrattade också gott åt Melker som kommer med världens fart när ni kommer in i köket. Känner igen den där ivern från våra hundar också! 🙂

 2. Åh vilken fin film. Känns som att titta på Barnen i Bullerbyn när man var liten.
  Ha en skön helg!

 3. Jag föredrar nog vanliga blogginlägg men håller med om att de är fint gjorda filmerna dina.

 4. Som mamma till fem, ( nu vuxna allihopa), och numera också flera barnbarn, så tycker jag om att se att Folke (också) får leka med vanliga husgeråd. Köphysterin brukar vara hög hos många småbarnsföräldrar. I den småbarnsåldern finns de bästa leksakerna oftast i köket.

  1. Å, det tycker jag med. Här är det slevar, vispar och decilitermått som gäler =)

 5. Mysigt. Skrattade gott åt vattenfärgsblandandet – alla gånger man ställt fram avtorkade, fina klara vattenfärger, efter första penseldragen är allt ihopblandat till en brungrå nyans…

 6. Så fint ni har det! Undrar vad det är för bakgrundsmusik? Tyckte den var väldigt trevlig! Tacksam för svar!

  1. Tack =) det är en låt jag köpt loss från en sajt för att kunna använda till mina videos. Vet tyvärr inte just vad låten heter

 7. Hej!
  Har du något tips på barntavlor som främjar mångfald? Med bra budskap i bild (och text)?
  Vill ha någon fin tavla till bebisrummet vi gör iordning till vår mini som kommer i maj.
  Tack för en härlig blogg! Sanna

 8. Roligt med de här små filmerna från ditt hem! Både att se aktiviteterna och dina barn men också detta att se rörliga bilder på inredningen, då ser man sådant som inte alltid går att fånga på bild,,

  1. haha, jo men han får vara instängd när vi har kycklingarna framme. De är ju i sin bur i vanliga fall så då kommer inte Melker åt dem

  2. Förstod nästan att han var undanstoppad när kycklingarna var framme. 😉 Sånt där som piper och flaxar kan ju bli alldeles för roligt och gott för hundar! 😉 Men hur går det med hönsen? Vill han inte jaga dem?

 9. Vilken härlig liten film! Det känns som en kombination av gamla svenska svartvita filmer och hur det var när jag var liten, underbart att se att den typen av långsamt och naturligt liv fortfarande finns kvar. Vilken fantastisk uppväxt för barnen! Jag tror det kommer tillbaka mer och mer, i längden kan vi inte fortsätta leva som de flesta gör nu, det överlever vi inte. Din film gör mig glad och hoppfull, tack för det! 🙂
  Charlotta

 10. Hej Clara. Vilken fin film du bjuder oss på . Blir så glad av samspelet mellan mamma djur och barnen dina . Blir så glad av att se dina barn och djur mår så bra. Du är härlig du Clara. Och som ser det riktiga värdet i att ha en bra vardag . Så skoj att följa dig .♡♡♡♡

 11. Hej! Tänkte bara fråga dig varför du/ni kör med äggkläckningsmaskin istället för att låta någon av hönorna ruva äggen? För det verkar inte som att ni föder upp i nån större skala och det är ju rätt mysigt att se mamma höna ta hand om äggen och de små… =)

  1. Jo för att vi tänkt börja sälja ägg i höst (till gårdsbutiken) och då behöver kläcka fram kycklingar redan nu och inte kan vänta på att en höna får lust att ruva, även om jag tycker att det hade varit att föredra framför maskin

 12. Åh va fint och försiktigt storebror klappar lillkycklingen. Härligt kollage, jag drömmer om ett riktigt golv som ni har! Glad Påsk!