Snart är det oktober – och oktober är definitivt en tjocksockemånad. Oktober till början av april är det tjocksockeväder i vårt gamla hus med dragiga golv. Som visserligen blev varmare sedan vi slipade bort lacken och linoljesåpade dem. Men ändå. Lite svalt är det ju och jag hatar att frysa om fötterna

Blev så glad när jag med posten fick fina tjocksockar till pojkarna av min vän Pia med underbara bloggen Queen of Kammebornia. Folke fick med hjärtan på och Bertil med röda och gröna dinosaurier. Helt underbara. Just att ha stickade grejer till barnen känns så fint. Men är också något jag sörjer lite. För min mormor som är duktig på att sticka är nu för gammal för att ägna sig åt sådant. Och mamma som jag vet skulle stickat åt mina barn hon lever ju inte. Då  finns någonting väldigt fint att någon annan stickat åt mina barn. Tack kära Pia!

4 favoriter – stickade vantar jag älskar