Söndagens bestyr

I söndags dokumenterade jag min dag i en liten film. Jag bakade en tårta, vann ett parti Jenga och så filmade jag lite mer från nedervåningen i vårt hus – eftersom några av er läsare önskat det! Sista klippet är taget elva på kvällen. Ljuset är magiskt!

Kom ihåg att prenumerera på min youtubekanal Underbaraclaras!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Söndagens bestyr”

 1. Så stämningsfullt, och så roligt att få se! Din värld känns liksom ännu mer levande när man får se den i rörlig bild. Och musiken passar som hand i handske tycker jag. Heja! Mer! 🙂

 2. Jag brukar inte kommentera, men den här videon var så mysig att den gjorde mig varm i hela kroppen. Riktigt lyckorus!

 3. Clara, fan vad du är grym! Jag har också bestämt mig för att börja göra video, men det är SÅ SVÅRT. Jag bor ganska litet och jag har ett enda fönster som ger bra ljus, och jag vet inte hur jag ska komma vidare. Skita i att det inte blir toppenkvalité? Kan ju liksom inte sälja min sambos lägenhet för att fixa bra bloggvideos…

 4. Jag är en av de där som gärna kollar in på din blogg, men som är dålig på att kommentera.
  Tack för en bra blogg.
  Gillar det du skriver om, samt tycker ni har det så fint

 5. En modern version av Karin och Carl Larsson hem. Älskar Sunborn och vyerna från ditt hem.
  Du är bäst

 6. Vilken fin och stämningsfull video! Älskar hur Folke liksom tar fart för att hinna få in allt i munnen före det faller.

 7. Av alla barn som inte är mitt eget så är dina barn absolut de gulligaste och raraste jag sett! SÅ rara!