Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Midsommarfilm”

  1. Så roligt med dina vloggar Clara! Själv hade vi grått hela dagen lång här i Avesta i Dalarna. Men det var varmt så det var helt okej ändå. Kvällen avslutades med nakenbad i dalälven, ganska midsomrigt 😉

  2. Alltså seriöst – du gör ju redan filmer som ett proffs Clara! Så himla snyggt, med musiken, och med introt där du pratar, och känslan du skapar. Strålande, och väldigt kul att se! 🙂

  3. Vilken mysig video! Älskar de två andra videorna jag sett “Hemma hos oss” och “Påskfix & vardagsliv”. De tittar jag på ibland när jag vill muntras upp och få lite inspiration.

  4. Men vad fint! Instämmer med övriga, du gör ju film som ett proffs. Låter kanske knäppt, men det som gör mig mest glad är att se grisarna som ser ut att må så bra.Tänk om alla grisar kunde få leva ett sånt liv.

  5. Vilken underbar video! Verkligen midsommarstämning! Får man fråga i vilket program du arbetar? Vill eg. inte förstöra den fina midsommarfilmens sommarkänsla med tekniskt snack, men är såå nyfiken 🙂