Loppat fynd

gammaldags utemöbler barn trä linoljefärg

Jag hittade en så himla söt trädgårdsmöbel i barnstorlek på loppis i början av sommaren. Ska skrapa bort den flagande plastfärgen och sedan måla den med linoljefärg. Antingen i vitt eller kromoxidgrönt. Drömmen vore ju att hitta matchande bord till och ytterligare en stol. Får helt enkelt hålla utkik!

För övrigt sa Bertil till mig när vi gick på loppisen –Visst kommer 50-talet kommer mer och mer mamma? Men åttiotalet är inte lika fint. Jag fick hålla mig ordentligt ifrån att brista ut i ett häpet skratt. Det var så sött sagt – och så totalt oväntat från en femåring. Tydligen verkar den här loppis och antik-genen vara väldigt dominant…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Loppat fynd”

  1. Härliga ungar! Häftig kommentar av en 5-åring. Fick en kommentar av mitt 4-åriga barnbarn häromdan. Vad lös o härlig du är här farmor. Det var gäddhänget hon tyckte var så härligt sladdrigt. Sen när vi skulle duscha på kvällen sa hon lika entusiastiskt: du har lösa tuttar med farmor. Men hon sa det på ett så positivt sätt så numera är jag bara stolt över mina överarmar o mina lösa tuttar 😀