En underbar pod – BLOK tar mig i örat

rpoddlogga

Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Tisdag betyder en nytt avnsitt av En underbar pod med mig och Erica. För första gången presenterar vi Sveriges nya institution BLOK, Bloggläsarombudskvinnan. Hon är en barsk madame som tar mig i örat och ställer mig mot väggen. Erica spanar in män som låtsas köra Saab men egentligen visar sig vara riktiga praktarslen. Till det här serverar vi ostgratinerade kantareller.

en underbar pod med underbaraclara och erica

Förra veckan när podden släptes åkte den rakt upp i toppen av alla poddar i hela Sverige och responsen från er lyssnare har varit överväldigande. Vi är så glada. TACK!

Du kan lyssna i acastappen här ovanför för att få se bilderna från inspelningen. Det går också bra att höra programmet i iTunes.

Musiken i vår podcast kommer från Olov Antonsson som också finns på Spotify.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “En underbar pod – BLOK tar mig i örat”

  1. Jag vill gratulera till alla framgångar. Jag är grymt imponerad och uppskattar ditt arbete. Din blogg är fantastisk.

  2. Lyssnade på första avsnittet här om dagen. Älskar!! Så imorgon när jag kör hö ska jag lyssna på nästa. Då blir de nästan som om ni är där med mig. Kram

  3. Så kul med en ny podd att följa!

    På min blogg Poddkollen.se kommenterar, tipsar och skriver jag om massa poddar. In och läs mina tankar eller följ poddkollen på instagram!

  4. Är sååå pepp på din nya hemsida! Den är så snygg, lättnavigerad och välorganiserad. Kul!

  5. Haha, har tänkt själv på att det är ett roligt samarbete att en man som heter Ove och Ove Sundberg har samma namn… så klockrent svar! Tack för allt du gör och särskilt nu för denna nya pod!