Julstöksfilmen

Jag har klippt ihop en liten julfilm från de senaste dagarnas julstök och lilla julafton. Och förstås från ikväll när vi tog in och klädde granen. Imorgon kommer min syster med familj äntligen hit och då vill jag att de ska mötas av granprakten. Det blev en riktig bjässe till gran i år.

(Ps, kom ihåg att prenumerera på  min youtubekanal för att inte missa några klipp)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Julstöksfilmen”

 1. Vad fint och mysigt ni gjort och sååå gulliga och duktiga barnen är! Tänker på mina egna barnbarn i samma ålder och saknar dem så….men till jul så ses vi!!! God Jul!

 2. Bättre än jul med ernst 😉
  Du kanske kan göra ett längre program nästa år…..
  Underbara pardörrar! Vet du vilka färger den är målad i?
  Med önskan om en fridfull jul!

 3. Åh Clara, nu har du fått mig at gråta nu igen… Det är väl min utbrändhet som spökar. SÅ fint ni har gjort! Kanske jag ändå ska försöka pynta lite grann åtminstone?
  Ha en riktig god jul i vackra Västerbotten! Vad jag längtar upp till sommarstugan (som finns 5 mil från Umeå).
  Stor kram från västkusten (där det bara är grått, regn och blåst…)!

 4. Vilken underbar film! Fick min man att kolla din blogg för första gången (han är 61 år och finne..) God jul hela familjen!

 5. Så mysigt hem du har Clara! Var har du köpt de små ljusen och flaggorna i granen? Verkar omöjliga att få tag på (har letat överallt). Tack för svar på förhand!

  1. Tack för dina fina ord =) De små ljusen i filmen är en julgransslinga som jag köpt på loppis för att få den gamla sorten med guldigt ljus och riktiga ljus. Flaggorna är ett loppisfynd.