Julfilmen

Tycker att det är så himla roligt att filma – även om jag verkligen inte är kan hantverket rent tekniskt. Med hjälp av film kan man minnas saker annorlunda än man gör med stillbilder. Som vågen av minnen som svepte över mig flera år efter att farmor hade dött och jag såg en filmsnutt med henne för första gången. Hörde rösten. Såg rörelsemönstret. Allt kom tillbaka.

Hursom. Jag gjorde en liten film från vår julafton om ni vill kika! Prenumererar på min youtubekanal gör ni här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Julfilmen”

 1. Jag tycker nog allt att du klarar hantverket med video alldeles förträffligt.. vilken känsla, vilken atmosfär!! Jag hoppas att du och dina nära har en jättemysig fortsatt julhelg.
  Varma kramar

 2. Tack Clara, för att du delar med dig! Det ser underbart mysigt och juligt ut. God fortsättning!

 3. Vilken fin film Clara! Är imponerad av hur du lyckats fånga en så härlig känsla av lek, gemenskap ihop med stillhet och ro!

 4. Åh vilken mysig film!!!! Sett den flera gånger nu…. Tack för titten på er julafton…

 5. Det blev ju en helt annan känsla med filmen och då är ju dina bilder i övrigt i bloggen väldigt stämningsfulla! Jättekul! God fortsättning och gott nytt år Clara ☺

 6. Hej!
  Har aldrig kommenterat förr i någons blogg. Nu gör jag det iallafall. Vill först och främst säga att jag är 65 år och har läst din blogg i åratal och den är underbar. Idag har jag en fråga om din systers fantastiska klänning. Är det från er gemensamma affär eller var kan man få tag i den? Hoppas att du vet! Med hopp om lika många fantastiska år med din blogg i framtiden.

  Bästa hälsningar

  Elisabeth Lundin

  1. Åh vad roligt att höra 🙂 tack! klänningen är från Kenzos H&M kollektion. kram

 7. Alltså, är en det minta längtig till julen, kan en alltid gå in i din julkategori en stund och drömma. Trots att vi skriver 27/7 idag… men vad gör väl det? Jultok av rang 🙂