Påskplantering

Så härligt att kunna börja med vårplanteringar. Vi har fortfarande så kalla nätter här i Västerbotten att ingenting kan planteras ut – men på punschverandan trivs panséer och allehanda lökar.

När vi renoverade taket förra sommaren hittade vi dessa kängor på vinden. Där måste de ha stått sedan huset byggdes ungefär. Tycker de är så charmiga så jag ville inte slänga dem. Istället gjorde jag en liten knasig plantering.

Med pärlhyacinter, påskliljor och penséer. Är förresten så glad för förklädet jag fått av min storasyster i present. Det kommer från Flora Manufaktur som gör snygga och praktiska arbetskläder.

Precis lagom stökig blev planteringen! Nu ska jag dricka lite kaffe på verandan och ringa Erica och planera podd. Hoppas ni får ett fint påsklov allesammans.

I väntan på att 650 lökar ska slå ut!

Så får du påskens blommor att leva längre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Påskplantering”

  1. Det blev läckert! Har precis börjat lyssna på er podd, nu har jag ju hur många härliga program som helst att lyssna på när påskledigheten blev “kurera förkylnings ledighet “. Tycker jättemycket om era program, undrar om Erika är så busig som hon låter? Hon låter ofta lite lurig, eller full i bus!

  2. Härliga kängor!! 😀

    Vi hittade gamla slitna barnskor under golvet i ett gammalt hus vi renoverade. Fick veta sen att man ofta byggde in såna på det viset förr – det skulle bringa lycka och friska barn! 🙂