• Inlägget är ett annonssamarbete med Ekorrens Ekologiska •

Ekologiskt lördagsgodis

Ända sedan jag fick barn har jag letat ekologiskt lördagsgodis. Och nu är jag så glad för att fler och fler affärer tagit in Ekorrens Ekologiska godis. Alla ingredienser är helt fria från konstgjorda färg och smakämnen! Det förekommer heller inga syntetiska konserverings eller sötningsmedel. Och Ekorrens tillåter inte smakförstärkare, härdade fetter eller ohållbart producerad palmolja. Plus att deras smarriga choklad är både KRAV och Fairtrademärkt.

Men viktigast av allt – det är riktigt gott! Barnen älskar godiset (speciellt skumsorterna). Dessutom tycker jag som förälder att påsarna är föredömligt nätta i storlek.

Nu har två läsare chansen att vinna varsin korg full med Ekorrens Ekologiska godis värde ca 450 kronor. Svara på frågorna

 1. I vilket land klimatkompenserar Ekorrens Ekologiska sin produktion genom att plantera träd?
 2. Varför vill du vinna Ekorrens Ekologiska godis? Motivera kort. Och följ gärna Ekorrens Ekologiska på Facebook. 

Tävlingen är nu avslutad – grattis Lovisa och Lotta som vann!

Vinnarna utses av Ekorrens Ekologiska och beslutet kan ej överklagas. Vinnarna kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

227 kommentarer på “Ekologiskt lördagsgodis”

 1. Åh vad spännande! Har aldrig sett detta godis förr. Måste kolla om det finns i vår butik.

  1. Nicaragua
  2. Själv är jag egentligen ingen godisråtta men min man däremot ÄLSKAR godis. Skulle vara så roligt att få ge en fin present som jag vet att han kommer bli väldigt glad för och som dessutom inte bara är skit och gjort på skräp (som vanligt godis).

  Håller tummarna!

 2. Ekorrens ekologiska klimatkompenser i Nicaragua. Jag vill vinna en korg full med Ekorrens ekologiska godis för att det skulle passa perfekt att bjuda på under sommarens spelkvällar både som jag hoppas ha både med barnen och vänner. Kram

 3. De klimatkompenserar i Nicaragua. Jag vill vinna för att hela familjen är överkänslig mot både färgämnen och sötningsmedel, så det vore trevligt att testa något som verkar så bra.

 4. 1. Nicaragua
  2. Jag har alltid varit en riktig godisråtta men för några veckor sedan fick jag veta att jag har ibs och behöver dra ner på socker, gluten, laktos mm. Jag har aldrig mått så bra som nu, efter att ha skött min kost! Dock saknar jag godiset på lördagkvällar. Ekorrens ekologiska låter som något för mig med ibs eftersom mycket är gluten- och laktosfritt och inte innehåller så mycket sötningsmedel mm. som kan vara dåligt för min mage. Det skulle vara kul att prova!

 5. 1. Nicaragua!
  2. Har kört “eko-fasta” i ett år nu (1.6) så vore härligt att få fira det med något riktigt gott! Å ekologiskt!

 6. 1. I Nicaragua planteras träd

  2. Jag och min sambo går just nu i väntans tider och en ny liten bebis beräknas komma den 9/7. Försöker leva och inhandla så sunt och smart som möjligt och det är inte det lättaste i denna hetska “babyvärld” där både mat, kläder och annat kostar om det ska “smaka”. Så för oss hade det varit guld värt att få ett litet bidrag till att fortsätta leva hållbart (även på lördagar 🙂 ).

 7. Hej,
  1 Nicaragua

  2 Jag önskar att barnbarnen kommer hem till mamma och pappa och säger “jag vill ha sånt godis som jag fick av mormor och morfar”
  /mormor som hoppas å vinst

 8. 1. Nicaragua

  2. Jag vill vinna detta godis eftersom jag inte minns hur det smakade och att det skulle kännas bättre att äta ekologiskt godis. Då skulle jag bjuda på det när jag får besök eller njuta av det själv ?

 9. 1. Nicaragua
  2. Vi är riktiga gottegrisar här hemma och detta inlägg fick ju verkligen mig att tänka till ett extra varv! Därför skulle vi vilja vinna för att vidga våra vyer och välja bättre godis!

 10. De klimatkompenserar i Nicaragua.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag håller på att övertyga familjen om att ekologiskt smakar lika bra, om inte bättre, som konventionellt framställda produkter. Vore otroligt roligt att kunna bjuda på ekologiskt godis!

 11. Hej!

  1. Nicaragua
  2. För att det skulle vara så sanslöst skönt att kunna ge mina barn lördagsgodis utan så dåligt samvete.

 12. 1. Nicaragua
  2. Jag jobbar i en butik som säljer Ekorrens ekologiska och godiset befinner sig alltid trettio centimeter ifrån mig i ögonhöjd… Så Frestande! Men blir alltid lite snål och o-unnig då jag är student med allt vad det innebär och inte vill spendera mina få extra slantar redan när jag tjänar dem. Vore kul att kunna vältra sig i godsakerna!! 🙂

 13. 1. Nicaragua

  2. Jag vill vinna därför att den påse jag smakat med dessa godisar var otroligt goda och jag skulle vilja prova de andra sorterna. Jag försöker bli mer selektiv i mitt sockerätande. Äta mindre och bättre godis men dessa påsar är svåra och få tag på har jag upptäckt då det bara är någon av dem som säljs i matvaruaffärerna.

 14. 1.Nicaragua
  2.jag vill vinna för att min dotter har känslig mage och klara inte av att äta vanligt godis med alla färgämnen och sötningsmedel. Ekorrens ekologiska är de godiset som vi hela familjen kan äta och vi gillar cyklarna bäst.

 15. 1. Nicaragua
  2. Jag själv äter inte så mycket godis mer än mörk choklad just nu, men jag älskar att överraska andra med små goda saker och eftersom jag brinner för ekologiskt och hållbart, skulle det vara så roligt att dela ut delar av vinsten till nära och kära och kanske öppna upp ögon för ekologiskt godis och kanske en ekologisk livsstil!

 16. Ser ut som ett bra godis och jag vill gärna vinna!
  Men var svarar jag på frågorna? Här?

  !, Nicaragua
  2, Vill lära mina 4 barnbarn att det finns annat godis som är bättre för både klotet och barnen. (Smakar nog jag också!)

 17. 1. Svaret är Nicaragua
  2. Jag älskar godis! Jag äter faktiskt godis flera dagar i veckan.. Jag har provat några av Ekorrens och tyckte om dem så jag vore jätteglad att få en hel korg haha!

 18. Träden planteras i Nicaragua.
  Motivering:
  Det ska vara lätt
  att välja rätt
  Godis till stora och små,
  det är Ekorrens vi väljer då!

 19. 1. De klimatkompenserar i Nicaragua
  2. Letar alltid ekologiskt och utan tillsatser till barnen och även resten av familjen. Eftersom vi har allergier och vill undvika en massa konstiga tillsatser vore detta en drömvinst!

 20. 1. Ekorrens Ekologiska planterar träd i Nicaragua.
  2. Jag vill vinna så att jag kan dela med mig av mitt favoritgodis till familj och vänner!

 21. 1. I Nicaragua
  2. Alltså, deras choklad är to-die-for, särskilt den med citron och hallon, men skulle gärna prova och få nya smakupplevelser

 22. 1. Nicaragua
  2. Så att vår snart 4-åring, som ännu inte fått smaka godis pga av dess innehåll och hennes ålder, kan få göra det. Plus att mamma smakat och vet att det är jättegott!

 23. 1. Nicaragua.
  2. Det vore fantastiskt att få möjligheten att presentera ekorrens ekologiska för mina barn. Förhoppningsvis vill de inte ha något annat godis efter det! Tack för att ni hjälper oss att ännu bättre hand om det bästa vi har! (Ett stort plus också att så många sorter är glutenfria!)

 24. 1. Nicaragua.
  2. Jag älskar godis. Jag älskar ekologiskt. Jag älskar mina vänner och skulle gladeligen dela Ekorrens Ekologiska Godis med dem, särskilt deras Choklad och Lakrits eftersom jag inte gillar de smakerna medan mina vänner älskar dem. En perfekt all win situation skulle jag kalla den vinsten 🙂

 25. Nicaragua
  Jag har bytt ut i stort sett allt vi handlar till ekovaror. Jag vill vara med och påverka mina nära och kära och att kunna bjuda på ekologiskt godis när vi ses vore ju toppen!

 26. Ekorrens Ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua.
  Å jag hoppas på vinst för att jag alltid varit en godisråtta men nu försöker låta bli alla dessa tillsatser som jag mår bättre utan, men som jag saknar när jag behöver muntra upp mig med lite vardagslyx. Att få en sådan vinst skulle kunna vara en knuff i precis rätt riktning mot ett bra alternativ för mig och miljön 🙂

 27. 1.Nicaragua
  2. Jag skulle vilja vinna eftersom det inte finns så stort utbud av ekologiskt godis här i vår lilla by (o det är långt till stan…) Hemmabutiken har en sort, men skulle gärna prova på flera! 🙂

 28. 1. Nicaragua
  2. Som nybliven mamma har det verkligen blivit så mycket skräp som slunkit ner i denna kropp när energinivån varit låg och att göra-listan lång. Tänkte försöka tänka om och satsa på det som verkligen är gott och av god kvalité, och i lite mindre mängd, och då passar ju Ekorrens utbud perfekt.

 29. 1. Nicaragua

  2. Jag har också en liten skrutt där hemma och har märkt hur både ögon och händer börjar vandra nu när mamma smusslar med påsar. Skulle vara kul att få börja med att ge honom något med gott samvete ❤️.

 30. Hej Clara,
  Tack för tips om Korsika. Jag och mina töser tog en restresa & njuter av vår första dag i Calvi. Magiskt fint här och inte så mycket folk heller.

  Rätt svar är Nicaragua.

  Jag hade gärna testat eko-godis, utbudet är inte det största och det är svårt att hitta något som tilltalar mina barn . Som förälder är det svårt att göra rätt val under barnens uppväxt, och man får kämpa mot norm, barnens tjat och annat men eko är alltid självklart val då det finns. Hoppas hoppas vi får prova.

 31. Nicaragua

  Jag vill vinna godiset till mina barn. De fick för nån vecka sedan vakna upp och se sina pappa i insulin koma mitt i natten. De var jättetappra den natten, men mycket frågor särskilt från 5 åringen. Svårt att förklara varför det händer. Kanske låter dåligt att äta godis när de har en pappa som har diabetes o som inte äter sånt. Men mina söner förtjänar en kväll med gottis och bara kunna njuta ?

 32. 1. Nicaragua i Sydamerika

  2. För att jag är en riktig gottegris som älskar att unna mig det lilla extra. Framförallt nu när jag är höggravid. Jag handlar mest ekologiska råvaror men ekologiskt godis har jag varit sämre på så därför vore det superhärligt att vinna en smarrig ekologisk gottekorg ? Dessutom gillar jag verkligen Ekorrens klimatkompensation! Bra jobbat!

 33. min söta brorsdotter får inte äta socker, eller har inte fått i sitt 1,5 gamla liv. snart kommer premiären och jag skulle så vinna bästa faster om jag kunde stå för att visa henne hur gott ska smaka.

 34. 1. Nicaruga ?
  2. För att min fina mormor som har varit självförsörjare hela livet nu tvingats sälja sitt hus o hon älskar godis, så hade varit kul att överraska henne med Ekorrens ekologiska ?

 35. Nicaragua.
  Jag håller tummarna att vinna en korg Ekorrens ekologiska då jag sedan april gjort ett medvetet val och plockat bort alla e-ämnen, sötningsmedel, palmolja etcetera från min kost och lagar allt från “grunden”. Det är kämpigt och en omställning men jag är övertygad om att min och min dotters kropp kommer att tacka mig i slutändan. Så, i lördags, stod vi i affären och valde bland ekorrens ekologiska godissortiment med omsorg. Både som present och till oss själva att njuta av! Jag är så glad att jag hittat ert sortiment!

 36. De klimatkompenserar i Nicaragua och jag skulle vilja vinna då det är svårt att hitta gott och bra godis som även är gott för samvetet! 🙂

 37. I Nicaragua.
  Då kan vi snart fira sommarlovet här i familjen, med gott samvete (efter ett läsår fyllt av aktiviteter, som elever och lärare).

 38. 1. Nicaragua
  2. Jag hade velat vinna då Ekorrens ekologiska godis är magiskt gott plus att det är det enda godiset jag inte är allergisk mot. Problemet är att i princip inga affärer i den lilla stan där jag bor har märket i sitt sortiment vilket gjort att jag inte kunnat prova fler sorter än den syrliga blandningen. Hade jag vunnit korgen hade jag kunnat testa flera olika sorter vilket hade varit så kul (och gott, hehe)!

 39. Ekorrens ekologiska planterar träd i Nicaragua!
  Jag vill vinna för att jag håller på att starta företag och letar efter ekologiska produkter att sälja! Har hittat hudvård och smink men lite ekologiskt godis i sortimentet skulle passa fint med för både mitt och mina kunders barn 🙂

 40. Nicaragua

  Ekologiskt godis vill min familj gärna vinna, gott för både man och kvinna, stora som små. En påse eller två, skulle vi vilja smaka och öka på mammans dubbelhaka!

 41. 1. Nicaragua

  2. Min son har precis börjat fråga efter lördagsgodis och det hade känts väldigt bra att få ge honom ngt som är gott på alla sätt.

 42. 1. Nicaragua!
  2. Med två juni-barn i familjen så vankas snart barnkalas, till dessa hade det varit toppen att ha Ekorrens ekologiska smågodis att stoppa i kalasbarnens godispåsar!

 43. Man klimatkompensera genom att plantera träd i Nicaragua. Jag har två små troll här hemma som är lite olika när det gäller godis, den ena smakar lite men äter knappt något medan den yngsta älskar sötsaker. Jag hade gärna testat ekologisk godis till dem mycket för att påsarna var små samt att det känns mer okej att de går godis o det är ekologiskt.

 44. 1. Nicaragua
  2. Har börjat dra ner på sötsakerna efter en graviditet (och nu amning) med enormt sötsug. Känns gott att kunna välja eko de gångerna jag ändå smaskar på något gott. Sambo och barn får också smaka.

 45. 1. Nicaragua
  2.Ekorrens ekologiska godis gör,
  någonting med ens humör.
  Naturligt smakar alltid gott,
  en ny favorit jag fått!

 46. 1. Nicaragua

  2. Jag har en son som just har börjat förstå det här med lördagsgodis och då vill jag självklart ge honom lite bättre alternativ. Han är dessutom jordnötsallergiker och då köper jag hellre småpåsar med tydlig innehållsförteckning istället för lösviktsgodis.

 47. Åh vilken smarrig tävling!
  1. Nicaragua
  2. I början av juni har båda barnen varsitt barnkalas för sina kompisar. Då går det åt godis minsann & det vore så fint att ha fiskdamm med godis som är okej ur alla synvinklar ???
  Dessutom äter jag gärna detta godis själv ?
  Hoppas på vinst!!!!

 48. 1.Nicaragua.
  2.Trodde vi i vår familj gått igenom hela sortimentet, men såg på din bild att det har vi inte alls:) Jättesugen på att testa dem, plus att vi gillar verkligen ekorrens godis, både vuxna och barn.

 49. Nicaragua
  Båda mina barn är allergiska och kan inte äta tex lösgodis (som deras mamma äter i smyg). Inte sett detta märke någonstans, vore så lyxigt för dem att prova!

 50. Hej
  1. Klimatkompensationen sker i Nicaragua
  2. Sedan januari har jag och min sambo lördagsgodis, varken mer (ibland mindre), och det hade varit ypperligt att toppa lördagens godisätande med..nåväl Bättre godis 😉

 51. 1. Nicaragua
  2. Kan inte komma på en bra motivering. Inte alls, tyvärr. Är bara så himla godissugen just nu. Provade vitkål i stället men det funkade inte idag. Vill. Ha. Choklad.

 52. Oh så trevligt att få delta i den här tävligen! Nu hoppas vi (jag&barnen) på vinst????

  1. Nicaragua?
  2. Pga dålig ekonomi har jag knappt råd med vanligt godis, så ekologiskt godis från ekorrens ekologiska vore som att vinna stort på en trisslott✨!!

 53. 1) Nicaragua
  2)Jag vill vinna eftersom vi som föräldrar faktiskt kan påverka vad som stoppas i våra barns små kroppar,då känns det extra bra att veta att om jag ger mina barn Ekorrens Ekologiska så smakar det gott, men det GÖR också gott!

 54. 1. Nicaragua.

  2. Detta är min dotters favoritgodis och eftersom hon fyller år i början av juni skulle denna vinst garanterat bli hennes bästa present 😀

 55. 1. Nicaragua

  2. Har två barn som precis börjat intressera sig för godis. Dem älskar godis från Ekorrens och skulle bli överlyckliga om vi vann!

  Roligt samarbete!!

 56. De klimatkompenserar i Nicaragua.

  Jag vill vinna en korg med ekologiskt godis för att det verkar otroligt gott

 57. 1) I Nicaragua

  2) Jag och mina barn gillar godis och köper hem ibland, men det äts sällan upp.
  Det är inte gott nog eller håller sig inte fräscht.
  Så det skulle vara trevligt att få testa detta. Och förpackningarnaturligtvis är SÅ himla fina.
  Kram Bea

 58. 1. Nicaragua

  2. För tre månader sen beslöt jag mig för att lägga om kosten. Jag har vid två tillfällen varit sjuk i cancer och nu var det dags att göra det jag kunde för att hålla mig och mina små barn hälsosamma och friska. Vi äter bara hemlagat med mycket grönsaker och framförallt ekologiskt och mindre socker. Mina barn har varit otroligt tappra och duktiga att hänga med på mammas påhitt, men när det gäller lördagsgodiset har jag ofta fått en skopa ovett. De har inte varit särskilt sugna på att byta ut smågodiset mot en chokladkaka med 70% kakao, så nu håller jag alla tummar och tår på att vinna så att de äntligen får tillbaka sitt lördagsgodis och mamman kan få behålla det goda samvetet.

 59. 1.nicaragua
  2. Jag Älskar godis, och skulle gärna vilja smaska i mig godis som känns lite vettigare…

 60. 1. Nicaragua
  2. Tänk att få äta godis med gott samvete – ju mer vi äter desto fler blir träden!

 61. 1. De klimatkompenserar med att plantera träd i Nicaragua.

  2. Som nybliven tvåbarnsmamma så tycker jag att det är viktigt att vara ett föredöme för mina barn när det gäller att välja bra produkter i butiker. Både för hälsan och miljön. Exempelvis när det gäller godis där det finns så mycket spänningar och tyckanden om vad man ska och inte ska äta. Jag vill lära mina barn att njuta och att man får äta allt. Men man behöver göra medvetna val och det hade Ekorrens Ekologiska godis varit.

 62. Nicaragua.

  Sedan vi blev föräldrar så är vi noga med att handla så mycket ekologiskt som möjligt i mataffären, men har faktiskt inte provat ekologiskt godis förut. Skulle vara roligt att vinna, och få prova många olika sorter! Förhoppningsvis skulle både barnen, maken och jag hitta några favoriter.

 63. 1. Nicaragua
  2. Ärligt talat för att övertyga mig själv att ekologiskt kan vara godare, och detta för att kunna övertyga familjen med.
  Hur annars ?!

 64. De klimatkompenserar i Nicaragua vilket jag inte hade en aning om förrän jag kollade deras hemsida. Det är ju fantastiskt! Jag gillar deras choklad och små godispåsar sen innan då de är så lagom för en ligen treåring när man vill lyxa till lite.
  Jag önskar att vinna för har precis fått mitt andra barn och ska läsa de sista veckorna en kurs på väg att bli socionom innan jag blir föräldraledig. Sambon har precis startat nytt företag och ekonomin är lite si och så. Tyvärr har jag bara sonen sen mitt förra förhållande varannan vecka vilket är en stor sorg och det vore så fint att ha ett litet lager fredagsmys laddat på fredagarna när han kommer.
  Tack för toppenblogg!

 65. 1. I Nigaragua
  2. Har bara smakat några av godisspåsarna, peace and love är favoriten hemma hos oss. Har inte hittat choklad någonstans. Skulle väldigt gärna smaka flera sorter (och hoppas att de alla kan exporteras hit någon dag :-)).

 66. 1. De planterar träd i Nicaragua.
  2. Gott på fredagar och lördagar eller varför inte en liten bit var dag.
  Med det här eko-godiset är det svårt att låta bli då det ger behag.
  Klimatkompenserat och gott som bara attan,
  nu önskar jag vinna så jag hålla mig på mattan.

 67. Nicaragua är svaret.

  Jag vill gärna vinna då Ekorrens Ekologiska är mitt favoritgodis, speciellt chokladen! Vi försöker bidra till miljön så mycket som det går och då är det klart man väljer eko-godis. Vinner jag ska jag njuta av godiset tillsammans med min sambo och mina fina grannar.

 68. 1. Nicaragua
  2. Dubbel vinst då det är både utan konstiga ämnen OCH i sunt stora (eller små :-)) påsar.
  Det vore ett smart, enkelt och nyttigare steg i nedtrappningen av godis.

 69. 1. Nicaragua
  2. Jag vill vinna godiskorgen för att jag och min sambo just nu är mitt uppe i inlämningsstressen för våra respektive examensarbeten, och att få lite godis till våra dyrbara (men ack så korta) återhämtningar tillsammans i soffan framför en bra serie vore grymt 🙂

 70. 1.Nicaragua
  2. För att vi föredrar allt ekologiskt och för att vi verkligen älskar ekorrens ekologiska godis! Tyvärr finns ekorrens inte att få tag på i vår lokala butik. Att chokladen dessutom är fair trade-märkt tycker jag är toppen! Då kan vi mumsa choklad med gott samvete både för miljön, arbetarna och oss själva!

 71. 1. Nicaragua
  2. Min dotter som är tre år har precis börjat intressera sig för godis och vi har introducerat lördagsgodis. Jg köper helst Ekorrens till henne för att undvika skadliga ämnen i tidig ålder, vi äter ekologiskt i övrigt. I vår butik finns bara en sorts Ekorrens och vi vill gärna smaka de andra!

 72. 1. Nicaragua är det land som det planteras träd i.
  2. När det är dags för barnkalas är fiskdamm nästan ett måste. Att neka barnen det känns svårt. Men med ekologiskt godis blir det hela en självklarhet.

 73. Nicaragua.
  Jag önskar mig godis för jag gjorde slut med min pojkvän sen fyra år tillbaka för ett par veckor sen och ingenting känns bättre. Han är lika svartsjuk som vanligt och jag älskar honom fortfarande och kämpar så jävla hårt för att inte ge honom en chans till. Åh det låter så lätt men känns så svårt. Kämpar på. Helst med godis (äter toblerone till kaffet just nu–).

 74. Ekorrens Ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua.
  “Dessa små, det slinker ner en då och då,
  ibland när jag är glad,
  ibland när jag är hungrig,
  ibland när jag behöver tröst,
  Fint det är då att veta, att jag inte längre behöver leta,
  för Ekorrens ekologiska har tänkt, och oss ett bättre godis skänkt”

 75. De klimatkompenserar genom att plantera träd i Nicaragua. Jag skulle vilja vinna godis från Ekorrens Ekologiska inför sommarens alla biobesök, jag älskar att gå på bio även på sommaren och vad kunde vara bättre än att kunna plocka med sig lite ekologiskt godis!

 76. 1. Nicaragua

  2. Hade varit suveränt att få chansen att testa de olika sorterna & förhoppningsvis övertyga barn & sambo om att det finns goda & bra alternativ till det traditionella smågodiset! (Älskar förpackningarna, så rackarns fina så jag knappt vill slänga dem när godistet är slut 😉 ).

 77. Ekorren klimatkompenserar i Nicaragua! Vinner jag så delar jag med mig, detta godis ska spridas med vinden så att fler upptäcker dess fina fördelar och underbara smaker. Gott godis som gör gott! Som den godisråtta jag är ska jag även se till att hamstra fickorna fulla för egen del också 😉 mjölkchokladen med mandel och havsalt följer med mig ut på vårens vandringsturer, mums till kaffet!

 78. 1. Nicaragua
  2. Mina två söner är när de handlar mat och godis, noga med vad det innehåller, handlar i mesta möjliga mån ekologiskt. I detta tränar de också sin gamla mamma att vara uppmärksam på innehållet i produkterna.
  Jag vill överraska dem och gratulera dem båda med denna korg.
  Min äldste son tar kandidatexamen och min yngste blir student, båda i Juni 2017.

 79. Vilken härlig tävling! Heja Ekorrens Ekologiska!

  1. De klimatkompenserar i Nicaragua
  2. Storleken på påsarna är perfekt när man annars har lätt att äta tills man mår illa. Dessutom är det ju så gott! Därför vill jag vinna. 🙂

 80. 1. Nicaragua
  2. Vi ska snart utvandra till Cypern snart och då vore det perfekt att ha med ett litet lager med gott svenskt godis när hemlängtan smyger sig på..

 81. 1. Nicaragua
  2. Om jag vann skulle jag bjuda alla mina nära och kära kollegor på mitt kommande hejdåfika (vikarierat, trivts som fisken i vattnet) för att det skulle bli ett otroligt trevlig tillskott till kvällen samt bra inspo för alla om ekologiskt godis som finns idag <3

 82. De klimatkompenserar i Nicaragua.
  Jag är väldigt nyfiken på ekorrens godis som verkar både hållbart för miljön och gott för stora och små. Om jag skulle vinna skulle jag göra en lek och gömma korgen med godis i skogen ovanför vårt hus, sedan skulle jag ta med mig barnen och uppmana dem att leta tills vi finner korgen. Är övertygad om att barnen skulle älska att få kalasa på ekorrens godis i ekorrarnas skog.

 83. Hej!
  Svar på frågorna:
  1. Nicaragua
  2. För att jag dels vill äta godiset själv och sedan vill jag dela med mig av det till mina nära och kära. Godis smakar som godast när alla får smaka!

  Gott för vår jord blir gott för våra magar:)!

 84. Hej!
  Ekorrens ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua.
  Jag vill vinna godis till mina barn som älskar ekorrens godis! Och jag ska inte ljuga, det är till mig själv med. När jag var gravid hade jag cravings på påsen med blandat godis, och jag var tvungen att äta som i en speciell ordning (skumgodisarna åts tillsammans med lakritsbitarna och sist surisarna som jag sög på).

 85. 1. Nicaragua
  2. Jag vill vinna för att det ger möjlighet att få dela en fin stund med min mamma. Något gott över en kaffestund som ett tack för livet och att hon alltid stöttar upp i mina depressions episoder.

 86. Träd planteras i Nicaragua.
  Jag är en riktig gottegris och äter gärna tills påsen är slut, perfekt med mindre påsar då… Har varit nyfiken på att prova men inte gjort det ännu, konstigt kanske då det står ekologisk på nästan alla produkter vi äter i övrigt. Skulle tycka det vore toppen att vinna, så att jag också med gott samvete kan dela med mig till mina godisälskande söner.

 87. I Nicaragua klimatkompenserar Ekorren.

  Min sjuåriga dotter är en liten sockerråtta och jag ser helst att hon skippar lösgodis med allt skräp som där är. Nu kom hon hem från kalas med en Ekorrens Cyklar som fiskdammspåse och hon var SÅ förtjust. Älskar Ekorrens choklad och var så glad över att det fanns fler sorter. Låter oss vinna så kan hon mumsa bra godis på nya balkongen som vi just flyttat till. Kanske får lillebror smaka med?

 88. 1: Nicaragua
  2: Ekorrens Ekologiska godis
  är väl värt sitt pris!
  Det är så finurligt,
  för allt är naturligt!
  Känns bra att bjuda på.
  Speciellt till de minsta små!

 89. 1. Nicaragua
  2. Våra småbarn blir större och nu börjar de förstå vad godis är. Om de nu ska äta gottis så vill jag helst att det ska vara en “bra” sort. Och då tycker jag att Ekorrens är ett jättebra alternativ. Stort plus att påsarna är i lagom storlek. Chokladen hade min sambo gärna gnagt på under kvällstimmarna. Själv är jag nyfiken på att prova den söt/salta påsen Peace&Love!

 90. 1. Nicaragua

  2. Som ena halvan av ett fattigt konstnärspar finns inte många kronor kvar i börsen min för att lägga på sötsaker. Därför vore det en sån otrolig lyx att kunna få smaka detta toppengodis, och dela det med min fina pojkvän som kämpar på fastän han är i en tung period av sjukdom. Jag tror att han, precis som dina barn, skulle älska skumgodisarna! Och som tur är gillar han inte lakrits, men det är ju min favvo, så den får jag ha helt för mig själv…

 91. Nicaragua

  En massa bra godis för mina små att få smaska,
  och slippa att till affären några lördagar traska.
  Lite tjuvätning för oss vuxna på vardagarna,
  det skulle vara en fröjd för de godissugna magarna.

 92. 1. Nicaragua
  2. Jag vill bjuda och lära mina fem barnbarn att det är bättre att smaska på ekologisk godis, än godis som innehåller massor av konstigheter. Dessutom jättebra med mindre förpackningar, som det var när jag var barn.

 93. 1. Nicaragua
  2. Önskar få prova ekologiskt godis till mig och barnen. 🙂 Ekorrens finns inte i Finland, så blir en lång resa om vi ska resa dit och försöka hitta. 😉

 94. 1. Nicaragua

  2. Jag bor långt ut på landet, med cirka 30 minuter till närmsta affär, och för min äldsta son som är 3,5 år är lördagsgodiset det absolut bästa på hela veckan. Vi brukar göra en skattkarta, och sen letar vi efter godiset som avnjuts i soffan. Flera gånger har jag beställt godis på nätet för att undvika för mycket sötningsmedel och färgämnen etc, men det tar alltid slut och ibland måste jag panikköpa godis tidigare i veckan för att det inte ska bli kris på lördagen. En korg med Ekorrens ekologiska godis vore därför en perfekt gömma att plocka ur som skulle räcka länge och till många skattjakter och både göra gott för barnens magar och mammans samvete…

 95. 1. Nicaragua

  2. I vår familj älskar vi ekorrens ekologiska godis, skulle gärna få möjlighet att testa lite nya sorter ja ser att de har som min lnatisbutik inte har inne .

 96. 1. Nicaragua
  2. Jag önskar att vinna så jag kan ha ett litet lager av samvetsgranna godsaker att plocka fram till både mig och barnen när det vankas gottestund.

 97. 1. Nicaragua
  2. Jag skulle vilja ge detta godis till mina syskonbarn som blir fullproppade av sötsaker av diverse sämre slag. Det skulle vara fint att få bidra med något som är bättre både för miljö och små barnmagar.

 98. 1. i Nicaragua
  2. Om man ska äta godis kan man likagärna göra det ekologiskt och kan man samtidigt hjälpa någon annan när man köper godiset så är ju det toppen.

 99. Nicaragua

  Motivation: Godis är gott men ekologiskt godis är ännu godare och man kan äta det med gott samvete! Ska man ha godis så kan man lika gärna göra en god gärning för miljön också. Då kan man njuta dubbelt så mycket av det. Och så älskar jag godis och speciellt ekorrens ekologiska godis! Dem där vita puffarna är så hårresande goda <3

 100. 1. Nicaragua
  2. Jag är gravid och ett godismonster. Skulle kännas fint att ge min ofödda skatt godis som gör fint för både sinne och jord.

 101. 1. Nicaragua

  2. Har världens finaste son på 2,5 år som precis börjat med lördagsgodis. Att då få prova på ekologiskt godis vore toppen!

 102. 1. Nicaragua
  2. Jag hoppas jag vinner då jag önskar ge mina två barn och deras två jämnåriga kusiner möjlighet till ekologiskt lördagsgodis hela sommaren! Det skulle vara intressant att se skillnaden på “vanligt” godis och detta och göra en jämförelse och utvärdering i slutet av sommaren!

  Håller en tumme!

 103. 1.De klimatkompenserar i Nicaragua.

  2. Jag vill pröva Ekorrens Ekologiska godis och choklad då jag i flera år levt med svåra mag och tarmsjukdomar och försöker pröva nytt godis som jag inte får ont i magen av, och jag tror Ekorrens skulle passa mig perfekt! Det är väldigt dyrt att endast vara 21 år och behöva köpa specialkost hela tiden. Därför skulle detta göra mig otroligt glad!

 104. Nicaragua, fantastiskt arbete!

  Vill ge till mina söta syskonbarn nu när vi ska träffas för kalas samt en till min lakritsälskande man och så förstås en påse ekorrens cyklar till mig=) Så perfekt storlek och känns så ok på många vis att smaska lite av detta.
  PS Nu kom solen, solglitter till er alla♥

 105. Direkt när jag såg det här inlägget var jag tvungen att ta cykeln ner till affären för att köpa några påsar. De är livsfarligt goda! När vi köper godis blir det nästan alltid ekorrens. Det känns bra i hjärtat att veta att det inte finns konstigheter i deras produkter. Hoppas på denna mumsiga vinst!

 106. Ekorrens Ekologiska klimatkompenserar för sina utsläpp genom att odla träd i Nicaragua. Jag är en riktig gotteråtta:) men har sedan jag fick reda på att jag väntar vårt första barn i slutet av året börjat funderar allt mera på vad jag stoppar i mig, ekologiskt, kravmärk med mera..därför skulle jag mer än gärna vilja vinna detta pris!

 107. 1. Nicaragua
  2. Jag är student som precis flyttat till eget. Det innebär ont om pengar till godsaker, och svårt att prioritera ekologiskt och bra varor så mycket som jag önskar jag kunde. Att flytta till eget betyder också mycket ensamtid, vilket inte är min favoritgrej, men då är det fint att ibland kunna lyxa till med lite godis, ge sig själv lite vardagslyx. Och att kunna bjuda på något gott när vänner kommer över. Ekorrens godis hade varit perfekt!

 108. 1. Klimatkompensationen sker genom trädplanering i Nicaragua.
  2. Jag älskar Ekorrens Ekologiska godis och brukar köpa så fort jag får tillfälle. Den största favoriten är nog chokladen med mandel och havssalt. Eftersom jag tycker så mycket om godiset, allra mest för hållbarheten men också för smaken och de söta förpackningarna, vill jag hemskt gärna dela med mig till andra. Därför skulle jag vilja vinna korgen med godis för att ha framme på mitt bröllop i augusti så att gästerna kan förse sig själva.

 109. Nicaragua.
  För att hjälpa till att öka försäljningen av detta på många olika sätt,
  fantastiska godis,
  bestämmer jag mig här och nu för att lördagsgodis blir tillåtet mer än en,
  kanske två, tre dagar i veckan.
  Alla måste vi ju bidraga till en bättre värld, eller hur…?

 110. 1. Nicuaragua
  2. Vi är en stor familj med 5 barn. Det äts en del godis, men steget till att köpa ekologiskt godis är lite för stort för man vill göra “som man alltid gjort”. Men om man vinner godiset tänker jag att det blir lättare att övertyga dem om att de ekologiska godiset är minst lika gott som det “vanliga” och därmed blir steget till att köpa ekologiskt nästa gång inte lika stor och kanske naturligare.

 111. 1. Nicaragua

  2. Min dotter har alltid varit med på noterna när hon var liten och vi sökte febrilt godisaskar med xylitol. Med min son har det inte gått lika bra med hälsotänk och vid 16 års ålder har han fortfarande svårt att avstå från de eländiga godis utbudet som numera erbjuds våra älskade barn. Det vore underbart att få en påse med ekologiskt godis att överraska med. Han är vän med mammas tänk och kommer nog att bli väldigt glad, eller=

 112. 1. Nicaragua
  2. I det här hushållet bor två vuxna och fyra småttingar. Det vore ju fantastiskt att kunna erbjuda barnen ett godis-alternativ som känns schysst på många sätt och inte består av en massa ämnen som man inte ens kan uttala namnet på. Och helt ärligt vore det perfekt med nåt gott i skåpen till oss vuxna dom där kvällarna när alla somnat och luften gått ur en fullständigt.

 113. Hej Clara och Ekorren!

  1. Nicaragua!

  2. Det du, Ekorren, gör är helt fantastiskt i mina ögon! Vi behöver företag och idéer som går före och leder längs vägen om vi ska kunna rädda planeten och dess invånare. Den här korgen vill jag gärna bjuda på vid mitt stundande födelsedagskalas!

 114. 1. Nicaragua
  2. Både jag och min allra bästa vän breddade våra vingar och flyttade från hemstaden, men hamnade mer än 100 mil ifrån varandra. Skulle älska att kunna duka upp med te och få bjuda henne på Ekorrens underbara godis nästa gång vi ses <3

 115. Rätt svar på frågan är
  Nicaragua

  Då barnen fyller år och kalastider på intågande, vad passar då inte bättre än och vinna en korg med godis att fylla påsarna med. Det bästa godiset en kan ge till barn, i alla dess smaker och former.
  Jag älskar kalas och jag älskar godis så hoppas nu på och vinna!

 116. I Nicaragua. Och jag vill vinna för att ungarna ska förstå att även grönsaksodlande helylleföräldrar kan erbjuda ett välfyllt godisskåp – en gång i veckan!

 117. 1. Nicaragua

  2. Skulle gärna vinna för att dela min man då vi snart firar 10 års jubileum.

 118. 1. Nicaragua
  2. Jag hade verkligen tyckt en vinst vore toppen, då lillebror numera har börjat visa intresse för vad det är som storebror äter på lördagarna 😉 Att då kunna ge storebror lördagsgodis som jag vet är snällt på många olika sätt, gör att jag också kan känna mig lugn om lillebror skulle tjuva åt sig nån godisbit!

 119. Nicaragua.
  Jag vill vinna godiset för att ge till mina barn. Vi har börjat köpa mer och mer ekologiskt livsmedel. Här där vi bor finns bara en utav Ekorrens påsar i vår butik. Skulle gärna vilja att barnen får provsmaka mer utav Ekorrens goda godis!

 120. 1. Nicaragua
  2. Jag vill vinna detta pris eftersom jag har två små godisgalningar här hemma som skulle bli överllyckliga. Lika lycklig skulle jag bli, dels pga att även jag är en godisgalning av rang och dels för vetskapen att vi med Ekorrens ekologiska godis inte får i oss skit som farliga färgämnen och konserveringsmedel.

 121. Underbar tävling.
  1. Nicaragua
  2. Vi fick tipset av sonens kusin för något år sedan av ekorrens godis och det är det som sonen får som lördagsgodis. Här i vår butik finns det dock bara en smak så det skulle vara kul att få testa lite mer smaker.

 122. 1:Nicaragua
  2: Godisälskare! & det vore en bra start på sommaren att vinna ert goda godis att ha gömt i skåpet & ta fram & mumsa på med en god bok när min hord med vilda barn somnat? & att det är bra för naturen gör njutningen ännu större?? Hoppas Hoppas✊?

 123. 1. Nicaragua
  2. Hade varit spännande att prova ekologiskt godis, det finns inte i min närmsta butik. Om det är gott tänker jag be dem köpa in o sälja. Mer ekologiskt i allt utbud efterfrågas ständigt av mig. Så liten “effort” för att göra stor skillnad.

 124. 1. Nicaragua
  2. För att det hade varit kul att testa, och se om det faller barnen i smaken.

 125. Ekorrens Ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua, Sydamerika. Jag vill vinna en omgång ekologiskt godis då jag som student tenderar att fylla på med lite (läs mycket) godis emellanåt, att byta ut till mer ekologiska alternativ har varit lite svårt med den tajta budgeten man som student har. Detta hade varit ett perfekt tillfälle inför sista tentorna – att tentapluggsmuta med ekologiskt godis! Mums.

 126. 1. Nicaragua

  2.Älskar Ekorrens! Är nybliven förälder och det känns extra bra att bara äta bra godis när en har en liten att amma. Min godislådan har sinat och skulle behöva en rejäl påfyllning 🙂

 127. 1. I Nicaragua.
  2. Mina barn och jag, även pappan som i vanliga fall inte ens gillar godis, älskar Ekorrens godis! Tyvärr är utbudet häromkring inte särskilt stort när det kommer till ekologiskt godis. Så därför vill jag vinna så vi kan ha en rejäl myskväll med våra underbara grannar och bjussa på det bästa godiset vi vet.

 128. 1. Nicaragua
  2. Jag vill vinna godiset för att glädja mig o barnaskaran till sommarens mys! Barn och ungdomar kommer att njuta av den goda smaken och jag kommer att njuta av de fina förpackningarna!

 129. 1. Nicaragua Sydamerika
  2. Som förälder känner mam en oro för sina barn när det gäller alla val vi har i vardagen. Att socker påverkar kroppen skadligt i stora mängder vet vi. Men vad alla “sockerfri” produkter som innehåller olika sötningsmedel med syntetiska ämnen vad de gör vet vi inte ännu.
  Dessutom att alla råvaror är ekologiska och inte besprutade tackar mitt mamma hjärta extra!!

  Jag skulle vilja vinna dessa för att ge mina barn som har godislöfte ( inte äta godis ) fram till midsommar en present som visar att det finns bra godis alternativ också. Det gäller bara att man väljer vilken typ av produkt man stoppar i munnen. Vill lära mina barn att med eftertänksamhet och omtanke kan man görs skillnad för en själv och andra.

 130. På fråga ett svarar jag och min dotter Polly Nicaragua.
  På fråga två svarar vi att vi önskar få något gott, rättvist producerat och galet trevligt att snaska på när vi tycker att det är alldeles för länge till semester i slutet av sommaren. Något som peppar oss och piggar upp helgerna mellan jobb och sommafritids. Något vi unnar oss.

 131. 1. Nicaragua
  2. För två veckor sedan bestämde vi oss för här hemma att sluta med lördagsgodis (smågodis, chips och ostbågar). Dels för att vi vill äta mindre socker och dels för det visat sig att äldsta sonen (13 år) är överkänslig mot viss E-nummer. Två helger i rad har vi haft fruktbuffe och hemmapoppade popcorn. Gott! Men det skulle vara lyxigt med ett nyttigt smågodisalternativ och choklad också. Därför vill vi vara med och tävla om Ekorrens godis eftersom det låter som ett bra alternativ för både vår familj och jorden vi lever på.

 132. De klimatkompenserar i Nicaragua.
  Jag vill vinna för ekorrens ekologiska godis är riktigt bra. Jag har inte smakat det men jag tycker att deras affärsidé är otrolig. De gör gott av gott och tillför gott genom att klimatkompensera. Det är något som jag vill stödja och gärna bjuda på mina barn.

 133. 1. Ekorrens ekologiska klimatkompenser i Nicaragua.
  2. Tänk vilken fröjd att få äta ekologiskt riktigt godis och så chokladen som både är kravmärkt och fairtrademärkt vilken bonus! När godiset är såhär bra så kan även min dotter få smaka något jag undvikt innan då annat godis inhåller både det ena och det andra mysko saker.

 134. 1. Nicaragua
  2. För att det är gott med godis men mindre gott med alla tillsatser och hemskheter som oftast stoppas i “vanligt” godis idag. Heja Ekorrens Ekologiska!!!

 135. 1. Nicaragua
  2. Jag hoppas att jag vinner då mina barn älskar Ekorrens ekologiska godis! Skulle bli perfekt i sommar när vi ska iväg på picknickar och fisketurer med båten. Bortsett från att det känns SÅ mycket bättre som förälder att ge sina barn Ekorrens godis så är det verkligen lagom storlek på påsarna vilket jag älskar!
  //Johanna

 136. De klimatkompenserar i Nicaragua. Vi har liksom er letat efter ekologiskt godis sedan vår son har kommit upp i åldern att han är intresserad för godis men här i den lilla byn vi bor i går det inte att hitta särskilt många liknade sorter så det hade varit helt underbart och räddat många lördagar framöver om vi lyckades vinna detta toppen priset!

 137. 1. Nicaragua
  2. Nätta påsar går bra ned i vandringsryggsäcken och passar perfekt för när orken tryter i uppförsbackarna. Snällt mot miljön är snällt för naturen är snällt för hjärtat ❤ Win. Win. Win.

 138. 1. Nicaragua
  2. Både jag och barnen älskar godiset och chokladen och skulle bli överlyckliga över att vinna!

 139. 1. Nicaragua
  2. För att vår 2,5-åring ska få smaka lite vettigt lördagsgodis, så att det är den sorten som han väljer när han sen själv får handla!

 140. 1. Nicaragua
  2. Vår snart 2,5 åring är ruskigt nyfiken på godis just nu. Fortfarande funkar argumentet om att godis ju är för hundarna. Vi föräldrar är väldigt förtjusta i godis, vore kul att prova ett eko och hoppas det är gott. Hund-argumentet lär ju inte hålla förevigt…

 141. 1. Nicaragua
  2. Som nybliven 3-barnsmamma är sötsuget värre och mer intensivt än någonsin och jag söker sötsaker överallt, hela tiden för att matcha med de sanslösa mängder kaffe jag lyckas skölja genom kroppen under en dag. Ekorrens godispåsar är redan favoriter här hemma och är enormt omtyckta av samtliga godisätare (minst en påse per person är vår paroll). Skulle jag vinna, lovar jag att dela med mig till maken och de stora barnen också. Kanske.

 142. Åh mums! Min son Hjalmars favoritgodis, speciellt skummisar och mjölkchokladen. Skulle tappa hakan om han vann! Söt pojke ska sött ha, iaf på lörda 🙂

  Ekorrens klimatkompenserar i Nicaragua.

 143. 1. Nicaragua
  2. Är en godisgris av stora mått. Försöker att byta ut allt här hemma till ekologiskt, men godiset är svårast!

 144. Ekorrens ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua.
  Motivering: Som en familj som endast äter vegetarisk kost har vi många gånger fått neka våra barn skum och gelé godisar pga att de innehåller gelantin, men ekorrens ekologiska gör det möjligt att erbjuda barnen gelegodisar som de så gärna vill ha.

 145. Ekorrens ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua. Jag skulle så gärna vilja vinna då jag för en ständig kamp om godisets vara eller icke vara med mina tre barn. Klart barnen ska få godis, det är ju både gott och… hm… nyttigt! Eller nyttigare i alla fall om det är ekologiskt såklart!

 146. 1. Nicaragua
  2. För att jag älskar godis, rätt och slätt. Mera än så behöver jag väl inte säga?! 🙂

 147. Åh vill verkligen vinna!

  1. De klimatkompenserar genom att odla träd i Nicaragua.
  2. Jag skulle verkligen vilja vinna detta paket då jag kämpar för att vår familj och särskilt våra barn ska äta så mycket ekologiska produkter som möjligt. Vi har bytt ut många produkter men godiset har barnen inte velat byta ut. Än 🙂 Vi har inte provat Ekorrens ekologiska men om vi vann är jag säker på att barnen skulle övertygas ? Vi är riktiga godisråttor här hemma och vill gärna välja ett ekologiskt alternativ. Delvis ur hälsosynpunkt men jag uppskattar verkligen också miljöaspekter. Att höra att Ekorrens klimatkompenserar får mig att vilja stötta det ändamålet i fortsätoningen. Vore roligt att vinna och bjuda vänner på detta godis med så även de förhoppningsvis gör kloka val i fortsättningen. Följer på Facebook. Håller tummarna ?

 148. 1. De klimatkompenserat i Nicaragua.

  2. När jag blir sugen på
  något sött, vilket ofta blir när jag åker tåg- är jag så glad att ert godis finns på SJ tågen! Att veta vad man äter och att påsarna är i en bra storlek är värt mer än man tror. Inget mer syntetiskt godis i min godispåse!

  Jag gillar redan deras Facebook-sida.

 149. 1 Nicaragua
  2 Har två små godisälskar till döttrar som jag gärna gör små utflykter med. Vad skulle passa bättre än att kunna ta med sig lite ekorrens som lördagsgodis och lägga ut en filt i gräset och bara njuta!

 150. 1, Nicaragua
  2, jag vill supergärna vinna godis för att jag ofta står och håller i ekorrens fina grejer på lördagarna när barnen ska få lördagsgodis men måste alltföroftast välja bort det pga ensamstående ekonomi. Jag vill låta mina ungar frossa i schyssta grejer!!

 151. 1. De klimatkompenserar i Nicaragua.
  2. För att det är gott, ekologiskt och glutenfritt.

 152. 1. Nicaragua
  2. Jag och min bästa kompis älskar godis och brukar alltid äta lite tillsammans när vi ses, hänger i pyjamas i soffan och pratar. Vi älskar ekologiskt godis och hade gärna ätit mer av det! Det känns bra både i magen och själen 🙂 Det hade varit jätteroligt att få vinna då jag aldrig vunnit något förut men nu ger det ett försök 🙂

 153. Så gott!
  1. Nicaragua
  2. Jag har en tvååring som inte ätit sötsaker förrns nu, så det vore så bra om hennes godisätande i all fall begränsades till något vettigt som bästa ekorrens! (Jag är dessutom gravid och sååå himla sötsugen!)

 154. 1. Nicaragua
  2. Älskar söta saker och med detta pris,
  kan jag med rent samvete frossa i Ekorrens ekologiska godis.

 155. 1.Nicaragua

  2. Vi har ett godisstopp fram till midsommar tillsammans med våra barn (5och7år). Det vore ett ypperligt tillfälle att b(r)yta den gamla vanliga lösgodisvanan mot bra, fint och ekologiskt lördagsgodis istället.

 156. 1. Nicaragua
  2. Jag är en godisråtta av rang och det vore riktigt schysst att ha ett lager hemma av ett SNÄLLT godis, som i och för sig kanske inte gör väl, men i varje fall mindre ont, för både kroppen och planeten.

 157. 1. Nicaragua

  2. Jag har en treåring hemma som precis förstått att det finns något som heter godis. Jag är ingen totalmotståndare av godis utan har väl mer tänkt att hon får vara utan så länge hon inte vet att det finns. När det väl är dags att “introducera” henne för lördagsgodis kommer det definitivt att bli Ekorrens! (Kan tänkas att jag måste ta en bit eller två också…)

 158. 1. I Nicaragua.
  2. För att det är så gott så klart! Och för att det känns bättre att ge kidsen än andra godisar med onaturligt innehåll.

 159. De klimatkompenserar i Nicaragua.
  Skulle hemskt gärna vinna så att jag har något sundare godis att tugga på medan jag skriver terminens sista tentor.

 160. 1,Nicaragua
  2, min dotter får vara min motivering, snart 18 och extremt medveten om det mesta så kan det inte handlas vilket godis som helst här hemma… Det blir dyrt! ?

 161. 1. Nicaragua
  2. Är en riktig godisråtta- det här vore drömmen att vinna! Gott och “nyttigt”! ??

 162. 1. Nicaragua!
  2. Älskar att det finns ett vettigt val för mig som alltid vill välja att äta ekologiskt även mitt lördagsgodis! Ekorrens forever!

 163. 1. Nicaragua
  2. Hemma hos oss väljer vi gärna ekologiskt, men just godis brukar vara svårt att hitta ekologiskt. Så jag hoppas kunna vinna så jag, mannen och barnen kan mumsa på godis som känns lite snällare för kroppen och miljön!:)

 164. Nicaragua
  För att lillgrabben reagerar men dålig mage på konstgjorda färgämnen och jag blev SÅ glad när jag läste ditt inlägg om ekorrens godis!

 165. 1. Nicaragua
  2. Jag Har slutat med socker o mjöl för min kropp, till cigaretter och alkohol jag också sagt Stopp!
  Men det är rätt trist att med allting sluta, jag vill också kunna njuta!
  Skulle därför vara helt fantastiskt toppen ,
  med godis som är snällt mot både jorden o kroppen ?

 166. 1. Nicaragua
  2. Varför ekologiskt godis? Jo för det är inte bara bra för miljön utan även för mina älskade barns kroppar. De kan få äta godis med gott samvete, och jag också!

 167. Åh vilken härlig nyhet!!

  Ekorrens ekologiska klimatkompenserar i Nicaragua ❤

  Jag och min man är RIKTIGA godisråttor men har sen snart två månader tillbaka helt slutat med godis då det innehåller så mycket dåliga tillsatser som vi inte vill stoppa i oss och så vill vi inte lära vår dotter att äta skit! Men det här måste vi ju bara prova! Skulle bli såå glad om jag vann och fick överraska min man med en korg godis ?

 168. 1. Nicaragua. 2. Jag blev i mars mamma igen och har således åter gått in i “trötthetsdimman” efter att ha varit ute ur den ett tag, då storebror är 3 år. Ett knep för att övervinna den värsta tröttheten är kaffe och god choklad, gärna ekologisk och smarrig som denna. 3-åringen skulle också uppskatta lite uppmuntran i stunder då lillebror kräver extra uppmärksamhet och livet som storebror inte känns allt igenom rättvist;-)

 169. 1. Nicaragua
  2. Fantastiska barnbarn som är värda det bästa, även farmor/mormor om det blir något över 🙂

 170. 1. Nicaragua
  2. Något som är så bra för då många, barnen, naturen, bönderna, ekorren, måste ju bara testas!

 171. 1. Nicaragua
  2. Jag är en riktig gottegris och mina barn verkar ha fått mina gener. Därför känns det bättre att ge dem bättre godis med gott samvete.

 172. Om jag vann skulle jag ge Ekorrens godis till min dotter, som lider av svåra nässelutslag. Jag tror att konserveringsmedel och färgämnen är en del av hennes problem. Men jag skulle nog tjuvsmaka lite jag också, för de ser smarriga ut!

 173. 1. Nicaragua
  2. För Ekorrens choklad är den absolut godaste enligt mig som är en riktig godisråtta. Vårt barn har dessutom börjat äta lite godis och det skulle kännas MYCKET bättre om hon fick äta godis utan läskiga grejer i! Det gäller ju att introducera rätt produkter från början.

 174. 1. Nicaragua
  2. Hade varit så fantastiskt roligt att få överraska barnen med svenskt ekologiskt godis nu när vi bor i England ett år. När lördagen kommer saknar vi Sverige och just smågodiset lite extra.

 175. Vore fantastiskt att vinna en korg full m ekologiskt Godis!!

  1: Nicaragua!!

  2: Här på Gotländska landsbygden är utbudet av ekologiskt godis rätt obefintligt i butikerna. Att vinna korgen skulle vara guld värt, kul att prova nytt o så skulle vi kunna gå till lokala butiken o berätta vad vi vill ha in i sortimentet.

  Håller tummar & tår för att vi vinner.

 176. 1. Nicaragua
  2. Vi försöker att inte äta så mkt godis hemma men nu när det snart är sommar och kalas nästan varenda dag så kommer det göras undantag. Då hade det känts kul med ett gott (både vad gäller smak och samvete) godis att bjuda barnen på. Vår 3-åriga Olle går dessutom på en förskola som heter Ekorren så för honom skulle det bli extra kul!

 177. Åh vilken bra tävling.
  1. Nicaragua
  2. Med en riktig godisgris i familjen som dessutom inte är så positiv till förändringar skulle en godisvinst kunna öppna upp nya möjligheter till att, på ett smidigt och smarrigt sätt, byta ut lösviktsgodiset till ekorren ekologiska godis.
  Håller tummarna!

 178. 1. Nicaragua
  2. Har en helt underbar preggokompis som skulle behöva lite tröst och kärlek (läs godis) de sista veckorna innan smussel-livet börjar.

 179. 1. Nicaragua
  2. Svante, 4 o 3/4 år, önskar bju’ på Ekorrens ekologiska godis på sitt födelsedagskalas! ?

 180. 1. De klimatkompenserar i Nicaragua
  2. Letar alltid ekologiskt godis och gärna utan tillsatser. Det är svårt men har samtidigt blivit något lättare. Detta är en för oss oprövad sort.

 181. 1. Nicaragua
  2. Både jag och mina barn är riktiga sockerråttor (tyvärr) och det är svårt att hitta “bra” godis. Jag skulle verkligen vilja vinna detta fina pris! Tänk att kunna ge barnen varsin godispåse på helgen och inte känns dåligt samvete pga alla otäcka saker som kan finnas i annat godis!!
  Just nu får man dåligt samvete hur man än gör… om barnen inte får godis får jag dåligt samvete för det, om de får godis får jag dåligt samvete över det. Suck!!
  Jag håller helt enkelt tummarna för vinst ? Kram☀️

 182. 1.Nicaragua
  2. Nog skulle jag bra gärna vinna smaskigt ekologiskt godis till mig själv, men om jag ger det till mina fina brorsdöttrar får jag nog smaka ändå:)

 183. 1 Nicaragua

  2 När jag fick barn började jag reflektera över vad som finns i både mat och snacks samt över hur vi överbelastar vår stackars jord. Skulle kännas fint att få bjuda mina tjejer på det här godiset på lördagarna!

 184. Nicaragua.
  När jag fick barn fick jag en helt ny syn och försöker att köpa mer giftfritt och ekologiskt. Vore toppen att vinna detta godis till mina små tjejer.

 185. 1. Nicaragua
  2. Jag skulle vilja bjuda mina 7 barnbarn på nåt riktigt smarrigt som samtidigt känns någorlunda vettigt
  Mormor/farmor

 186. 1. Nicaragua

  2. Håller på att återhämta mig från en längre tids utmattning som bland annat inneburit att jag vräkt i mig godis som lugnande medicin typ. Och speedat kroppen ännu mer. Nu har jag varit sockerfri några månader och vill kunna äta lite godis ibland , så vore perfekt om det inte innehåller massa onödigt. Tror dessutom att det smakar extragott nu när jag inte ätit vanligt godis på ett tag! 🙂

 187. 1.Nicaragua
  2. Eco och bla CS-fritt låter fantastiskt! + miljöansvar – VILL smaka! En boost att lämna det gamla och börja med ngt nytt som de godisråttor vi är:-)

 188. 1. Klimatkompensering i Nicaragua
  2. Jag vill gärna kunna bjuda mina kusinbarn från San Francisco på ert svenska, rättvisemärkta och ekologiska godis när de kommer på besök i sommar.

 189. 1. Nicaragua.
  2. För att jag och min mor är riktiga gottegrisar, men inte tål citronsyra som finns i konventionellt godis. Plus att vi aspirerar på en mer ekologisk livsstil.

 190. 1. Nicaragua

  2. Skulle bli jätteglad om jag vann det här braiga godiset till mina barn, Astrid och Holger. Att ställa fram lördagsgodis utan skräp i som kan vara dåligt för deras små kroppar får ett mammahjärta att le.

 191. 1: De klimatkompenserar i Nicaragua.

  2: Våra barn 2 och 6 år är mycket medvetna om godis och vilket de gillar bäst, skulle vilja få visa dem de här allternativet som känns sååå mycket bättre!

 192. Åhh, bästa märket.
  1. Nicaragua
  2. För att man så gärna vill kunna njuta med gott samvete och med fina förpackningar!!

 193. 1. Nicaragua
  2. Har inte ätit godis på 1 och 1/2 år och nu när jag ska börja känns det som ett bra godis.
  Med vänlig hälsning, Pedra

 194. 1. Nicaragua
  2. Vi försöker att inte göra någon ruttin kring att vår dotter alltid ska få lördagsgodis, hon får ibland och så klart så är det alltid väldigt uppskattat! Men jag är alltid skeptisk kring dess innehåll. När vi testade Ekorrens Ekologiska godis så kändes smakerna så äkta! En helt annan sak än lösviktsgodis. Så från och med nu är de det hon får!

 195. 1.Nicaragua
  2. Har fyra barn som älskar godis och vill verkligen ge dem bra godis. Dessa skulle jag önska få bjuda dem på.❤️

 196. Underbar tävling!

  * Nicaragua
  * Jag ska åka till New York för att besöka min bästa vän och det hade varit så underbart att få ta med äkta, svenskt godis med bra ingredienser. Jag bryr mig inte om Ahlgrens bilar, Marabou osv- utan vill ha något som är ovanligt för USA- EKORRENS EKOLOGISKA GODIS!
  Ha det gott!

 197. 1. Nicaragua
  2. Erch vill helt enkelt bara vinna för att det ser så fruktansvärt gott ut✌️

 198. nicaragua är landet som de klimatkompenserar i och varför skulle jag vilja vinna. Ja inte alls svårt egentligen. Du kan tänka dig lyckan för våra 4 barn om vi skulle vinna en korg full med godis. Dessutom har den ju något till alla. Choklad till mig, storebror och storesyster. Lakrits till pappan och skummisar till mellan och lillebror. Och lite annat smått o gott till alla.

 199. Hej!

  Ekorrens Ekologiska klimatkompenserar genom att plantera i Nicaragua. Jag önskar så att jag vann då jag tycker att det är så viktigt vad mina barn äter och får i sig. Hade tänkt göra eget godis tillsammans med barnen vilket inte går nu då jag blivit sjukskriven för kraftiga kräkningar och illamående under graviditet. Skulle kännas så bra att trots detta kunna ge mina barn ett godis med genomtänkta råvaror och från ett företag som tar ansvar för naturen. Det skulle också ge mig lite glädje att få ge barnen barnen något extra nu när jag inte klarar av att finnas där för dem utan det är de som kommer och stoppar om mig och ser till att jag mår så bra som möjligt.

  Tack!

 200. 1. Nicaragua

  2. Hip hip hurra för Elsa idag på 4-årsdagen. Vad kan väl passa bättre än Ekorrens ekologiska godis till kalaset?

 201. 1. Nicaragua
  2. Vore ??? att ha ett lager av ekorrens ekologiska godis när det är dags för lördagsgodis eller kalas?. Förstås för att det känns bättre att ge barnen och deras kompisar ? utan färgämnen och annat ?. Men också för att ekorren erbjuder alternativ även på andra sätt. När lillan hade sett ut en tårta till 4-årskalaset med vägar av marsipan och bilar, ville vi göra ett mer miljövänligt alternativ. Det blev ? med ekorrens cyklar förstås! Succé ?

 202. 1. Nicaragua
  2. Det vore så kul att överraska min blivande man med redigt gott godis mitt i bröllopsplaneringen som nu är inne i sitt slutskede 🙂

 203. De klimatkompenserar i Nicaragua. Jag vill vinna för att mina barn ALDRIG äter den typen av godis så deras mamma behöver börja välja det bästa för sina barn även när det gäller godis!