• Inlägget presenteras i samarbete med UNICEF •

#backamamma

Det senaste året har jag mött så många kvinnor som kämpar, sliter och offrar allt för sina barn. Som överges av sina män och som saknar stöttning från samhället. Men som inte vill något annat än att ge barnen ett bättre liv än det som de själva fick. Satuma som jag mötte i Malawi är en av de kvinnor vars livshistoria stannat kvar extra starkt i mig. Till helgen stundar morsdag och precis som förra året ger jag bort min morsdag till förmån för kvinnor världen över som bättre behöver den.

Tillsammans med UNICEF driver jag kampanjen #backamamma – och jag har bett min man att istället för att ge mig en present köpa ett morsdagspaket från UNICEFs gåvoshop. Gör det du med vettja och hjälp fler kvinnor till värdiga, friska liv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “#backamamma”

  1. Fint gjort. Men med alla pengar som samlas in till de borde det se bättre ut. Jag funderar på att åka dit och ge på plats eller ta med mig det som de behöver så att jag ser skillnad. Har du funderat på varför det fortfarande ser ut som det gör efter alla miljoner människor samlat in?