Jag märker hur jag för varje dag  kommer länge och längre ifrån mitt utmattade jag. Det pirrar i kroppen efter att skapa och lära mig nya saker! Några saker jag går och drömmer om att göra:

Gå en keramikkurs. Få arbeta med händer och lera – en oslagbar kombination. Att själv kunna göra de där sakerna jag vill ha men aldrig hittar i butik.

Gå i syslöjd. Jamen en repris på skolans syslöjd eftersom jag har glömt det mesta. Skulle vilja lära mig lite enkla grunder för jag känner mig ringrostig.

Gå i träslöjd. Det slutade jag med i skolan så fort jag fick chansen – men det vore ju fantastiskt att få lära sig svarva och snickra fint. Har så dåligt självförtroende på detta område – men massa vilja och lust. Behöver liksom inte bli en finsnickare. Men att inte tveka kring att bygga enklare möbler till vårt hem vore ju fantastiskt.

Starta en bokcirkel med massa blandade kvinnor ur min bekantskapskrets. Där alla kvinnor är nya för varandra och vi pratar böcker men också livet typ en gång i månaden.

Gå en kurs i matlagning från någon annan kultur. Typ Österrike. Vill lära mig göra knödel, kaiserschmarrn och apfelstrudel.

Gå en kurs i akvarellmålning. Jag ritar väldigt mycket men att färglägga och färgsätta tycker jag är svårt. Har ingen bra teknik och skulle vilja lära mig. Tror att tusch + akvarell skulle vara en fin kombo till mina illustrationer!