Höstens jobbplaner

Det är så roligt att tänka på allt som ska ske i höst. För mig är det stora förändringar på gång i sättet jag arbetar på. Även om jag inte kan gå in på detaljer ännu. Men här är lite av vad som ska ske hösten 2017.

 • Den 5:e september är En Underbar Pod tillbaka. Underbarare än någonsin. Som vi längtat efter att börja sända igen och få höra alla roliga, tänkvärda kommentarer från er lyssnare.
 • Jag har lämning på min och Ericas bok den sista september. Blir svettig mellan brösten bara av att tänka på det. Hoppas verkligen att ni kommer tycka om den.
 • Jag kommer arbeta vidare med mitt säljteam som gör ett så himla bra jobb och möjliggör att jag kan fokusera på den kreativa biten.
 • Två nya kollektioner för Miss Clarity ska lanseras. Den första i september och den andra i november vad det verkar. Håller er uppdaterade. Anna sitter som bäst med proverna och det kommer bli fantastiskt!
 • Jag och Annakarin har något väldigt roligt på gång. Eller egentligen är det typ tio saker. Fast jag kan inte skriva om någon av dem ännu. Men jag jobbar intensivt med det för tillfället.
 • Jag kommer fortsätta med mina Expressenkrönikor och som profil i Amelias specialtidningar.
 • När mitt och Ericas bokmanus lämnats så kommer jag börja skissa på min och Annakarins nästa bok. Det kommer en barnbok hösten 18 men vi har också en idé på en helt annan typ av bok som kanske äntligen ska få bli verklighet.
 • Yawama of Sweden kommer lansera helt nya produkter från våra duktiga producenter.
 • Jag föreläser mycket under hösten. I Dalarna, Saxnäs, Jokkmokk, Umeå och ett gäng andra ställen.
 • Jag ska på en jobbresa till New York i september. Och lyckades tajma det så bra att det sammanföll med min syster som också ska dit på jobb. Så vi får se stan ihop! Och jag ska gå på MOMA och kolla in mina böcker som tydligen säljs i museishoppen (enligt uppmärksamma bloggläsare).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31 kommentarer på “Höstens jobbplaner”

 1. Vilken höst du har framför dig! Och så fantastiskt att vårt event i Saxnäs får vara en del av din och Annakarins agenda ♥ Välkomna alla kreativa entrepenörer och inspiratörer till en magisk helg i Västerbottens fjällvärld! Vi ses Clara??

 2. Så mycket spännande saker du har framför dig! Jag längtar efter En underbar podd, ser verkligen fram emot min tisdagsrutin?
  Och det ska bli så roligt med din och Ericas bok, är helt säker på att jag kommer tycka om den❣️

 3. Längtar så himla mycket efter nästa Miss Clarity-kollektion! Blir det fler omlottklänningar med trekvartsärm? Håller tummarna för det, älskar mina!

 4. Alltså wow! Blir så sjukt imponerad av allt du gör!

  Vart kommer du föreläsa i Dalarna? Och när?

 5. Men åh vad härligt! Grattis till allt kul som kommer. Hoppas också att du kan hålla en bra balans så att det inte slår över. Heja dig!

 6. Det blir kul att följa allt det nya spännande. Längtar också väldigt mycket tills podden börjar igen, det är min bästa veckodag när jag får ta min promenad och lyssna på den!

 7. Wow!!! Så himla mycket wow på allt! O längtar efter fler klänningar. Nu som icke gravid sitter klänningarna forfarande bra och längtar efter fler. Många kramar från skånelandet

 8. Vilken härlig höst! Kommer du att föreläsa i Västerås/Örebro krokarna?
  Ser fram emot höstens Miss Clarity kollektioner!

 9. Vilken fantastisk höst du (och vi som följer dig) har framför dig! Ser fram emot Miss Clarity-kollektionerna. Har levt i mina klänningar från vårens kollektioner hela sommaren! Längtar också efter en underbar podd! Promenaderna med Erica och dig i lurarna är så härliga! Du är en stor idol för mig!

 10. Åh vad det låter spännande alltihop! Håller utkik efterplats, tid och dag för när du kommer till Dalarna.

  Måste rekommendera dokumentären Peggy Guggenheim:beroende av konst på SVT Play inför din New York-resa. Jag blev i alla fall väldigt sugen på att besöka Guggenheim-museet i New York efter det.

 11. Åh, vad mycket roligt du bjuder på Clara!
  Jag ser fram emot att få lyssna på podden. Och nya klänningar!
  Och Böcker! Och föreläsning i Dalarna? När, var, hur?

  Tack för allt du bjuder på!

 12. Jag köpte en jättesnygg klänning från miss C i somras. Jag ammar så då är det praktiskt med omlottklänningar. Något som jag dock hoppas att ni åtgärdar till nästa gång är att göra sömmarna stretchiga. Själva tyget är ju stretchigt men det hjälper ju inte när sömmarna inte är det. Det knakar när man drar aldrig så lite i den och när man tvättat den måste man dra tyget på plats i förhållande till sömnen. Himla tråkigt på en förhållandevis dyr klänning ?