Det är så roligt att tänka på allt som ska ske i höst. För mig är det stora förändringar på gång i sättet jag arbetar på. Även om jag inte kan gå in på detaljer ännu. Men här är lite av vad som ska ske hösten 2017.

  • Den 5:e september är En Underbar Pod tillbaka. Underbarare än någonsin. Som vi längtat efter att börja sända igen och få höra alla roliga, tänkvärda kommentarer från er lyssnare.
  • Jag har lämning på min och Ericas bok den sista september. Blir svettig mellan brösten bara av att tänka på det. Hoppas verkligen att ni kommer tycka om den.
  • Jag kommer arbeta vidare med mitt säljteam som gör ett så himla bra jobb och möjliggör att jag kan fokusera på den kreativa biten.
  • Två nya kollektioner för Miss Clarity ska lanseras. Den första i september och den andra i november vad det verkar. Håller er uppdaterade. Anna sitter som bäst med proverna och det kommer bli fantastiskt!
  • Jag och Annakarin har något väldigt roligt på gång. Eller egentligen är det typ tio saker. Fast jag kan inte skriva om någon av dem ännu. Men jag jobbar intensivt med det för tillfället.
  • Jag kommer fortsätta med mina Expressenkrönikor och som profil i Amelias specialtidningar.
  • När mitt och Ericas bokmanus lämnats så kommer jag börja skissa på min och Annakarins nästa bok. Det kommer en barnbok hösten 18 men vi har också en idé på en helt annan typ av bok som kanske äntligen ska få bli verklighet.
  • Yawama of Sweden kommer lansera helt nya produkter från våra duktiga producenter.
  • Jag föreläser mycket under hösten. I Dalarna, Saxnäs, Jokkmokk, Umeå och ett gäng andra ställen.
  • Jag ska på en jobbresa till New York i september. Och lyckades tajma det så bra att det sammanföll med min syster som också ska dit på jobb. Så vi får se stan ihop! Och jag ska gå på MOMA och kolla in mina böcker som tydligen säljs i museishoppen (enligt uppmärksamma bloggläsare).