Det Ă€r sĂ„ roligt att tĂ€nka pĂ„ allt som ska ske i höst. För mig Ă€r det stora förĂ€ndringar pĂ„ gĂ„ng i sĂ€ttet jag arbetar pĂ„. Även om jag inte kan gĂ„ in pĂ„ detaljer Ă€nnu. Men hĂ€r Ă€r lite av vad som ska ske hösten 2017.

  • Den 5:e september Ă€r En Underbar Pod tillbaka. Underbarare Ă€n nĂ„gonsin. Som vi lĂ€ngtat efter att börja sĂ€nda igen och fĂ„ höra alla roliga, tĂ€nkvĂ€rda kommentarer frĂ„n er lyssnare.
  • Jag har lĂ€mning pĂ„ min och Ericas bok den sista september. Blir svettig mellan brösten bara av att tĂ€nka pĂ„ det. Hoppas verkligen att ni kommer tycka om den.
  • Jag kommer arbeta vidare med mitt sĂ€ljteam som gör ett sĂ„ himla bra jobb och möjliggör att jag kan fokusera pĂ„ den kreativa biten.
  • TvĂ„ nya kollektioner för Miss Clarity ska lanseras. Den första i september och den andra i november vad det verkar. HĂ„ller er uppdaterade. Anna sitter som bĂ€st med proverna och det kommer bli fantastiskt!
  • Jag och Annakarin har nĂ„got vĂ€ldigt roligt pĂ„ gĂ„ng. Eller egentligen Ă€r det typ tio saker. Fast jag kan inte skriva om nĂ„gon av dem Ă€nnu. Men jag jobbar intensivt med det för tillfĂ€llet.
  • Jag kommer fortsĂ€tta med mina Expressenkrönikor och som profil i Amelias specialtidningar.
  • NĂ€r mitt och Ericas bokmanus lĂ€mnats sĂ„ kommer jag börja skissa pĂ„ min och Annakarins nĂ€sta bok. Det kommer en barnbok hösten 18 men vi har ocksĂ„ en idĂ© pĂ„ en helt annan typ av bok som kanske Ă€ntligen ska fĂ„ bli verklighet.
  • Yawama of Sweden kommer lansera helt nya produkter frĂ„n vĂ„ra duktiga producenter.
  • Jag förelĂ€ser mycket under hösten. I Dalarna, SaxnĂ€s, Jokkmokk, UmeĂ„ och ett gĂ€ng andra stĂ€llen.
  • Jag ska pĂ„ en jobbresa till New York i september. Och lyckades tajma det sĂ„ bra att det sammanföll med min syster som ocksĂ„ ska dit pĂ„ jobb. SĂ„ vi fĂ„r se stan ihop! Och jag ska gĂ„ pĂ„ MOMA och kolla in mina böcker som tydligen sĂ€ljs i museishoppen (enligt uppmĂ€rksamma blogglĂ€sare).