Söndagsfint i gredelint

Sköna söndag. Vaknade tidigt och hämtade Jakob som kom med nattåget tillbaka efter en veckas jobb på Visingsö.  Sedan kaffe, Godmorgon Världen i P1 och därefter skogspromenad med hunden i den klara höstluften.

Efter lunch åkte vi in till barnens farmor i stan och jag tog min dator och gick på café och satte mig för att arbeta med nästa veckas Expressenkrönika. Jag sportade min nya fina klänning från & Other Stories  – där förresten skorna också kommer ifrån.

Äntligen blommar det i hela trädgården. Prunkar i varenda kruka. Och när som helst kommer den första nattfrosten och förstör alltihop. Suck.

Koriandern har gått i blom men jag tycker att den är så tjusig ihop med de limegröna dillkronorna som ståtar som allra vackrast just nu.

Jag har haft en så bra helg med mycket vila – och imorgon kommer Erica hit för en hel dags bokjobb. Det längtar jag efter!

Jag har varit dålig på att lägga upp outfitbilder hela sommaren. Glömmer alltid bort att fota mig själv. Är outfits någonting ni vill se mer av? Bu eller bä? Tyck till vettja!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 kommentarer på “Söndagsfint i gredelint”

 1. Jag älskar dina outfits-inlägg! ^^ Så gärna mer sådant! I övrigt tycker jag om allt du gör just nu. Så inspirerande att följa alla projekt! Äger stolt två stycken MissClarity-klänningar. 🙂 <3

 2. Vilken superklänning på en Wonderwoman, Clara! 🙂 Tack återigen för din blogg- så himla gott å gå in här <3
  Du som är så smart och kreativ, Clara: jag skulle vilja be dig om tips på mörkläggningsgardiner /idéer att få mörkt i en lägenhet där vardagsrum och sovrum är kombinerat. Men ändå på ett sätt som är snyggt och inte slukar allt ljus i lägenheten, du vet? Därav roligt om man kan "gömma" mörkläggningen på ett bra sätt. Funderade på att fästa dubbla gardinstänger och använda den närmast väggen till mörkläggning och den längst ut till "snygg" gardinen. Så att man slipper borra hål för rullgardin i min (hopplöst svårgenomborrade betong-) vägg. Vad har du för idéer? KRAM från en som läst sedan 2009 <3

  1. Åh, lurigt! Men jag har mörkläggningsrullgardiner från IKEA som är superbra och inte dyra och knappt syns under gardinuppsättningen. Med dem blir det kolmörkt. Lycka till

 3. Bääää ?
  Om du själv känner att du vill ta outfitbilder så tycker jag att de alltid är roliga & intressanta att se! Älskar dina färg- och mönsterval!

 4. Gärna outfits!!
  En fråga ang koriandern;
  Har du drivit upp den från frön eller hur har du gjort?!
  Mvh
  Malin

 5. Mer outfit åt folket är min spontana åsikt! Och gärna mycket Erika i bloggen. Hon verkar så underbar! Längtar till er podd kommer tillbaks efter sommarlovet!

 6. Ja, mer outfits! Jag gillar din stil och även om den är ganska olik min egen blir jag inspirerad 🙂

 7. Tycker jättemycket om dina outfitbilder!
  Skulle själv vilja klä mig mer i klänning till vardags, men vågar inte riktigt ta steget.
  Men jag tittar på dina bilder, får inspiration och kämpar vidare med mig själv.

  Tack för en underbar blogg!

  1. Tack vad fint att höra. Kämpa på med klänningarna. Man får våga lite åt gången 🙂

 8. Gärna outfitbilder från olika delar av ditt liv: vardag, helg, träning, ut i skogen, in till stan ….you namn it 😉

 9. Helt ärligt känner jag, nej, helst inte outfits. 🙂 Tycker inte att det är så himla kul helt enkelt.
  Men om du tycker att det är roligt att fota dem är det klart att du ska göra det.
  Kram

 10. Jag är inte heller så jätteintresserad av outfits… inte så att det stör mig när jag ser något, tycker du ser fin ut oavsett om det är klänningar eller träningskläder 🙂 men det är inte pga outfitsen jag personligen läser din blogg! Gillar annat mer. Bilder av natur, trädgård, inlägg om hus, mammaliv, mat… blandat!

 11. Ja! Jag började följa dig för dina outfits (läääängesen), men gillar ju såklart allt i bloggen. Men ÄLSKAR outfits 😀

 12. Ursäkta om detta är en för snokande fråga men var barnen ensamma hemma när du var och hämtade Jacob? Undrar mest för att jag själv funderat mycket på när en kan lämna barn själva en stund (typ en timme). Uppskattar dina inlägg om barn/uppfostran och tycker ofta att du har så kloka och relevanta tankar!

  1. Ja, de var ensamma =) jag brukar lämna barnen ca en halvtimme. Men då har jag två lugna barn och en jätteduktig sexåring som håller koll!

   1. Tack för svar! 🙂 svårt det där tycker jag, hur mycket ansvar man kan ge dom.. tack för att du delar med dig!

 13. Den kjolen kledde du virkelig Clara 😉 Og der traff du spikeren på hodet når du snakket om blomstene. Endelig er hagen i full blomst, og snart kommer frosten å ødelegger!!! Jeg har ventet og ventet gjennom en kald sommer – på at alle knoppe skulle springe ut. Så kommer høsten å banker på døren. Skulle ønske jeg hadde valget å holde døren stengt…

 14. Jag älskar det! Och är så nyfiken på ert nästa släpp av klänningar, ha en fin resa!