Gillar du vantarna? HĂ€r kan du kolla in fler!

Idag har jag gjort min sista arbetsdag innan semestern. Det började med omslagsplÄtning för en tidning och sedan diverse mail som behövde besvaras. Och lite av det sista julstöket passade jag pÄ att göra pÄ lunchen.

SÄklart ska fÄglarna ocksÄ fÄ nÄgot gott till jul! En kÀrve sattes upp under fÄgelbordet.

Kolla hur mycket snö som kommit pÄ taket förresten!

GrÀvde fram min fem Är gamla kappa frÄn Monki för att börja anvÀnda igen. Den hÄller Àn och som en bonus ryms det obegrÀnsat med koftor under.

Jag Ă€lskar att vi har sĂ„ fria jobb. Jakob och Albin Ă„kte pĂ„ skidtur och hade jobbmöte i skogen. Jag passade pĂ„ att svĂ€nga ihop en chokladkola medan jag stĂ€mde av det sista jobbet i telefon med Erica – nu inför jullovet. Bra fredag!

En tjuv i min trÀdgÄrd!