Kärvat och klart

Idag har jag gjort min sista arbetsdag innan semestern. Det började med omslagsplåtning för en tidning och sedan diverse mail som behövde besvaras. Och lite av det sista julstöket passade jag på att göra på lunchen.

Såklart ska fåglarna också få något gott till jul! En kärve sattes upp under fågelbordet.

Kolla hur mycket snö som kommit på taket förresten!

Grävde fram min fem år gamla kappa från Monki för att börja använda igen. Den håller än och som en bonus ryms det obegränsat med koftor under.

Jag älskar att vi har så fria jobb. Jakob och Albin åkte på skidtur och hade jobbmöte i skogen. Jag passade på att svänga ihop en chokladkola medan jag stämde av det sista jobbet i telefon med Erica – nu inför jullovet. Bra fredag!

En tjuv i min trädgård!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Kärvat och klart”

 1. Åh det låter som en bra dag! ♥ Himla härliga bilder för övrigt.

  Jösses vad snö ni har! Här smälter den bort tyvärr, så vi får nog ingen vit jul i år… Men, men, det blir nog julafton ändå!

  Hoppas du får en skön ledighet och en fin julhelg ♥

 2. Jag vill passa på att skicka en god jul-hälsning till fina fina dig Clara och lika ljuvliga Erica också egentligen. Hon kanske är här inne och smyger ibland.
  Det är nämligen så att jag började lyssna på er podd för en vecka sedan och håller som bäst på att lyssna ikapp. Vilket är oerhört trevligt! För åh vad älskar att lyssna på både ert surr och djupare diskussioner och analyser. Ni är så intressanta, kloka och mänskliga! Så ja, tack och god jul var väl det jag ville ha sagt ❤️

 3. Åh, vad glad jag är över att se den där fina kappan igen! Jag kommenterade en gammal bild, där du hade den på dig, för ett tag sedan. Den är så fin och du passar så fint i den!

  Ha en fantastisk jul och ledighet, Clara! ☃️🎄

 4. Jag hann inte helt följa musikhjälpen i år. Läste att du tänkte starta en aktion. Vad blev det för något tillslut? 🙂

 5. Den där jackan alltså! Jag har den i svart och använder den varenda dag, varje vinter! Har säkert haft den i fem-sex år nu. Så himla bra, både i kvalitet (faktiskt!) och form. 😍