• Annonssamarbete Apotek Hjärtat •

Min hudvårdsrutin

Jag får många frågor om hudvård och skönhet och därför gjorde jag denna film om min hudvårdsrutin tillsammans med Apotek Hjärtat och Estelle & Thild där jag varit trogen konsument i många år.

Nu erbjuds du 20 % rabatt på mina utvalda favoritprodukter på Apotek Hjärtat. Frakten är gratis, det går snabbt att få hem och de har ett stort sortiment av schyssta produkter! Använd koden CLARA20 – den gäller till den 13e maj

Produkterna som ni ser i videon är BioCleanse 3 in 1 Cleansing Foam,  BioCleanse Micellar Cleansin Water, BioCleanse Detox Mask, BioCalm Comfort Rescue Oil och  BioCalm Anti-Redness Rescue Serum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Min hudvårdsrutin”

 1. Åh! Tack för tips <3 Själv har jag extremt jobbigt med min hy eftersom jag så lätt drabbas av acne och torr hy. Så känns som att inget fungerar eftersom jag testat alltifrån läkemedel som antibiotika till krämer man köper på Ica. Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa och vad det innebär! Kramar <3

  1. Precis så var det för mig Rebecca, jag hade också acne och extremt torr och känslig hy, led av det här i säker 20 års tid. Provade alla krämer och en massa läkemedel och olika kurer, och allting gjorde bara allt så mycket värre! Men nu, senaste två åren har jag knappt haft en finne! Lösningen för mig var att bara sluta föra krig mot huden. Och Resultatet kom på ett par veckor! Sluta med ALLTING. Inga tvättar, inga krämer, inget smink på huden och framför allt inget pillande i ansiktet. Försök att inte ens blöta ansiktet när du duschar eller borstar tänderna. Låter kanske äckligt att inte tvätta huden alls, men det får man stå ut med tills den stabiliserats efter några veckor. Sedan kan man börja tvätta med vatten och smörja med en mild ekologisk kräm. Passar inte alla såklart, men kanske oss med så extremt känslig och uppretad hy. Googla på caveman skin regimen 🙂

  2. Tips: läs Flora Wiström blogg, hon la just ut en video där hon berättar om hur hon fick bukt med sin acne. Är nog individuellt men kanske du får några tips:)

 2. Alltså hur gullig i badmössa? Blir oftast så jäkla trött på hudvårdshetsen som råder men du får det att se mysigt och skönt ut!

 3. Men alltså jag SMÄLLER AV så mysig du verkar vara, jag vill liksom bara bli din vän!!! Sen verkar du också vara en kickass företagare också, heja dig!

 4. Hej Clara! Minns att du tidigare skrivit att du använt Paulas choice. Jag använder Paulas choice idag, men har faktiskt varit mycket sugen på just Estelle&thild. Så lite kul att denna video kom just nu! Är det något som gör att väljer det ena märket framför det andra? Är så nyfiken på hur folk tänker kring sin hudvård 🙂

 5. TACK !!

  Jag gillar hur du bjuder på dig själv, och berättar hur du gör ! Iväg och handla med mig, TACK igen, skön mössa , vart har du hittat den ?