Nu ska ni få se några nya loppisfynd jag gjort sista tiden. Som dessa papperslanternor jag hittade i taket på en antikaffär. 30 kronor! Så skira och så vackra – de åkte upp i sovrumstaket tillsammans med mina amplar.

Det är så vackert med saker som svävar under taket och drar blickarna uppåt. Det skapar rymd i ett hem. För några år sedan var ju vimpeln överallt och sedan honeycombsen. Men nu är det papperslyktornas och lanternornas tid.

På en loppis hittade jag också denna underbara tekanna i samma servis som jag redan samlar på  – men den här gången med blomstermönster. 35 kronor betalade jag!

Slog också till på dessa fina tekoppar i ett mönster som fanns hemma i min farmors vitrinskåp. Är mycket inne på cremefärgat porslin med blommor just nu. Eller brun dekor som Pyro. Minns inte vad jag betalade för en kopp och två fat Rörstrand. Men det kan ha varit 25 kronor.
Vill du se mer loppat porslin – kolla här!

Slog också till på den här underbara blommiga kjolen som har den perfekta längden. 75 kronor på en antikaffär.

Slutligen inhandlade jag den vänstra madonnan som är enorm. Är mycket förtjust i katolska saker sedan Italienresan så fromma Madonnafiguriner får komma hem till mig.

Vilket fynd tyckte ni var bäst?