Jag lever lite som att det redan vore sommarlov. Igår efter jobbet hängde vi kvar en massa kompisar vid den fina badplatsen i byn. Badade, åt pizza, stannade ute alldeles för sent för barnen. Men jag vill fånga dessa underbara dagar – den förra, iskalla sommaren i åminnelse.

Vi vaknade vid åttatiden imorse och som helfrukost lyxade vi till det med kanelbullar.

Mormors frukost var alltid kaffe och en bulle. Livsnjuteri på hög nivå.

Först en skarp bild på mig i pyjamas

Sedan en suddig bild på mig i pyjamas men med utsikten (någotsånär) skarp. Så att ni verkligen kan se hur kuperat och fint det är utanför

Efter frukosten slumrade Folke på kökssoffan en stund.

Och jag provade min nya baddräkt från Åhlens och packade fikakorgen för att cykla till badet.

Åkte förbi hemma hos Ada och hämtade upp henne och Bertil som sovit över.

Sedan vidare ner till stranden. Där blev vi kvar resten av dagen.

Det var helt ljuvligt i vattnet – jag och min vän Stina gjorde bomben från bryggan och simmade runt en lång stund.

Bra att ha en kompis som själv är bloggare och fattar kameran utan att man ens behöver be om det!

Vi fikade, gungade, skvallrade, badade, solade, skrattade och slutligen cyklade jag hem igen. Väl hemma var barnen så trötta att de somnade strax efter att klockan slagit sex. Och nu tror jag minsann att jag själv somnar när som helst.