Den här midsommaraftonen hade jag visst råkat bjuda hem ett sällskap på sjutton personer. Inga problem om det bara hade varit lika fint midsommarväder som förra året. Istället var det det sämsta vädret på flera månader. Det stormade och hällregnade konstant. Så vi fick hitta på en lösning.

Jakob rensade hela växthuset och satte igång en gasolkanon som värmde upp allting. Lockat hår och smink var bara att glömma i regnet. Jag drog på mig en klänning från Cissi & Selma istället.

Och så dukade vi långbord och plockade midsommarbuketter. Och det blev faktiskt riktigt mysigt! Regnsmatter mot taket, stormvindar utanför. Och inne i tältet massor av mat och musik.

Som vanligt gjorde vi knytis på maten. Jag var så glad för jag gick bara in på bloggen och plockade några av mina bästa recept. Som på den goda potatissalladen, västerbottenspajen och alkoholfria vita sangrian.

Vi åt och åt och åt.

Och åt lite till. Här ser ni min bästis Elina!

När borden inte räckte till för all mat fick vi använda plastbackarna från växthuset som bord istället.

Älskar knytisbuffe för folk tar alltid med sig den rätt de är bäst på så det blir så himla gott.

Fina familjen! Bertil och Folke var i högform (även om det inte syns på bilden på den äldre)

Men tillslut blev det ändå för kallt och ruggigt. Så då gick vi in istället och tände en massa ljus.

Och dukade upp efterrätten som var den här underbara tårtan!

Vi trängde ihop oss i alla rum på nedervåningen.

Och så fikade vi och pratade och skrattade ända tills klockan slog tolv på natten. Då var jag så hes att jag tappat rösten så sedan stupade jag i säng.

Hoppas ni hade en fin midsommar allihopa!