Dem här veckan har varit som en enda lång baksmälla från förra veckan. Men nu lagom till torsdag börjar jag komma ikapp mig själv. Kände mig sugen på att vara höstchic idag.

Så det blev en gammal omlottkjol från Indiska, en stickad kofta från Weekday och mina favoritskor från Blankens. Har haft dem i snart tre säsonger och tröttnar aldrig. Så sköna att man kan stå på Formex i dem fyra dagar i rad utan att få ont. Såg att de fortfarande finns i Blanskens sortiment. Gillar märken som låter modeller löpa över flera säsonger.

Har alltid tänkt att jag inte kan ha senapsfärgat och brandgult. Men se det gick ju alldeles utmärkt. Det mesta funkar när man fortfarande är lite brun.

Idag har jag varit i stan, blivit intervjuad för två magasin och haft säljmöte med mitt säljteam. Nu ska jag beta av några småuppgifter och sedan ha en lugn torsdagseftermiddag.

Klädd som en karamell

Kolla in en av mina favoritkappor

Randig minimarketklänning i september

Nygammal favorit i stadig bomull