Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

374 kommentarer på “En rundtur av mitt hem (i rörligt format)”

 1. Funderar hur du lyckas ta alla fina bilder då det ser så prydligt och piffigt ut.
  Dock en fin verklighetsnära rundtur hemma hos vardags-Clara. Kram på dig 🌸

 2. Så befriande att se något annat än de Instagramperfekta bilderna. Ska genast anamma dina filosofier kring stök. Tack.

 3. Alltså, det bästa på länge!!! Garvade gott åt hur härligt det är att behöva kliva över saker 😁 Känner igen det så väl! ❤️

 4. Jag verkligen älskar att rundvandringen blev i ett normalt och ostädat hem, så som det ser ut hos oss alla! Du bjöd på dig själv på ett härligt sätt. Hejja dig Clara 👏

 5. Tack för den!! Precis som hemma hos mig!
  Länge strävade jag efter ett perfekt Instagram hem. Inte för att jag hade Instagram, inte ens inredningsbloggar fanns då, utan för att min svärmor och svägeskor har perfekta instahem hela tiden. Var sak på sin plats, ljusa hem med vita väggar och några välvalda tavlor, möbler som passar in och dammfritt så långt ögat kan nå. Till och med skåp och lådor är perfekt. Och kläderna perfekt strukna.
  Att sträva mot det perfekta hemmet och perfekta livet gjorde mig slut. Tack och lov hittade jag mig själv igen. Fine att de vill ha det så hemma hos sig, jag är helt ok med det, men det går emot mig och min natur att sträva efter det.
  Nu har vi stökigt, färgglatt, dammigt, skrynkliga lakan och kläder och jag mår så mycket bättre psykiskt. Svärfamiljen får välja att tycka om mig som jag är eller låta bli. Så enkelt är det. Visst kan man få höra sarkastiska kommentarer om folk som kan leva i stökiga kaos hem. Men idag låter jag det rinna av mig som vatten på en gås. Tror jag ska göra en “clara” och lägga upp en film åv mitt hem på Instagram så här lagom på fredag. 😁

 6. Åh, du är la för underbar. Ditt prat till alltså 😂jag fick mig ett riktigt gott skratt så här på morgonkvisten. Ha en bra dag!

 7. Kära Underbara Clara! Rundturen var härlig och du var väldigt rolig! Jag har oftast också lite plast på golvet när man kommer in och kidsen draperar kläder och filtar lite här och där.
  Kram!

 8. Love it! Gav mig ett stort leende på läpparna och lugn i magen. Skönt med lite härlig livlig verklighet ibland!

 9. Hahahaha underbart!! Du är så rolig! Tack för den här fantastiska rundturen! Den vände min morgon!

 10. Alltså, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR denna lilla film!! Du är BÄST Clara!! Made my day!
  Puss

 11. Haha underbart! Det är ju så det ser ut och blir i ett hem med människor. Och sen blir man så galet nöjd och tillfreds när man röjer upp och gör riktigt fint!

 12. Underbart! Känns bekant alltihop. Kul att jag anammat alla dina tips utan att ens veta om det 😋

 13. Nu har jag följt dig i ca åtta år, utan att kommentera en enda gång, men idag så! Detta var den bästa ”hemma hos” jag någonsin sett. ”Post är bra också!” Hahahaha Tack för en perfekt start på dagen! Du har ett helt underbart hem, även när det är vardagsstylat 🙂

 14. Love it!!! Tack för den fantastiska rundturen <3
  Jag är en av dem som varit väldigt nyfiken på hur det ser ut (så svårt att få en egentlig bild av hur det är genom stillbilder), så jag blev lite glad när jag såg detta ligga uppe. Och när du sa på filmen att du just städat inför helgen vart jag inte så förvånad, tänkte att vi får oss en rundtur i ett hus som ser ut som på bilderna vi får se i bloggen. Så fort du klev in genom dörren blev jag varm i magen och glad: det var liksom relaterbar verklighet vi fick se! Visst är det inspirerande med alla piffade interiörbilder man får se på sociala medier osv, men oh vad jag uppskattar verklighet och igenkänning <3 Tack!

 15. Alltså! Jag blir så GLAD! Tack Clara. Tack för att du bjuder på detta! Älskar din humor och att få se att verkligheten även finns hemma hos andra än en själv! Du gjorde min dag ☺️👌

 16. hahaha! Dör. Mycket bra fredagsinlägg. Påminner extremt mycket om stylingen i vårt hem. I denna röra ska vi fredagsmysa. Eller ska någon få feeling och dammsuga, slänga, laga god mat osv osv vid 17 ikväll.

 17. Tack för att du (stundtals) har det precis som jag! Det är så lätt att tro att alla andra alltid har det så perfekt. Tack Clara!

 18. TACK! Vi stylar rätt så lika. 😀 Trevlig helg, Mvh från ”en annan småbarnsmor med vackra plädar draperat över golven!”

 19. Det bästa jag sett på länge. Det är ju sådär ett hem ser ut som. Men fan va man alltid har dåligt samvete för att de ser ut som en tornado dragit fram. Tack!

 20. “Här vill man va å mysa – visst!” hahaha tack för film som framkallade gott skratt här. Du är väldigt rolig! Idag kommer familj på besök o jag har stress-panik över allt som ska hinnas. Men nu kändes allt plötsligt lite mera chill;):)

 21. Tack för en välbehövd skrattattack på bussen påväg till jobbet!!! Älskar din ironiska beskrivning av ert hem 😅 jättekul att se hur nu bor i rörligt format! Kram och trevlig helg

 22. Har följt dig ett tag men här kommer min första kommentar. Så underbart befriande att se vardagen bakom det perfekta! Jag känner mig så lättad av att se röran och på nåt konstigt vis blev jag peppad att ta tag i mitt lika “stylade” hem 🤔 Nu ska några tjusiga installationer i form av kassar på golvet, udda krukor med oklart innehåll, REKLAMPOST i drivor och annat spännande ut ur huset! Tack!

 23. Haha underbart. Detta behövde jag mitt i min utmattning. Allt är inte alltid perfekt hos andra. Tack för ärligheten.

 24. Åh tusen tack för att du bjöd på den rundan. Underbar start på fredagen. Plötsligt känns min egen röriga omgivning så mycket mer ok. (Går liksom inte riktigt att fatta att alla fina bilder man ser bara visar en utvald ofta tillfixad del av verkligheten fast man vet att det är så.)

 25. Skönt att se att det finns fler som kan få det riktigt stökigt hemma. Sitter själv och pluggar på ett fullsmockat pysselbord 😀 Men när det är väldigt stökigt hemma så fastnar ögonen på så många saker och jag blir trött. Tillslut kan det leda till tunnelseende för att inte se allt plotter på hyllorna. Älskar din ironi och möjlighet att se det roliga i stöket. Hoppas att ni får en bra städdag för att få det lite lugnare kring dig. Eller varför inte ta in hjälp föra att få en ny start och orka hålla undan prylar som annars smyger fram för att stöka till. Varmt lycka till och ta hand om dig.

 26. Hahahhaha! Skrattar rakt ut! Älskar humorn. Och verkligheten. Bra start på helgen, tack för den!

 27. Åhhh, så skönt att det inte bara är hemma hos mig det ser ut så där!!! Hela hallen full med påsar, skor och väskor och köksbordet fullt med grejer och post så man inte kan äta vid det. Tack tack tack, det här gjorde min dag!

 28. Åh så fint! Stackare som har så trist utsikt från köket dock, du kanske kan åtgärda med sån där suddgrej som annars förhindrar insyn? 😛

 29. Jätteroligt inlägg!

  Jag måste dock bara reflektera lite över detta med stök kontra inte stök. Många säger att man ska låta det vara stökigt, dvs inte slå knut på sig för att ha hemmet perfekt. Och Clara visar ju verkligen hur det ser ut hos alla ibland.

  Men Ml skriver i en kommentar att hon insåg att hon mådde dåligt av att ha det perfekt och numera får det vara stökigt, rörigt, dammigt osv.

  Jag är inte en sån som piffar, jag är helt ointresserad av märkesgrejor och Svenskt tenn, jag köper inte på loppis och dekorerar osv. Men jag vill ha rensat! Dvs jag kan inte koppla av hemma om det är prylar överallt. Jag vill ha så rent som möjligt på alla ytor. Jag har absolut inga stilleben hemma, skulle aldrig komma på tanken eftersom jag avskyr hyllor/bänkar/bord med massa blandade prylar. Jag har få tavlor för att jag vill ha det luftigt och “rent”.

  Alltså, jag skulle må fysiskt dåligt om det såg ut som hos Clara hemma hos mig. Hemmet gror ju igen då och då när man är sjuk, har totalt för mycket osv men det jag gör absolut första pigga/lediga stund jag får så är det att plocka, plocka, plocka. Det är sen jag kan koppla av och känna att själen kan må bra.

  Dvs alla har inte en tillvaro som går ut på att visa upp ett vackert hem på sociala medier. Men man kan vilja ha det prydligt hemma, bara för sin egen skull. Utan att man för den sakens skull tycker det minsta illa om att någon annan har rörigt (det här är alltså absolut ingen kritik mot Claras röra). Men detta är mer kring att det på något sätt inte finns några mellanting idag, mellan Instagram-perfekt och “jag struntar i allt och låter hemmet vara kaos”

  1. Jag tror nog att de flesta har ett ganska mellanting ofta. Vem orkar alltid ha det perfekt? Och vem har alltid kaos? Nån gång har nog de flesta det lite städat. 😀

  2. Håller helt med dig Elin.
   Skulle inte heller kunna ha det härligt rörigt för det skulle få mig att må dåligt. Tänk att bara släppa allt ur händerna i hallen när jag kommer in i lägenheten, haha, omöjligt för mig… Ingen kritig mot Clara alls, beundrar henne och folk som kan låta det bli/vara rörigt men här hemma skulle det aldrig funka…
   Tack för titten Clara, superroligt inlägg 🙂

  3. Elin:
   Jag gillar din kommentar.
   För jag känner så igen mig helt och fullt. Jag vill också ha “rent” o prydligt. För min egen skull (har vare sig fejsbok eller insta).
   Jag gillar inte att ha pryttlar stående som bara samlar damm.
   För jag skulle bara bli ledsen för att jag aldrig hinner damma dem.
   Jag gillar ej heller att ha grejer runt mig. Jag sover dåligt då. Och det “kliar” liksom i mig.
   Men då jag syr, bakar, pysslar eller leker med min systerdotter då får det vara stökigt, kladdigt, rörigt och hur det vill. Men när kakan är bakad, gardinen sydd och gullnosen åkt hem. Då. Jag då vill jag “återställa” hemmet.

   1. Camilla: Tack, precis så. Det kliar i mig när jag är hemma hos någon som gillar att ha pryttlar överallt, jag får liksom ingen ro i kroppen av ett sånt hem (och nej, det skulle jag förstås aldrig säga till någon, bara min egen känsla)

  4. Jag har det redigt stökigt hemma och det är väl klart man inte mår bra av det! Set betyder ju inte att man har energi eller prioriterar att hålla det städat och rensat som man skulle önska….
   bara för man har stökigt betyder det inte att man trivs i det.

   1. Nickan: Fast grejen är att det är inte säkert att man mår dåligt av att det är stökigt heller. Alla är olika. En del kan liksom klara av att ha det mer eller mindre stökigt alltjämt.
    Jag är inte en av dem. Men önskar ibland jag kunde låta det få bli lite rörigt ibland.
    Men jag har lärt mig att plockar man fram nåt tar man bort det. Således blir det inte stökigt.

    Sen att ha det smutsigt är en annan sak. Det är bara äckligt.

   2. Nej exakt, Nickan. Jag tycker också om att ha det prydligt och rent, men oftast är det kaos hemma hos oss. Det brukar vara fint en timme i veckan ungefär, när vi har städat. Det är jättejobbigt men jag vet inte hur man gör något åt saken. Det blir ju ett jäkla jobb att hålla efter, och då prioriterar jag nog annat ändå

   3. Fast mår man som jag dåligt av stök så prioriterar jag ju att må bra, dvs jag prioriterar att röja.
    Och jag försöker mer och mer träna barnen på att hjälpa till, att lägga tillbaka saker där de ska ligga osv.

    Sen handlar ordning mycket om att ha en bra grundförvaring och ordentligt rensat i grunden. Då blir det inte samma kaos.

 30. ÄKTA röra (inte bara stajlat, “lagom” stök)! Så befriande och precis vad jag behövde i dag! TACK!

 31. Hahahaha helt underbart!! Clara, du har ju även komiska anlag! TACK för att du bjöd på den inblicken i ett verkligt hem i dessa hysteriskt stylade tider! ❤

 32. Haha, roligt att få se något ostylat för omväxlings skull. Tänk vilket inre lugn du måste lyckats uppnå för att kunna vara så produktiv i den röran. Det vill jag också lära mig. Dock måste jag nog genast sätta mig och meditera lite för jag får panik av bara tanken!

 33. 😅😂 tycker att rundturen var ljuvlig! 😍 Man fick sig en bild över planlösningen och att även du har det lite rörigt som man skall ha det när man är en familj med vardagsbestyr. Själv brukar jag använda våra röra på motsatt rätt – att springa genom huset extra fort för att missa röran. Lite motion sådär. Brukar ha något som är mitt att vila ögonen på. Fredag är min dag. Då är det ordning och fint. Sen kommer familjen och gör huset till vårt igen och jag påminner mig själv om lyckan av att ha en familj som faktiskt drabbar huset och vänder det upp och ner. Viktigaste är att att vi har ett hem som är vårt! 🏡

 34. Haha, åhh helt underbart! Nu har jag inte lika mycket ångest för allt stök jag lämnar bakom mig hemma när vi skall bort i helgen. <3

 35. Åh vad upplyftande att se, nu känner jag mig inte så ensam i min inredningsstil. 😂 Trevlig helg!

 36. Men alltså du är ju underbar! Kul att få följa med på en runda som är lite unik i bloggvärlden och som man faktiskt känner igen sig i. Fantastiskt!

 37. Du är bara bäst,men tycker synd om dig innan du fått allt på plats,men huvudsaken är ju att man kommer fram…Kram Inger

 38. Stort tack för rundturen! Så jäkla befriande 😂
  Jag som städade mitt eget hem nu på morgonen och har ordning överallt – det känns ju plötsligt lite trist…
  Jaja, det löser sig i eftermiddag när barnen kommer hem fr skolan 👍🏼
  Trevlig helg! 🙌🏼

 39. Nja… Känner att det saknas vissa detaljer för att det ska bli perfekt.. På tok för lite hundhår och gamla sopor.. Men kämpa på, snart är du där.. =) Fantastiskt Clara!!! Mer sånt åt folket! =)

 40. ÄLSKAR DETTA!!! På så många nivåer! (Ska inte sticka under stol med att jag även är intresserad av att se ditt hus i rörlig form, stök eller inte – ser gärna även trädgård och övervåning.) Tack för en utmärkt start på dagen.

 41. Härligt Clara.
  SÅ befriande.!
  Ska tipsa mina döttrar (som har småbarn, och som ibland har samma slags inredningsstil) om rundturen.

 42. Hej, vad heter den vackra blåa tapeten i matrummet och vem är tillverkaren. Hoppas. Karina

 43. Härligt att det ges så många möjligheter att stanna och “ta in rummet” som Ernst brukar säga. Underbart!

 44. Alltså – det går ju inte låta bli att kommentera detta. KÄRLEK! Tokälskar detta! Tack tack tack!

 45. Alltså! YES YES YES YES! Äntligen får man en verklighetsbild om hur vardagen faktiskt ser ut även hos dig. Du som på var eviga bild har det så vackert, fint och städat ( och tro mig, jag gillar verkligen dina bilder från hemmet, sån fin mix och harmoni). Det här var nyttigt! Mer ”verklighetsbaserade” inlägg! Tack för fint uppvisande!

 46. Tack Clara! Det här var bland de bästa rundturer jag sett. Kände genast mindre skuld över min hög med ren tvätt som inte hittat in i garderoben sedan förra veckan eller förrförra 🤔

 47. Fan asså taaaack 😭❤

  Kämpar med någon slags “hobby-ocd” vad plockande angår och blir stressad så fort ngt ligger fel. Det här var förlösande, och ditt hus, ditt liv verkar vara så tillåtande. Röran är vacker! Jag behövde verkligen se detta och ska träna på att inte plocka idag.

  Kram!

 48. Helt underbart! Tusen tack för att du visar upp även en mindre perfekt bild av hemmet! Då kan man själv slappna av och veta att man är i gott sällskap – särskilt som småbarnsföräldrar! Tack!!!

 49. Underbart! All min ångest över att jag måste städa innan helgen rann just av mig. Hur inspirerande det än kan vara med fina bilder på välstädade, väl stylade hem så är det ibland oerhört skönt att få känna igen sig i att hemmet inte alltid kan vara den mest välstädade platsen. I synnerhet inte när man bor tillsammans med barn som inte alltid har samma känsla för stil som en själv…

 50. Känner så mycket mer ömhet och glädje än när jag ser något perfekt stylat. Faktiskt så att det förvånade mig. Så älskvärt och fullt av liv <3

 51. Haha!!! 😀 Men det fattas ju skitiga stallstövlar och dito kläder slängda här och där, gärna med tillhörande hö 😀

 52. Dööör av skratt! Underbart att få se ett hem där någon lever. I mitt familjehem fick det ALDRIG synas att det fanns barn eller människor som levde. Jag behöver nog se mer av detta, som en sorts “terapi”. Tack för att du är så himla bra Clara!

 53. Kul att du filmade en dag när hemmet var som mest stökigt. Kommer du filma någon dag när ditt hem är som mest i sin fördel, som de bilder du oftast visar på bloggen?

 54. Vad GLAD jag blev av den här filmen! En sån igenkänning från ens eget hem. Och lite stressreducerande att se att det inte alltid är så perfekt städat och fint som det i princip alltid ser ut på många influencers bilder. TACK Clara!

 55. hahahahahhaahha jaaa älskar älskar älskar hahahah <3 bästa blogginlägget nånsin tror jag

 56. Befriande, kände precis hur “städainförhelgstressen” släppte i magen och tillåter mig ligga kvar i soffan å ta det lugnt ett tag till. Passar på att ta några djupa andetag ända ner i magen å njuta av och ta vara på denna vabdag som kom som en skänk från ovan mitt i vardagsstressen.

 57. Så fantastiskt!
  Nu ska jag ta och njuta lite i mitt “stylade” hem, med disk på bänken och på bordet och ärligt talat på golvet med, kläder överallt utom i garderoben och damm i hörnen 🙂

 58. Åh, när du började med att säga att du hade städat inför helgen tänkte jag att fasen, jag orkar inte titta, blir bara ännu mer deppad över hur det ser ut hemma hos mig. Men så tittade jag och blev alldeles glad över att det finns fler som har barn (och vuxna för den delen) som är “inredningsexperter”. Vi har just nu t ex en metod hemma som kallas; våga vägra garderob. Använd golvet istället (tonåringen)! Eller torktumlaren! Flytta tvättberget från tvättstugan till sängen, låt den ligga kvar till kvällen och bär då tillbaka den till tvättstugan igen. Dessutom perfekt för katterna att gömma sig i och riktigt gosa ner sig och håra ner allt. Mysigt!

  1. Haha, känner igen det där med att flytta tvätthögen fram och tillbaka. Vi kör även “vi behöver inga garderober, vi har ju trappan till övervåningen där alla kläder kan ligga”. Man får i alla fall träna akrobatik när man ska gå upp eller ner.

  2. Haha precis vad jag tänkte. Tack Clara för att du har humor och självironi nog att bjuda på lite vardagsstök också. Älskar dina stillben och vackra dukningar. Så ser det ut hos oss på landet. I vår lilla lägenhet i stan kör vi mer på kaosvarianten. Det var befriande att se att även min förebild har stök hemma. Nu ska jag laga en god middag istället för att storstäda 😁

 59. Härlig rundtur 🙂 Det är ett bevis på att du har en fin familj och inget museum till hem. Jag bodde med en som var duktig på att röra till det, och hans två barn som var lika duktiga, men jag får sån städlust så det är inte klokt! Mycket roligare att städa när det märks 😉

 60. blir nervös över att den fina pyro-kannan står så nära bordskanten haha<3 du är för go!

 61. Haha, underbart – tack!! Bästa jag sett på länge. Och så gav det mig helt nytt perspektiv på stökighetsgraden hemma i vår lägenhet 😛 Kommer kunna njuta av helgen betydligt mer nu! 😉

 62. Haha, man måste ju bara älska dig. Tack för att du är verklig. Nu trycker jag bort mitt dåliga samvete för att jag gosat med bebis i famnen hela förmiddagen och ignorerat kaoset hemmavid.

 63. Hahaha!! ❤️❤️ Hann tänka innan att jaja- jag har inte hunnit städa direkt men jag kanske kan bli inspirerad. Detta var så mycket bättre!

 64. Haha jaaa vi gillar rundturen!!!
  What’s not to like tänker jag 🙂

  Urbra fredagsinlägg.
  Skippa att städa och mys till istället. Baka scones och ta ett fotbad, det ska jag iallafall göra.

 65. Clara, du är verkligen underbar! Sjukt roligt!

  Humorn åsido, så har jag länge varit lite nyfiken på hur planlösningen ser ut i erat hus och vilka rum som ligger var. Gärna mera sånt 😊

 66. Underbart. Ser ut ungefär som hemma hos mig. Tänk jag som brukar gå och störa ihjäl mig på vårt stök och drömma mig bort till att bo i ditt drömlika hem med vackert strukna dukar och färska rönnbärskvistar. Nu känns livet lite mer realistiskt 😉 kram!

 67. Åh vilket underbart inlägg. Perfekt för mig som är deltidsjukskriven pga utmattning och har lagt mig i sängen en timma innan hämtning av barn istället för att städa💖

 68. Tack för att jag mitt i småbarnskaoset fick känna att det inte bara är jag som inte alltid hinner med ett välstädat hem! Underbart!! <3

 69. Älskar ärligheten och vardagskaoset! Det är underbart att se att allt inte alltid är sådär perfekt som det brukar se ut på dina bilder. Men det är ju inga konstigheter att man vill visa upp det från sin bästa sida.

 70. Tack!❤️ Så skönt att få se att även du har det rörigt. Nu fick jag lite mindre ångest över mitt eget kaos hemma.

 71. Det här var det roligaste på jättelänge! Skrattade högt! Post och ledsna växter, det är grejer det!! Tack för att du delar med dig av det verkliga livet!

 72. Hahahahahaha jag dör, du är så underbart! Så sjukt bra att du visar detta, så ser det ut hos oss jämt och hos de flesta tänker jag. Mer sånt!

 73. Fantastiskt härligt att se!!! 🙂 Jag har för det mesta precis lika fint & städat! 😉 Hoppas du får en fantastiskt trevlig helg!

 74. Bara bäst helt enkelt! Gillar särskilt köket med kylskåpslösningen och kommentaren om utsikten 😂 Trevlig helg!

 75. Åh, tack! På riktigt har jag på sistone undrat över om det är nåt fel på oss. Är det bara vi som har det liksom lite halvsunkigt? Med vissna krukväxter, gamla tallrikar på bordet med intorkade rester, som inte lyckas få tummen ur och åka till tippen med gammalt bråte? Och då storstädar vi ändå varje lördag plus att jag går och plockar jämt och ständigt. Visst, andra kan ha det stökigt i sina hem – men de verkar ha ett kontrollerat, snyggt kaos? Jag uppskattade särskilt er stökiga hall och det utdragna kylskåpet. Och den gamla tvätten i köket! Ska titta på din film varje gång jag lackar ur över stöket härhemma.

 76. Åh va underbart! Jag blev genast sugen på att göra en liknande film och lägga på insta. Får se om jag orkar. Jag gick och la mig i sängen istället för att fredagsstäda😂

 77. Jamen alltså HELT UNDERBART! Hemtrevligt och mänskligt💖 Jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Tack för rundturen, det var ren magi

 78. HAHAHA jag va “åhhh kul med rundtur i nåns ångestgivande välstädade finpiffade jävla drömhem” så ba är det ett RIKTIGT HEM! Där riktiga människor bor! Känner mig så jävla hemma, tack för detta! 😂❤❤❤❤

 79. Tack för att du delar med dig😊
  Så härligt att få se hur vardagen ser ut hos dig!
  Tips gå med i Family living-gruppen på Facebook för igenkänning 😄

 80. Älskar detta! Hög igenkänning, speciellt på prislappen på golvet! Det är helt omöjligt att få dem till soppåsen!

 81. Hahaha, härligt befriande att se att någon annan också har det lika stökigt hemma som vi!

 82. Åh så härligt icke-perfektionistiskt och befriande att det kan se ut sådär hos er med, spår av kreativitet å barnfamilj… älskart 🙂 Sänker massa krav hos andra med tror jag. Å så skön känsla sen när man väl städat, kontrasterna som gör det hehe..

 83. Hahaha! Du är EXTREMT rolig. Humorgeni. I ett klipp!? Det där rolet kändes klippt. Men i realtid. Stjärna!

 84. Men TACK! Detta gjorde på riktigt min dag, helg, månad, kanske år. Äntligen lite ärlighet i sociala medier som annars är fyllda med så mycket ångestframkallande perfektion. Tror inte du förstår hur pass befriande detta var.

 85. Jag ÄLSKAR dig OCH ditt befriande stökiga hem!!! Stressar ofta över att jag inte lyckas hålla det fint här hemma, men om du också kan ha det så här så tänker jag sluta stressa. Tack, tack, tack för rundturen!

 86. Stämmer fullständigt in i alla hyllningar! Det är ett fantastiskt roligt och befriande inlägg.
  Och samtidigt är det sorgligt att det känns unikt när någon sänker garden och visar hur livet egentligen ser ut bakom instagraminlägg och fina fasader…
  Vi behöver alla våga visa mer hur det ser ut bakom kulisserna! Att livet oftast inte är särskilt stylat, men att det kan vara bra ändå.

 87. Tack! Helt fantastiskt underbart att få se hur vardagen ser ut bakom alla vackra instagrambilder. Hög igenkänning!

 88. Så himla kul! 😂 Skrattade högt! Blev glatt överraskad då rundturen startade. Härligt humoristiskt inlägg med bjussig självironi. Tack så mycket! 😊💕 Gärna fler humoristiska inslag framöver…

 89. Skrattade så tårarna rann åt ” det här är jag särskilt nöjd med”
  Tack för en realistisk titt in i ditt hemtrevliga hus

 90. Sitter här och gråter av din video. För här sitter jag i ett pedantiskt städat hem. Och det är för att ingen vill dela det med mig. För jag tror jag hellre vill ha det helt och rent och som en reklam än fyllt av människor som vänder det uppochner. Men så jävla grundlurad jag är. Helt igenom ensam och inget välstädat hem i världen kan hålla en sällskap eller se en eller krama en eller älska en. Det är bara sorg. Bara bara sorg.

 91. Alltså det bästa på länge!!!
  Helt underbart att se verklighetens vardag bakom allt annat! Samtidigt typ tankar som: Men herregu hur kunde jag ”gå på” alla de andra bilderna å skildringarna.
  Förstår nu att det förmodligen ligger en hel del jobb bakom det!

 92. Åh, alla dessa prislappar från kläder/underkläder/strumpor. Överallt! Så glad över att inte vara ensam om det 🙂

 93. Tusen Tack!
  Skönt att det inte bara hemma hos oss som det “ser ut” emellanåt!!!!
  Underbar skönt att veta att man inte är ensam.

 94. Detta var bland det bästa jag sett! Flera stenar med orimliga krav har trillat av mina axlar. TACK Underbara Clara! Massa kramar!

 95. Heja dig Clara ! Du bjuder på dig själv och har underbar humor !!! Livet är mer än städa och hålla ordning ( även om det är härligt när det är fint !) kram Camilla

 96. Tack snälla UNDERBARA Clara för detta!! Jag sitter i soffan slut som en sill efter första veckan på nytt jobb och kände att SKITSAMMA att jag inte kommer orka städa en endaste millimeter i helgen, för jag har ju lika fint som du hemma. Och veckans skratt fick jag på köpet. Tack!!

 97. Hahaha! Älskart’! Såå roligt. Du var redan bra men det helt andra höjder! Tack för bjusset!

 98. Slog på denna med lätt ångest-känsla, sittandes i mitt stökiga kök som jag borde städa istället för att slösurfa. Tvekade eftersom jag kände att nej, jag pallar inte se hur himla perfekt du antagligen har det, men kunde inte låta bli ändå. TACK för kvällens garv. Tror jag lämnar mitt eget stök och gör något roligare än att städa nu 😁

 99. Så bjussigt av dig att bjuda på denna rundtur. Skrattade så mycket när jag såg den, så kul kommenterat av dig!

 100. Alltså jag dör! Taaaaack för att du visar denna underbara film! Känns helt underbart att veta att det inte bara är hemma hos mig det ser ut så där! Jag älskar dig när du är ironisk!!! 🙂

 101. Tack Clara! Hoppas #dethararmitthem trendar nu! Fruktansvärt skönt att se att “inte ens ditt hem” ser ut som på bilderna.

 102. Detta var verkligen så bra Clara! Haha känner tyvärr igen mig alltför väl, även om jag och min lilla familj bara har en lägenhet på 81 kvm. Livet med barn och med mig själv innebär stök. Punkt.

 103. Fyf-n vad skönt! Jag njuter av din ärlighet och blir lycklig av vetskapen av att det kan se ut så även innanför dina dörrar…kan bara skicka kärlek och kramar! 🤗

 104. Men åh vill se när det är städat! (Ser lika ut hemma oss mig och behöver lite inspo inte mer stök)

  1. Oj läste kommentarerna! Verkade som fler behövde se stök än städat haha! Men har verkligen folk ångest om det är stökigt hemma, verkar lite överdrivet.

 105. Tog sats när jag skulle se videon pga ” orkar jag se på ett perfekt hem just nu?” Då jag känner att orken inte riktigt räcker till här hemma.. och så fick jag se detta sim både fick mig att skratta och sänka axlarna😂 tack🙏

 106. När du var här och jag skämdes över mitt hem, då sa du att du också har det stökigt.
  Jag minns att jag tänkte ”Hon ljuger fast hon är kristen, nu vet jag var hon hamnar”
  Du ljög inte! Du kan också stöka!
  Och framförallt: du kommer inte hamna i helvetet, för du bor i det!
  Puss älskar dig (ännu mer nu)!

 107. Jättekul film och fint att “bjuda på sig själv” men jag kan inte låta bli att undra (och ännu mer när jag läser alla kommentarer om igenkänning) har du sett verkligen så här till vardags? Eller har du stökat ner alternativt passat på när det var ovanligt stökigt, för att förstärka effekten? Jag har inget perfekt Instagram-hem och lägger inte ner särskilt mycket tid eller energi på städning men vi har sällan särskilt stökigt. Så jag blir lite nyfiken på vad som egentligen är “normalt” eller “vanligt”. Antagligen är spannet väldigt stort.

 108. Älskar ❤️ Tack för att du bjöd in oss, jag skrattade så jag grät och det kändes precis som hemmet jag är uppvuxen i (stök!) och hemmet mina barn växer upp i och verkar trivas i (stök!). Men den eviga balansgången mellan att störas av råddet, och bara inte orka vara den som ska fixa allt.

 109. Tack för denna socialrealism! Visade den för min tolvåring som är helt fast i vissa Youtubers tillrättalagda berättelser om sina liv och hem.

 110. Tack för denna socialrealism! Visade den för min tolvåring som är helt fast i vissa Youtubers tillrättalagda berättelser om sina liv och hem.

 111. Vilken underbar, underbar, underbar rundtur. Tack!
  Ett stylingtips till stilleben med frukt och vissna blommor är en söt svärm med bananflugor. Jag kan inte neka mitt hem det, nu är tiden som bäst!
  Tack för alla goda tankar och bilder du delar med dig av.
  Kram Johanna

 112. Underbart!! Tack för den! 😀 Gillar skarpt dina stilleben! Jag brukar ofta kalla mina klädhögar för “installationer stadda i förändring”. Livets förgänglihet, indeed! 🙂

 113. Haha bästa och roligaste klippet 🙂 sån skön självdistans och sån befrielse från alla perfekta bilder. Blev om jag ska vara ärlig helt chockad när jag såg röran, men bara för att jag trodde ni hade det så prydligt hemma. Fint att se en annan bild än den instagramvänliga.

 114. Haha bästa! Det är ju sådär, man har inte alltid tiden eller orken att städa/hålla efter. Och ibland glänser man till och piffar till det, men det är OK att bara släppa. Man ska ju leva och bara vara också!

 115. Så befriande att se hur det kan se ut hemma hos en annan småbarnsförälder! Så jäkla trött på att vårt hem alltid är ett kaos och jag brinner av ilska på min j*vla sambo som slänger sin tvätt överallt och inte lyfter ett finger för att plocka undan efter barnen osv. Men han gör mycket annat hemma, “manssaker” som jag inte klarar av (vilket är sant) så jag får väl höra ihop. Men KUL inlägg, TACK!

 116. Om du hade hintat om hur rundturen skulle se ut hade jag tittat innan bloggkommentatorerna skrev om den, men nu när jag sett den blir jag bara glad!

 117. Åh vad jag älskar detta! <3 Har sett filmen två gånger nu och dör av skratt/kärleksfull igenkänning/lite panik/mys!

 118. Äntligen, jag är så trött på alla fantastiska och stylande hem. Lever inte människor, jobbar de aldrig eller håller de på att jobba ihjäl sig. Tack för att du delar.

 119. Härligt att se att det inte bara är jag som inte orkar ta tag i saker. Blir liksom blind på alla grejjor efter ett par dagar och sen kan det bli liggande hur länge som helst 🙈. Jag tycker även att det är skönt att du visar upp vardagsbilder/film, det kan förhoppningsvis bidra till att minska hetsen kring det perfekta vackra hemmet. Att folk vågar bjuda hem vänner även om inte hemmet är städat. Tack!! Kram

 120. Men underbart! Så kul att du bjussar på verkligheten. Antagligen som det ser ut hos de flesta familjer. Även hemma hos oss 😊❤️

 121. Tack för en underbar start på dagen! Älskar verkligen din humor och ditt sätt att se på saker!

 122. Gud, vad härligt att få se att andra har stökigt också. 🙂 Även om man rationellt fattar att alla andra inte kan ha det det perfekt hela tiden bara för att det ser ut så på foton eller när man besöker folk så är det så himla skönt att få se det på riktigt. 😉

 123. drunknar säkert i mängden av alla andra men ändå vill jag tacka dig så mycket för den här filmen. blev lite töntigt nog nästan tårögd för att det kändes befriande att se. så många gånger jag skämts över varför jag inte “bara” kan ta och städa först innan jag ägnar mig åt mina kreativa sysselsättningar (och hur mitt standardsvar till andra när de frågar hur jag hinner allt jag gör oftast är “du har inte sett hur det kan se ut hemma hos mig…”). känts som om jag är lite omogen och alla andra vuxna eftersom “alla andra” gör det tråkiga först. TACK för att jag fick titta in i ditt mysiga, verkliga, härliga hem!

 124. Åh så befriande att se att någon annan också har stökigt hemma! Tack för att du bjuder på dig själv.

 125. Helt underbart 😅
  Är själv uppi detta kaos me en fyra åring o en 2, 5 åring. Uppdelat på 65 kvadrat. Hahaha ja som funderat på hur du kan va så huslig o ha såfint hemma trots att du är gravid o har småbarn. Ja får lära mig av dig o se charmen hehe i stöket. 💞 Ditt hem lyser av värme vilket fall
  Tack

 126. Ditt bästa inlägg hittills! TACK! 🙂 så befriande att se verkligheten i ditt vackra hem!!!

 127. Bästa jag sett! Skrattade så jag nästan kissade på mig. IGENKÄNNING. Fantastiskt att se, HEJA dig Clara! Du är INTE ensam. :*

 128. Jag förstår inte hur men jag hade visst missat just detta inlägg. :O Men då fick jag ju se det nu, underbart! Vi har lite samma stil ser jag xD .