En grĂ€slig jultröja, Ă€r inte det nĂ€stan ett mĂ„ste att ha i december?  Älskar min ulltröja med kattmönster som jag hittade pĂ„ Myrorna.  Varm och skön för min stora mage!  Och den behövdes idag nĂ€r termometern visade pĂ„ sjutton minusgrader. Isrosor fulla fönstret och tung snö pĂ„ trĂ€den. Det Ă€r sĂ„ vackert att man bara vill stanna tiden!

Jag Ă„kte in till stan och gjorde Ă€renden idag och tog ett spĂ€nnande jobbmöte. (Fast inte för nĂ„gonting som ligger i nĂ€rtid. För just nu kan jag ju inte dra igĂ„ng nĂ„gonting.  Vill inte heller). Men förvirrad som jag Ă€r hade jag tagit fel pĂ„ tiden och kom en timme tidigt till mötet pĂ„ kontoret. Jag la mig en stund pĂ„ den röda sammetssoffan och utan att jag mĂ€rkte hur det hĂ€nde hade jag plötsligt sovit i 45 minuter. Dreglat och snarkat hade jag sĂ€kert ocksĂ„. Tur att jag var ensam pĂ„ kontoret i alla fall!

Ja, det var min onsdag det. Och imorgon ska jag fÄ gÄ pÄ skolans luciatÄg i byn (och sÀkert grÄta massor) och sedan ska jag blogga nÄgra hÀrliga juliga inlÀgg för veckan!

KlĂ€dd som en julkula – gravid i stickat och rejĂ€la vinterkĂ€ngor!