Idag känner jag mig som ett julrött äpple. Eller en pumla. Och jag är så himla glad för min syster och äldsta systerdotter är här och hälsar på. Vi gör massa julmysiga saker. Sådär lite i förtid. Äter pepparkakor, saffransbröd, dricker glöggte och lyssnar på julmusik. Och kanske ska vi pynta litegrann. Har så svårt att orka med att göra det själv (med tanke på min trasiga kropp) så jag tänker att Anna kan få assistera. Mysig grej att göra tillsammans också!

Det är massa frost ute, sådär att det nästan ser ut som snö  – och barnen har försökt åka skrana i backen. Med klent resultat. Men nästa vecka kommer tydligen massa snö äntligen falla. Är så peppad att jag inte vet var jag ska vända mig!

(koftan och vantarna är loppisfynd, skorna från Skråmträskkängan och de stickade ullbyxorna är från Nostebarn)

En annan pumla – gravidbilder från en annan tid!