Snart smäller det! Den 5/4 kommer vår vårkollektion för Miss Clarity att släppas. Och jag har nog aldrig varit mer nöjd med någon kollektion vi gjort. Några nya modeller (ej omlotter) lanseras samtidigt som gamla favoriter kommer i nya fantastiska print. Den här gula är min påskfavorit!

Eller kanske den här gröna. Känns hopplöst att bara välja en.

Kolla in tre av mina favoriter!

Den grönprickiga som sålde slut i ett nafs i februari är tillbaka i en röd variant. Det syns inte riktigt här eftersom magen är så stor – men den är riktigt klockad med massa bra snurr i kjolen.

Vi har så kul när vi samarbetar jag och Annakarin. Vi tänker lika fast ändå väldigt olika – och våra hjärnor kompletterar varandra.

Tillsammans har vi tagit fram kvalitetskläder i begränsad upplaga. Tygen trycks och plaggen sys i Europa. Alla tyger som används i kollektionen är certifierade enligt Oeko-Tex 100 som är världens ledande textilmärkning.

Den här vävda modellen är också en favorit. Med sin avskurna midjan och vackra ringning som lägger sig i mjuka veck.

Kolla in på @missclarity.se på instagram för fler bilder på modeller – vi släpper bilder kontinuerligt fram till lanseringen. Och notera datumet i kalendern till den 5/4. Klockan 16 siktar vi på att släppa kollektionen. Som vanligt gör vi det på provrummet.se!

(Alla bilder tagna av fantastiska Lisa Love och MUA är som vanligt vår kära Caroline Carlbom)