• Innehåller reklam för Miss Clarity •

Miss claritys vårkollektion

Snart smäller det! Den 5/4 kommer vår vårkollektion för Miss Clarity att släppas. Och jag har nog aldrig varit mer nöjd med någon kollektion vi gjort. Några nya modeller (ej omlotter) lanseras samtidigt som gamla favoriter kommer i nya fantastiska print. Den här gula är min påskfavorit!

Eller kanske den här gröna. Känns hopplöst att bara välja en.

Kolla in tre av mina favoriter!

Den grönprickiga som sålde slut i ett nafs i februari är tillbaka i en röd variant. Det syns inte riktigt här eftersom magen är så stor – men den är riktigt klockad med massa bra snurr i kjolen.

Vi har så kul när vi samarbetar jag och Annakarin. Vi tänker lika fast ändå väldigt olika – och våra hjärnor kompletterar varandra.

Tillsammans har vi tagit fram kvalitetskläder i begränsad upplaga. Tygen trycks och plaggen sys i Europa. Alla tyger som används i kollektionen är certifierade enligt Oeko-Tex 100 som är världens ledande textilmärkning.

Den här vävda modellen är också en favorit. Med sin avskurna midjan och vackra ringning som lägger sig i mjuka veck.

Kolla in på @missclarity.se på instagram för fler bilder på modeller – vi släpper bilder kontinuerligt fram till lanseringen. Och notera datumet i kalendern till den 5/4. Klockan 16 siktar vi på att släppa kollektionen. Som vanligt gör vi det på provrummet.se!

(Alla bilder tagna av fantastiska Lisa Love och MUA är som vanligt vår kära Caroline Carlbom)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “Miss claritys vårkollektion”

 1. Jättefina klänningar. Kommer den grönprickiga inte tillbaka alltså? Missade den, men den var ju fantastisk!

 2. Hej bästa bästa Clara!
  Har skrivit till dig tidigare om din podd och hur glad och lugn jag blev av den. Som en snäll storasyster, ibland tuff och inte rädd att trampa nån på tårna men aldrig elak, skadeglad och ängslig som vissa andra poddar.
  Helt enkelt underbar <3
  Men att jag skriver till dig nu beror på att jag har ett delikat litet torp. Vi hyr ett torp som vi renoverar lite på och en av de grejerna är köket. Där har vi själva bekostat tapeter och färg för att fräscha upp. Stugan är en mycket liten torpstuga – och framförallt köket är mini-mini! Det är egentligen som en mycket kort korridor, och där finns inte mindre än två dörrhål och ett fönster trots den lilla ytan.
  En fin fin vedspis finns det förstås och så en tom vägg mitt emot. Köksskåpen som tidigare prydde väggen har vi tagit bort pga att de var trasiga och i dåligt skick.
  Min fråga till dig – hur inreder man ett sånt litet kök på det gamla och lantliga viset?! Längs den enda långväggen funderar jag på en liten sittbänk, köket är så smalt att där inte får plats nån kökssoffa tex… och absolut inget bord att sitta vid, men det har vi i stora rummet.
  Så tips på compact living – fast liksom sådär mysigt gammaldags?!

  1. Åh, det här torpen vill man ju se! Går det att följa renoveringen någonstans? Instagram?

 3. Så fint! Och så bra med tillverkning i Europa och vettigt producerade tyger och kläder som kommer att hålla länge!

  1. Verkligen.
   Kan det månne vara en bebbe på g alt redan kikat ut? Spännande 🙂

 4. Fantastiskt vackra bilder! Jag har en fråga som jag tänkt på. Om man ur ett miljöperspektiv skulle tillverka kläderna i Sverige hur mycket skulle en klänning kosta då och är det ens möjligt? Hälsningar Helena

  1. Hej Helena, har du kollat in Dughult https://dughult.se/ som är svenskproducerade kläder i bra kvalité. Det blir dyrare vid inköp men de kan säkert användas länge, så priset per användning behöver inte bli så högt ändå 🙂

 5. Har just fått hem en klänning. Härligt material, fint mönster och snygg modell – inte tu tal om annat.
  Tyvärr så var denna modell inte anpassad efter höftbreda (som alltså har brett mellan höftbenskammarna, utan att egentligen vara rund). Midjemått och stussmått stämmer bra och likaså plaggmåtten, men höftmått brukar inte anges i tabeller och inte heller i Provrummets tabeller. Kan vara idé att införa det.
  Ytterligare ett förslag, och det gäller Provrummets fotografering: se till så modellerna inte håller armarna iväg för magen eller ryggen – det är just där man kan se fallet från midjan till höften, men det missas lätt av fotografer. Vi med figur lite utanför normalmallen skulle få det lättare då.

   1. Jo, jag ville faktiskt bidra lite positivt, trots att jag inte behåller klänningen. Jag hade nämligen oerhört gärna velat ha den. Superfin annorlunda halsringning, fantastiskt material och härligt tryck.

 6. Är det fler än jag som undrar om det möjligtvis skulle kunna vara så att lillbebisen tittat ut än? Hoppas du har det bra Clara, hur det än är!

 7. Åh Clara, nu brister jag snart av nyfikenhet! Hur går det med bebisen?! Kärlek och pepp från Dalarna

  1. Haha samma här, jag går in och uppdaterar sidan typ hela tiden för jag är så nyfiken…
   Men ingen stress till dig Clara, hoppar ni mår bra!

   1. Samma här! Fast samtidigt så förstår jag ju hur otroligt mysigt det är att bara få vara i sin lilla bubbla i början. Men inte hindrar det mig att uppdatera sidan typ 20 gånger per dag… Vill ju bara veta hur det går! Vi trogna läsare finns ju här oavsett, i kärlek och i sorg.

    1. Här med! Man kan ju inte låta bli att bli lite orolig. Hoppas allt är bra med er allihop.

 8. Jag har också precis tänkt att tystnaden kanske betyder att bebisen är på väg! Skickar många styrkekramar och kärlek om så är fallet. Hoppas allt är väl med er! ❤️

 9. Ett önskemål till nästa kollektion. Kortärmat och någon längre modell, jag som är 178 skulle gärna ha lite under knäna.:)

 10. Hej! Det här är inte menat som kritik men jag tycker du är mycket finare när du sminkat dig själv. Du är fin när du sminkats av ett proffs också men det ser mycket mjukare och finare ut när du gjort det själv 💕