Ett rum med utsikt

Nu är fredagsinläggen med bilder från @underbaraboning tillbaka. Efter en tillfällig paus under de första vimmelkantiga veckorna efter att Ulf föddes.

Jag har alltid känt ett behov av att bo så jag kan se himlen. Så att ögonen kan vandra, snudda horisonten. Att ha ett hus med utsikt är som att äga ett vackert konstverk. Eller tusen skiftande. I villakvarteret där jag växte upp längtade alltid ögonen efter mer. Mer himmel. Mer ljus. Mer väder. Och idag bor jag precis så.

Här kommer några instagramhem med särskilt drömmiga fönstervyer.

@silwersara

Den här vyn gör mig så glad. Här hade jag ju helt klart placerat min fasta telefon om jag haft någon. Det perfekta stället att sitta och långprata på med en vän. Eller spana på älgar i skymningen.

@livslyst

Norska fönsterutsikter borde ha sitt alldeles egna konto på instagram. Finns ju material så att det räcker och blir över. Som den här ljuvliga vyn hos Livslyst!

@jensgarden

Eller Jensgårdens ohemult vackra…

@mysvackrating

Och tänk att ha ett badrum med utsikt. Här vill man ju ligga och bada och känna sommarbrisen genom det öppna fönstret. Låta blicken försvinna in i det prunkande gröna.

@miasgamlahus

Den här bilden skulle vara ett fint bokomslag. Får lust att måla av den. Här råder både total frid och förväntan på samma gång. Den fladdrande tyllgardinen, sommarängen utanför fönstret. Skogen som nästan vuxit in på knuten. Sådär som det blir på riktigt gamla gårdar, där naturen tar tillbaka allting. För mitt inre hör jag humlesurret och fågelkvittret.

@ulrikakarin

Köksbordet med den allra bästa utsikten finns i Ulrikas sommarhus. Tänk att äta frukost här? Vyn känns så mycket norrland med det granskogstäckta berget i bakgrunden, och den kilometerlånga åkern.

@charlotte_annefidler

Jag avslutar med instagrams finaste utsikt. Över engelsk landsbygd. Den här vyn går ju inte att tröttna på. Skulles sitta här jämt om det var mitt hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Ett rum med utsikt”

 1. Den siste ig-kontoen der, til Charlotte-Anne Fidler, er den vakreste jeg vet. Hun har en hage /trädgård man kan dø av, og denne utsikten, herre så flott! Hennes katter er også over-søte..,😚

 2. Jag bytte precis en utsikt över en väg och en tegelvägg mot att se Göta älv och en stooor äng åt ena hållet och min första egna underbara trädgård. Känner mig så rik, fast jag ekonomiskt är fattigare än innan.

 3. Ja, så fina vyer! Håller med om engelsk landsbygd – så vacker! Jag är helt beroende av grönt och skulle inte kunna leva någon längre tid på en plats utan natur som är frodig på ett eller annat sätt. Både palmer och granar funkar tror jag 🙂

 4. Jag har utsikt över en grå, dassig parkering. Endast fönster på en sida av pytte-lägenheten. MEN, om jag sätter mig på golvet och tittar ut. Då ser jag bara den blå himlen, körsbärsblommorna, min ljuslila syrén och björken som vajar. Då låtsas jag att jag bor på landet, och stänger ute motorljuden för en stund. Fokuserar på blåmesungarna som piper i holken, och tackar Jesus för mitt lilla hem.

  Jag skulle älska att få en vlogg-rundtur i din trädgård Clara, med utsikter och blommor och allt.

  1. Du är klok du. Klart du ska titta på humlen och björken och körsbärsblommorna <3 man får välja vad man riktar sin uppmärksamhet på. Som allt i livet <3

   Ska ta med mig dina önskemål till sommaren när det grönskar lite mer på gården. Kram

 5. Så roligt att dessa inlägg är tillbaka!
  Jag får lite klaustrofobiska känslor av tanken på att bo så att det enda man ser från fönstret är in hos grannen. Älskar att kunna sitta med morgon- eller kvällsteet och se ut över himmel och natur <3