Nu Àr fredagsinlÀggen med bilder frÄn @underbaraboning tillbaka. Efter en tillfÀllig paus under de första vimmelkantiga veckorna efter att Ulf föddes.

Jag har alltid kÀnt ett behov av att bo sÄ jag kan se himlen. SÄ att ögonen kan vandra, snudda horisonten. Att ha ett hus med utsikt Àr som att Àga ett vackert konstverk. Eller tusen skiftande. I villakvarteret dÀr jag vÀxte upp lÀngtade alltid ögonen efter mer. Mer himmel. Mer ljus. Mer vÀder. Och idag bor jag precis sÄ.

HÀr kommer nÄgra instagramhem med sÀrskilt drömmiga fönstervyer.

@silwersara

Den hÀr vyn gör mig sÄ glad. HÀr hade jag ju helt klart placerat min fasta telefon om jag haft nÄgon. Det perfekta stÀllet att sitta och lÄngprata pÄ med en vÀn. Eller spana pÄ Àlgar i skymningen.

@livslystï»ż

Norska fönsterutsikter borde ha sitt alldeles egna konto pÄ instagram. Finns ju material sÄ att det rÀcker och blir över. Som den hÀr ljuvliga vyn hos Livslyst!

@jensgardenï»ż

Eller JensgĂ„rdens ohemult vackra…

@mysvackratingï»ż

Och tÀnk att ha ett badrum med utsikt. HÀr vill man ju ligga och bada och kÀnna sommarbrisen genom det öppna fönstret. LÄta blicken försvinna in i det prunkande gröna.

@miasgamlahusï»ż

Den hÀr bilden skulle vara ett fint bokomslag. FÄr lust att mÄla av den. HÀr rÄder bÄde total frid och förvÀntan pÄ samma gÄng. Den fladdrande tyllgardinen, sommarÀngen utanför fönstret. Skogen som nÀstan vuxit in pÄ knuten. SÄdÀr som det blir pÄ riktigt gamla gÄrdar, dÀr naturen tar tillbaka allting. För mitt inre hör jag humlesurret och fÄgelkvittret.

@ulrikakarinï»ż

Köksbordet med den allra bÀsta utsikten finns i Ulrikas sommarhus. TÀnk att Àta frukost hÀr? Vyn kÀnns sÄ mycket norrland med det granskogstÀckta berget i bakgrunden, och den kilometerlÄnga Äkern.

@charlotte_annefidlerï»ż

Jag avslutar med instagrams finaste utsikt. Över engelsk landsbygd. Den hĂ€r vyn gĂ„r ju inte att tröttna pĂ„. Skulles sitta hĂ€r jĂ€mt om det var mitt hem!

Gröna sköna snickerier

Ett riktigt skafferi