Nej men hej här står jag helt avslappnad och filosoferar. Sådär som jag brukar göra när andan faller på. Inga konstigheter. Fortsätt scrolla för all del.

Den här scarfen fick jag av min syrra för en herrans massa år sedan. Ett loppisfynd, ganska oansenligt, men en av de saker jag använt mest i min garderob. Den är det där röda utropstecknet som blir pricken över i! Jag föredrar att knyta scarfs så att knuten hamnar fram och så kan man göra en liten rar rosett också om tyget räcker till det. För att den inte ska glida av skallen fäster jag scarfen i bakkant med två hårnålar. Då stannar den på sin plats. Lite hårspray under skadar inte heller eftersom jag har så halkigt hår.

Just nu är jag förresten i en fas när jag nästan bara har uppsatt. Det har vuxit så mycket sedan i mars när jag klippte mig så det är nästan omöjligt att styla utsläppt på något bra sätt.

Häromdagen var det jeansväder för första gången på länge och jag som inte egentligen gillar jeans hoppade i mina Levis RibCage som är de enda jeans jag äger (har skrivit mer om dem här ) och som jag faktist gillar en hel massa! Till det en rutig blus jag råkade springa på på Kappahls rea när jag egentligen skulle köpa småbarnskalsonger. Det är farligt att springa i butiker, det säger jag dig!

Nu tänkte jag passa på och fråga en sak medan jag kommer ihåg det – och det är vad du önskar se mer av här på bloggen? Jag funderar hela tiden på sätt att förnya och förbättra men i det arbetet är ju din input som läsare helt ovärderlig. Så lämna gärna en kommentar om du har konkreta önskemål. Tack på förhand!