Det var så ljuvligt att vakna imorse och se hur hela världen täckts av snö under natten. Och det bara fortsätter snöa! Har filmat och lagt upp mycket på instagram stories idag – ja alla de senaste dagarna. Följ mig där om du vill se mer. Just filmer är ju inte så lätt att lägga in på bloggen menar jag.

I höstas skrev jag ju om min nya höststil med bland annat rutiga små kjolar. Till min glädje hittade jag så småningom två stycken just sådana kjolar i Röda Korsets citybutik i Umeå. Det här är den ena. Helt oanvänd med lappen kvar. Beklämmande egentligen men inte ovanligt. Det sjuka är att jag senare såg den på rea på Lindex vilket måste vara något slags rekord i kort ledtid mellan nyköp och loppis? När den BÅDE finns second hand och ny i butik på samma gång.

Nå i min garderob kommer den i alla fall få slita hårt. Min kavaj är förresten också ett loppisköp. Kappahl från tidigt nittiotal skulle jag tro. I en kvalitet som jag inte många nya Kappahlkläder har. Och ulltröjan hittade jag på Myrorna. Är alltid på jakt efter fina, tunna ulltröjor.

Äntligen har jag tagit fram mina Zaraboots med två år på nacken. Gillar att de är så stora att jag rymmer extrastrumpor i dem.

Och så har jag putsat upp min gamla dator/kamraväska av ett märke jag inte längre minns namnet på.

Känner mig så vinterchic i hela den här kombinationen. Skönt att få känna sig så när man gått runt i pyjamas i nästan två veckor. Nu har dock barn nummer två fått covid så det är fortsatt familjekarantän som gäller ett tag till…