Jag är ju en riktig torrboll. På huden alltså. Atopiska eksem sedan barnsben. Den här tiden mellan november och mars är värst. Jag smörjer, smörjer och smörjer. Morgon, middag, kväll och direkt när jag kommer ur duschen. När det är riktigt jobbiga perioder använder jag mina receptbelagda, starka krämer – men minst lika viktigt är att förebygga i tid.  Mina kriterier för en bra hudkräm till vardags:

-Rejält återfuktande

-Går in i huden snabbt

-Kladdfri

-Lättapplicerad

ACO CANO+ Moisturizing Body Spray fyller alla dessa kriterier. Funkar för hela kroppen, lindrar klåda och återfuktar torr hud.

Och tack vare sprayfunktionen kommer man åt där man annars inte når!

ACOs produkter säljs bara på apotek vilket känns tryggt och bra. Kom bara ihåg att Cano+Moisturizing Body Spray är en medicinteknisk produkt – så läs bipacksedeln noggrant innan användning.

Cano+ är en perfekt julklapp till din hud och just nu finns den faktiskt till 20% rabatt på Apohem om du är sugen på att testa eller vill fylla på ditt lager. Jag skrev förresten ett litet julrim utifall du vill ge den i present till någon annan torris

En klapp till en brud med riktigt torr hud 

Den kan du få bukt med, här kommer fukt – med

blott ett spray av denna grej

kan du återfukta dig

God, mjuk jul önskar

Din favorittjej

Okej förlåt för en lite haltande vers. Är inte så bra på det här med julklappsrim. Ingen kan vara bästa på allt – min kompetens ligger framförallt i regelbunden återfuktning 😉