Jag Àter samma sak till frukost i princip varje dag sedan nÄgra mÄnader tillbaka. SÄ enkelt och gott. Bra med flytande frukost för mig som har dÄlig aptit nÀr jag vaknar!

Jag har min mixer stÄende framme pÄ köksbÀnken och nÀr jag stigit upp lÀgger jag ner 1 banan i den och hÀller pÄ 1 dl proteinpulver. Jag föredrar Life Whey proteinpulver Vanilla som inte har den dÀr konstiga bismaken som mÄnga proteinpulver har. Sedan hÀller jag pÄ 2 1/2 dl vatten. Och sÄ avslutar jag med en nÀve isbitar. Medan det mixas slÀtt gör jag iordning mitt kaffe.

NÀr den Àr klar hÀller jag över shaken i en stor kopp och sköljer genast ur mixern. Gör jag det pÄ en gÄng blir det ingen jobbig disk med borste och diskmedel och allt. Klartslut pÄ under en minut

Ska jag in till stan och trĂ€na under dagen gör jag en dubbel sats av shaken och hĂ€ller i en termos som fĂ„tt ligga en stund i frysen först. PĂ„ det sĂ€ttet har jag iskall shake redo efter trĂ€ningen. Ibland piffar jag till shaken med nĂ„gon matsked jordnötssmör och choklad – eller sĂ„ hĂ€ller jag i bĂ€r. Men det Ă€r nĂ€stan överkurs för jag gillar nĂ€r det Ă€r enkelt.

Sedan dricker jag ömsomt varmt kaffe och ömsomt iskall shake och tackar min lyckliga stjÀrna för att jag inte lider av ilningar i tÀnderna.