Jag äter samma sak till frukost i princip varje dag sedan några månader tillbaka. Så enkelt och gott. Bra med flytande frukost för mig som har dålig aptit när jag vaknar!

Jag har min mixer stående framme på köksbänken och när jag stigit upp lägger jag ner 1 banan i den och häller på 1 dl proteinpulver. Jag föredrar Life Whey proteinpulver Vanilla som inte har den där konstiga bismaken som många proteinpulver har. Sedan häller jag på 2 1/2 dl vatten. Och så avslutar jag med en näve isbitar. Medan det mixas slätt gör jag iordning mitt kaffe.

När den är klar häller jag över shaken i en stor kopp och sköljer genast ur mixern. Gör jag det på en gång blir det ingen jobbig disk med borste och diskmedel och allt. Klartslut på under en minut

Ska jag in till stan och träna under dagen gör jag en dubbel sats av shaken och häller i en termos som fått ligga en stund i frysen först. På det sättet har jag iskall shake redo efter träningen. Ibland piffar jag till shaken med någon matsked jordnötssmör och choklad – eller så häller jag i bär. Men det är nästan överkurs för jag gillar när det är enkelt.

Sedan dricker jag ömsomt varmt kaffe och ömsomt iskall shake och tackar min lyckliga stjärna för att jag inte lider av ilningar i tänderna.