Messade den hÀr outfitbilden till syrran nÀr vi pratade i telefon och hon svarade med att vrÄla

-DETTA ÄR DITT NYA JAG!!!!

Haha, jag tror att hon Àr nÄgot pÄ spÄret.

VÀvda material, mycket tyg (pÄ sina stÀllen) och tight och vÀlskrÀddat pÄ andra. En stark bas av loppisfynd som blandas upp med sÄnt som kÀnns modernt. VÀldigt vuxet kvinnligt och tygkvalitéer som hjÀlper kroppen istÀllet för stjÀlper.

Den hÀr kjolen köpte jag second hand nÀr jag var i BorÄs. Ett fantastiskt fall, slitsar vid varje vÄd och sÄ den snygga detaljen med knapparna. Typiskt en sÄdan kjol jag inte skulle tittat Ät ifall inte Anna varit med och insisterat pÄ att jag testade den. KÀnns som en riktig kvalitetskjol. PÄ etiketten stÄr det H&M och jag tippar H&M tidigt 90-tal nÀr kvalitén fortfarande var vÀldigt bra.

Även skorna Ă€r köpta begagnade – hittade dem hos Sellpy.

Toppen Àr en nÄgra Är gammal frÄn &Other Stories (sÄ hÀr bar jag den 2020). Och den har legat oanvÀnd i garderoben i snart ett Är eftersom den hade fÄtt nÄgra flottflÀckar pÄ sig. PÄ min klÀdvÄrdsdag gav jag dem dock en rejÀl omgÄng. Först galltvÄl i nÄgra timmar sedan idogt skrubbande och sköljande i varmt vatten. Nu Àr flÀckarna osynliga.

Jag tycker att det Àr fint att istÀllet för att ha tröjan nedstoppad i kjolen eller utanpÄ (det senare funkar absolut inte pÄ denna kjolmodell) snurra ihop den och bara pilla in sjÀlva snurren i midjan. SÄ blir det rynk och rörelse i toppen.

Alla smycken Àr loppisfynd.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag kunde inte kÀnna mig mer redo efter en vilsam helg i ensamhetens tecken.