Julia Eriksson

Sara Rönne tipsade om bloggen och jag börja lĂ€sa och var sĂ„ glad över nyupptĂ€ckten – tills jag fattade att det ju inte alls var en ny upptĂ€ckt. Jag lĂ€ste ju Julias blogg waaaaay back! Men dĂ„ hette den Julia – alltid mitt i prick. Hon har bloggat typ lika lĂ€nge som jag sjĂ€lv har gjort och jag blev SÅ glad över att hitta tillbaka. Vart Ă€r alla andra underbara bloggtjejer jag spenderade mina första tio Ă„r som bloggare med att följa? Saknar dem!

Julia skriver sÄ bra om livet. Om lÀngtan efter tvÄsamhet, om vardagens bestyr, om klÀder och om inredning. Hon bloggar lite old school pÄ ett sÀtt som jag verkligen kan sakna frÄn den gamla goda tiden.

Sardellen

Inte en enda bild men oj sÄ mÄnga bra texter och vardagsbetraktelser frÄn denna unga lÀkare som skriver om relationer, kÀrlek, uppbrott. Att byta stad, att dejta och att fundera pÄ var man egentligen hör hemma. YrkesmÀssigt och i livet. LÀsnjut.

Stark by Stina P

Stina har lÀmnat sÄ mÄnga intressanta kommentarer pÄ min blogg senaste Äret vilket ledde till att jag gick in pÄ hennes blogg och började lÀsa. Som PT skriver hon mycket om trÀning och hÀlsa, men pÄ precis det dÀr resonerande, vardagliga sÀttet jag gillar. LÀtt att ta till sig av och vÀldigt inspirerande.

Flora

Har förstÄs kÀnt till Flora i evigheter, men av nÄgon anledning aldrig riktigt börjat lÀsa. Men sÄ hÀnde det sig en dag att jag i vredesmod kastade mobilen med instagrams flöde Ät helvete och funderade över var jag skulle kunna hitta lite fler hÀrliga bloggar att lÀsa? SÄ kom jag pÄ att jag ju borde börja följa Flora! Och hon bloggar sÄ frekvent, omvÀxlande och roligt att hon hamnat i min lÀslista. Om klÀder, kropp, litteratur och livet. Kikar in dagligen och tackar ödmjukast för det flitiga uppdaterandet.

Elin Kero

Elin Àr en skicklig fotograf som pÄ sin blogg generöst delar bÄde fototips och mer allmÀnna tips för kreativitet och skapande. Visar sina egna smÄ hemmaprojekt och och inspirerar med erfarenheterna av en lÄng karriÀr som frilans. Pepp!

HÀr finns tips pÄ ytterligare 9 bloggpÀrlor du kanske inte kÀnde till.