I tisdags kÀnde jag ett starkt sug efter att bÀra rosa och lila ihop! Drog pÄ mig favoritkjolen frÄn Otherstories, en loppad topp samt en Zarakofta jag fyndade förra Äret.

KÀnde mig som en enda blaffig blomma i dessa fÀrger! PÄ ett bra sÀtt alltsÄ. Hellre blaffig blomma Àn blyg viol.

Sedan drog jag in till stan för att spela in en podd.

Den hĂ€r veckan har jag spelat in podd tre mornar i rad. PĂ„ mĂ„ndagen spelade vi in Wollin & Clara. PĂ„ tisdagen gĂ€stade jag en podd som slĂ€pps nu i sommar och imorse gĂ€stade jag ytterligare en podd som kommer om tvĂ„ veckor ungefĂ€r. ÄLSKAR att gĂ€sta poddar! SĂ„ kul att fĂ„ sitta och prata om ett Ă€mne och riktigt nörda ner sig. Och oj vilket fint gensvar jag fĂ„tt pĂ„ avsnittet dĂ€r jag var med i Skapa till hundra.

Vi skulle ha haft stÀddag i byn ikvÀll, men det sköts pÄ framtiden eftersom vÀdret slagit om till regn och rusk. Jag anvÀnde istÀllet kvÀllen till att stÀda vÄr nedervÄning och göra den lite mer hemtrevlig. VÀl spenderade timmar. Men nu ska jag sluta blogga, stÀnga datorn och lÀsa tre meningar i en bok innan jag somnar.