PĂ„ loppis i vĂ„ras hittade jag en urtvĂ€ttad, mjuk och snyggt sliten turne t-shirt frĂ„n Bon Jovi. 80-tal. Älskar den.

Har inte burit den sÄ mycket Ànnu dÀremot eftersom citrongul Àr en fÀrg som passar bÀst nÀr jag blivit lite brun.

ÖrhĂ€ngena med körsbĂ€r fick jag av min syster i födelsedagspresent, jeansen Ă€r Levis rib cage och skorna Ă€r fjorton Ă„r gamla frĂ„n Swedish hasbeens.

Idag Àr det dock för varmt för jeans. Jag ska leta reda pÄ nÄgot luftigare och sÄ tÀnker jag fylla bilen med barnen och deras kompis och dra ivÀg till vÄr bÀsta badsjö. Stekta kalla köttbullar, melon, riskakor och hallonsaft i kylvÀskan. Tre picknickfiltar och den uppblÄsbara hajen redo för en Äktur. MÄste köpa en flytmadrass ocksÄ. Ett av livets stora glÀdjeÀmnen Àr ju att flyta runt pÄ en sÄdan i en stilla insjö och titta upp pÄ den blÄ himlen.