Fasen vad jag blev bÄde rörd och glad av att lÀsa alla smÄ berÀttelser frÄn er lÀsare i förra inlÀgget. SÄ fint att fÄ skÀrvor med ögonblicksbilder frÄn sÄ mÄnga olika mÀnniskor pÄ samma gÄng. PÄminnas om att livet Àr bÄde stort, mÀktigt, svÄrt och vÀldigt vackert. Blir sÄ glad att ni skriver!

Glad Àr jag ocksÄ över min ny-gamla kjol som jag fÄtt av syrran. Hon rensade ut klÀder nÀr jag var nere sist och jag fick med mig denna ljuvliga sak hem.

SÄnt underbart schvung. Perfekt tygkvalité, fall och print!

Jag bÀr den ihop med ett annat plagg jag fÄtt av Anna: en sÀkert tio Är gammal sidenblus frÄn H&M. I en fÀrg jag bara kan ha pÄ mig nÀr det Àr högsommar och jag Àr brun. GÀller att passa pÄ nu med andra ord! Och i öronen har jag loppade örhÀngen.

Jag vet att det i modebilden Ă€r klumpiga skor och klackar som gĂ€ller – men jag tröttnar aldrig pĂ„ mina nĂ€tta pumps med sylvass klack. De kommer frĂ„n Other stories och har mĂ„nga Ă„r pĂ„ nacken. Smickrar formen pĂ„ benen och foten pĂ„ ett sĂ€tt som inget annat gör!

IkvĂ€ll har jag varit tvungen att sitta uppe sent och göra undan jobb. Är sĂ„ trögtĂ€nkt i semestertider att allt tar tio gĂ„nger sĂ„ lĂ„ng tid. Men skönt att kunna göra det ostört i ett tyst hus.

Imorgon kommer familjen hem. Jakob skickar bilder pĂ„ barnen som dyker frĂ„n klippor och badar i havet och jag lĂ€ngtar ihjĂ€l mig efter allihop. Fem dagar utan flocken rĂ€cker lĂ„ngt. TĂ€nk om alla smĂ„ mammor dĂ€r ute kunde fĂ„ chansen att ladda sitt batteri genom att vara ensamma lite oftare? Inte ensam som i att mamman sjĂ€lv reser bort – utan ensam som i att familjen reser bort sĂ„ hon fĂ„r gĂ„ hemma i sina grejer i lugn och ro. Vet att jag talar för varenda vĂ€ninna nĂ€r jag sĂ€ger att det Ă€r önskedrömmen nĂ€r det gĂ€ller egentid.