NivÄn pÄ stöket i garderoben ger en omedelbar inblick i hur stressiga mina mornar varit senaste tiden. Inte sÄ stressiga alls alltsÄ. För min garderob har sett mycket vÀrre dagar.

ÄndĂ„ Ă€r det alldeles tillrĂ€ckligt stökigt för att jag ska fĂ„ ett meltdown nĂ€r det Ă€r dags att hitta igen sportbehĂ„n, de sköna trosorna eller den svarta lilla kjolen. SĂ„ hög tid att stĂ€da! Gör man det ofta innan det gĂ„r för lĂ„ngt sĂ„ tar det ju inte sĂ„ lĂ„ng tid.

Plockade ur klÀderna hylla för hylla och vek om dem i nya prydliga högar. StÀdade garderoben senast i juni och en hel del av ordningen var fortfarande kvar. Hittade igen mina bÀsta trÀningstrosor! Och en blus jag glömt bort som hamnat bakom allting annat. Hurra vad bra!

Viker allt i lagom prydliga högar utom trÀningsklÀder som rullas och rynkfria kjolar som ocksÄ rullas. Tycker de ryms bÀttre dÄ.

Jag hann vika allt pÄ Ätta minuter och Àgnade de resterande minuterna Ät att bÀra ner de somrigaste klÀderna till kÀllaren. En playsuit, minishorts (som aldrig anvÀndes i somras och inte heller förra sommaren och som jag lika gÀrna kan skÀnka bort) samt nÄgra riktigt fladdriga sommarklÀnningar som inte kommer anvÀndas förrÀn tidigast i juni.

Vad stÀdade du idag?