Imorse var det tjock is pÄ vindrutan och pÄ alla vattenpölar. Det fick helt enkelt lov att bli en strumpbyxepremiÀr! Snyft och buhu. Inte för att strumpbyxor Àr sÄ hemskt men för att strumpbyxor stÀller helt nya krav pÄ garderoben och skovalen. Ytterligare en faktor att kalkylera med nÀr man klÀr pÄ sig. Jag vill ju inte bara att benen ska vara svarta utan att skorna ska gÄ i samma fÀrg. Det förlÀnger benen och skapar en fin helhet.

Fast helst vill jag ju har fÀrgglada strumpbyxor med matchande skor sÄ att jag helt slipper bÀra svart som fÀrg. Men det verkar svÄrt att hitta utan att ruinera sig.

Plockade i alla fall fram min gamla loppade ullkavaj med glÀdje. Och en polotröja som jag hittade i mormors garderob nÀr jag var uppe i stugan sist. I öronen ett reafynd frÄn Glitter och pÄ fingret en ring frÄn Rad Susie i Malmö.

VÀskan har jag fÄtt av syrran och kjolen köpte jag för lÀnge sedan pÄ Myrorna. NÄgon som sytt den sjÀlv av typ ett möbeltyg. Inte sydd med nÄgon sÀrskild finess och med en bövlig dragkedja. Men jag gillar den ÀndÄ. Mönstrat och fÀrgglatt!

SÄ smÄningom blev det varmare och vid lunchtid visade termometern 12 grader.

Man fÄr vara glad för det lilla.

IkvÀll hade jag tÀnkt sticka ut och jogga men jag bytte om till morgonrock lagom till middagen och har inte tagit mig ur sÀngen sedan dess. Satsar pÄ en tidig kvÀll för imorgon har jag massa jobb som mÄste ordnas med innan jag reser bort nÀsta vecka.

Godnatt!