En gÄng i tiden gick jag alltid promenader utan telefon. Inget att lyssna pÄ, igen som kunde nÄ mig. Idag mÄste jag tÀnka aktivt pÄ saken för att det ska bli av. Men det Àr lika skönt varje gÄng att lÀmna mobilen hemma och bara promenera. Lyssna till naturens ljud, till trafiken eller tystnaden. Lyssna inÄt. Men inte distrahera tankarna med underhÄllning eller telefonsamtal.

GĂ„ en söndagspromenad idag. Julfridasdagen den 10e december. Utan att lyssna pĂ„ nĂ„got eller prata med nĂ„gon. Bara fokus pĂ„ stegen och hur det knarrar – eller kanske plaskar under fötterna. Hur andhĂ€mtningen höjs och sĂ€nks och hur kylan biter i kinderna.

Julfridskalendern lucka 9

Julfridskalendern lucka 8

Julfridskalendern lucka 7

Julfridskalendern lucka 6

Julfridskalendern lucka 5

Julfridskalendern lucka 4

Julfridskalendern lucka 4

Julfridskalendern lucka 3

Julfridskalendern lucka 2

Julfridskalendern lucka 1