Byxtisdag

Jag äger två par byxor och ett par gånger per år händer de att de åker på istället för klänning. Idag blev en sådan dag! Jag har arbetat med att fota min nya bok och däremellan kånkat halvt om halvt nöjd bebis på höften. Tur jag är en bläckfisk!

Byxorna är tre år gamla och kommer från Gina Tricot och koftan är från Jumperfabriken.

Jeansguiden – mina bästa tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Byxtisdag”

  1. Inatt drömde jag att vi råkade ha vägarna förbi er by (logiskt eftersom vi bor i Skåne och jag aldrig varit i Norrland hittills?) och det slumpade sig så att du skulle ha loppis hemma hos er. Vi svängde förbi och blev runtvisade i hela huset av dig tillsammans med en massa annat folk och ni hade hur många rum som helst. Till slut hamnade vi vid ett jättelångbord med vit duk och ni bjöd på en fabulös buffé med allehanda rätter. Man såg hela byn från fönstret på övervåningen där vi satt. Plötsligt fick vi lite bråttom hemåt och när vi åkte slog det mig att jag inte sett röken av loppisen. Det var istället som ett väldigt festligt öppet hus som för att fira någonting. Jag tänkte i drömmen att ni var väldigt generösa som visade upp hela ert hem och dessutom bjöd alla okända på en massa mat! Det kändes skumt när jag vaknade men kanske ett tecken på att jag borde tacka för generositeten du visar i din blogg!! Så jag säger tack för inblicken i ditt liv med den här drömda storyn

  2. Åh vilken härlig färgkombo! Älskar gråblått ihop med rosa nyans på läpparna. Så fin du är! 🙂

  3. Känns som världens ytligaste kommentar, men jag kände verkligen för att säga wow vad du är vacker Clara!

  4. Har du bärdon av något slag när du kånkar runt på bebisen? Hade varit kul att höra om i så fall. Själv har jag både burit i sjal och ergonomisk sele och det är en livräddare när jag har mycket att göra och bebisen bara vill bli buren!

  5. Åh de där byxorna! Vill minnas att de orsakade lite rumpdebatt senast… Skyndade mig och köpte ett par likadana för ett par år sedan och är supernöjd! Snygga och sköna och roligt med “blåa” jeans 🙂 Du klär i allt 🙂