

Pizza på tacobröd. Det här är min snabbmiddag när jag vill äta smarrigt men inte har någon tid.
Vet att jag tipsat om detta förut men kan inte låta bli att göra det igen då det är genialt enkelt och gott.
Tacopizza
Tid
ca 15 – 20 minuter
Gör så här
- Köp tacobröd. Pensla dem med tomatpure eller pesto eller både och.
- Hacka det som råkar finnas i kylen. Svamp, grönsaker, skinka, oliver, osthörn, köttfärs etc.
- Lägg på pizzan. Riv ost ovanpå och gratinera i ugnen på 200 grader i ca 7 minuter eller tills osten smält. Server omedelbart.
- Vips har du snabbpizza som är rekordgod!
20 svar
Åt faktiskt det härom kvällen – sån himla bra rätt! 🙂
Tack för tipset, det låter ju supergott! Fast jag kör på en vegansk variant eftersom jag är vegan. 🙂
Åh tack för tipset!
Smarrigt ! Jag brukar göra liknande fast med ett stort runt knäckebröd som bas ! Fiffigt sätt att göra av med lite rester på också 🙂
Ja!! Den är supergod. Har gjort den flera gånger sedan du tipsade om det, men! det är bara jag i min familj som tycker om det, alltså tortilla som pizzabotten. Såå himla irriterande!
Denna pizza vill jag prova! Tack för tipset!
Vem hade trott att middagstipset skulle hittas här just idag? En bortglömd förpackning tortillas, egen tomatsås i kylen, lite riven ost och tacofärs från frysen. Blev kanongott! 😀
så gott! ibland krävs det inte mycket alltså 😛
Pizzan står just nu i ugnen, tack för tipset!
Inte för att det går snabbare, det tar nog tio minuter mer – men varför inte göra egna tackobröd ? supergoda och jag tänker nog aldrig köpa mer , bara dubbla mängden så att de blir så stora som man köper =)
Har provat göra egna tidigare, men det blev verkligen ingen hit. Vill väldigt gärna höra hur man gör egna som blir bra! 🙂
Det är också gott att göra pizza på libabröd. Rekommenderas!
Tack!!!!! Vilken bra ide!!!!!
Det blir ju alltid bröd över från tacofredag så då brukar det bli lunchpizza av resterande bröd!
Jag brukar göra liknande men med polarbröd. Blir så där segtuggigt gott och mer smak 🙂
Gjorde alltid ett gäng extra som jag frös ner så hade ungarna nåt snabbt att värma om de behövde mellanmål innan träningen.
Ärligt talat en superidé. Mat ska gå snabbt att laga, tycker jag.
Eller gör dem i stekpannan och kalla dem quesadillas 🙂
Ser så gott ut! Aldrig kommit på tanken med tacobröd faktiskt, det är ju inte en helt dum lösning!
Min sønn syntes de ble litt tynne i bunnen, så han la to tortillas/tacobrød på hverandre med litt ost imellom,og så rød pesto og diverse på toppen. Resultatet ble double-cheese-pizza,godt som bare det!
Vi gör lika ibland fast med pita, då får en ju den lite tjockare varianten. Sedan lägger vi upp saker att välja som topping i små skålar så barnen får göra sin egen lilla pizza. Mycket uppskattat!