• Inlägget är ett annonssamarbete med BookBeat •

En stund för mig själv

När barnen har somnat för kvällen går jag ut i trädgården och pysslar. Det är så vilsamt att ha händerna nerkörda i jorden och låta tankarna vandra. Jag lyssnar gärna på ljudböcker när jag arbetar. Att kunna kombinera trädgård och bokkonsumtion är ju faktiskt helt fantastiskt. Plötsligt har tre timmar passerat utan att jag vet riktigt hur det har gått till.

Just nu lyssnar jag på mängder av olika puzzeldeckare. Gärna sådana jag läst sedan förut. Känns som att sommaren är den rätta årstiden för favoriter i repris, särskilt i deckargenren. Maria Langs Mördaren ljuger inte ensam, är riktigt bra! Ond bråd död i sommaridyll under sent fyrtiotal. Som hittat!

Jag använder appen BookBeat (och jag uppskattar särskilt deras stora utbud av inlästa klassiker) och just nu får alla bloggläsare som uppger koden UNDERBARACLARA här en gratis prova-på-månad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “En stund för mig själv”

 1. Har du läst “En främmande man” eller “Mörkögda augustinatt” av Maria Lang? Somriga och supermysiga!

 2. Snälla, lär inte folk att det heter “talböcker”! Du lyssnar på “ljudböcker”! Det är två olika saker.

  Det är bara de med läshinder av olika slag, t.ex. synskador eller dyslexi, som har tillgång till talböcker. De läses ibland in på ett helt annat sätt än ljudböcker och i andra format.

  De flesta människor lyssnar på det som heter ljudbok.

  1. Tack snälla för påpekandet! Det var slarvigt av mig och nu har jag ändrat ❤️

 3. Låter som en underbar kvällssyssla!

  …men här får jag lillpyret i säng tidigast 22 på kvällarna. Efter det och lite disk och plock är det inte längre läge att tänka på att gå ut.

  Ibland, men bara ibland, kan jag känna mig lite avundsjuk på de som begåvats med barn som går att knocka i säng i mer normal barn-läggdags-tid. Men min tid kommer den med en dag hoppas jag.

 4. Jag går åt rakt motsatt håll, lyssnar mindre och mindre på allt för att spara hjärnan. Tittar på oväntade grejer som flimrar förbi. Trädgården sköter jag helst helt ljudlöst med bara hönsen som ackompanjemang. Idag var jag sekunder från att missa kvart i fem ekot som annars är lite heligt för mig men då dök en vän upp istället och så slapp jag höra om all världens galenskap,,,

  1. Tack =) det kommer från Flora Manufaktur – älskar det! Otroligt praktiskt och bra

 5. Jag har sagt det här förut men komplimanger tål att höras i repris: jag uppskattar hur du sätter en underbaraclarisk (eller underbart clar?) touche konsekvent på det du lämnar ifrån dig. Sist tror jag det var klädmärket och podden jag berömde, nu tycker jag du gör det igen, i det lilla. Självklart är det trädgårdsarbete och fyrtiotalsdeckare, så att man känner att det är just DU som tipsar och inte bara någon som får pengar från ett ljudboksföretag. lång kommentar för liten komplimang kanske men så får det vara ibland. tack för allt välgjort innehåll du skapar!

  1. Men åh <3 tack snälla för dina fina ord. Det gör mig väldigt glad att höra =) Glad sommar och kram

 6. Hej!

  Jag älskar också ljudböcker! Borde ge BookBeat en chans igen.

  En sak som jag funderat på – jag läser din blogg via RSS (Feedly-appen) och din reklammärkning följer inte med till den. Går det att lösa på något sätt tror du? Jag tycker att du är grym och gillar verkligen att du är bra på att märka ut reklam och samarbeten, ett måste för trovärdigheten, men jag skulle vilja veta att det är reklam även när jag läser via RSS.