• Inlägget är en annons i samarbete med Polarbröd •

Kryddiga knäckesnittar

På festen är det gott med en liten aptitretare till välkomsdrinken. Jag gillar när det går snabbt och enkelt – och dessa knäckesnittar med kryddig ost kan förberedas tidigare samma dag och monteras strax innan servering.

Fler goda recept till sommarens kalas och fester hittar du på Polarbröd.se

Ingredienser till kryddiga knäckesnittar ca 30 st:

3 st skivor Sarek Polarbröd

2 msk olivolja

150 gram färskost

2 dl riven lagrad ost. (Jag använde en sort med kummin och kryddnejlika i – men hittar du inte en sådan kan du addera 1 tsk hel kummin och 1 kryddmått mald kryddnejlika till den rivna osten).

Salt

Peppar

1/2 dl finklippt gräslök

10 rädisor tunt skivade.

Så här gör du:

Sätt ugnen på 200 grader. Pensla Sarek med olivolja och strö över lite flingsalt. Grilla sedan på ett galler i ugnen i 3-6 minuter så att brödet får färg. Låt svalna och bryt det sedan i bitar.

Blanda alla ingredienser till oströran förutom rädisorna. Bred en klick oströra på varje brödbit. Avsluta med att skiva rädisorna tunt och lägga några på varje snitt. Peppra på toppen och servera genast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Kryddiga knäckesnittar”

    1. För att alla annonsörer vill synas nu innan sommaren, men sedan blir det knappt ett enda förrän i augusti. Det är klart att jag gärna skulle sprida ut dem lite mer men jag får tillmötesgå mina kunders önskemål precis som de som har butiker får hålla öppet på lördagar för det är då kunderna vill handla 🙂

  1. Hej!
    Jag har provat dem nu ikväll, som lite “nattamat” med man och barn för att fira att vi alla nu ska vara lediga! De var väldigt goda! Det var en kreativ receptskapare, sade mannen som kommentar och njöt av den goda kryddningen. ?

  2. Synes det ser riktig godt ut, og en eloge til deg som også gjør dine reklameinnlegg så relevante og inspirerende for oss lesere. Med to små barn er polarbrød en veldig god venn kan jeg si:)

  3. Jag gjorde dem igår och det blev jättegott. De grillade tunnbröden med salt var riktigt goda för sig själva också.