Det var bättre förr

Jag är så nöjd för jag har gått och köpt en ny gammal vagn. Har en modern vagn sedan tidigare. Som jag varit ganska nöjd med. Ganska. Ändå har jag otroget klickat runt på Marketplace och Blocket och suktar efter något annat. En gammal vagn. De är ju nämligen SÅ MYCKET BÄTTRE! Det hjälps inte. Mycket högre för det första, vilket är bra för oss långisar. Mycket större avstånd mellan korgen under vagnen och vagnens liggdel dessutom. Så att man får plats med stora matkassar eller annat som ska kånkas hem. Hjul som det aldrig kan bli punka på. Ett magnifikt gung som sussar vilken unge som helst till sömn.

Och så ja. Det självklara. Snyggheten. En gammal vagn är snyggare precis på samma sätt som en gammal bil är snyggare än en ny. Ingen Volvo XC 90 i världen kan mäta sig med en gammal Volvo Amazon.

Idag tog jag lilleman på sin första åktur. Snacka om nöjd!

Det enda som INTE är bra med gamla vagnar är att de inte blir lika små när man fäller ihop dem. Så min moderna vagn får stanna kvar till de där gångerna det ska packas platseffektivt i bilen. Och däremellan använder jag detta vrålåk.

Kom på att jag kan börja använda min fina gula klänning från &Other Stories också. Hade den när jag var gravid förra hösten men sedan när jag ammat så tätt har jag fått hänga undan den. Men nu när han äter mer riktig mat än mjölk om dagarna så funkar den perfekt.

Tröttnar heller aldrig på denna vackra ullkappa som jag fått av min moster. Känner mig så dramatisk och chic i den!

Är också glad för mina nya höstpjucks. Ett par riktigt fulsnygga klackade kängor med traktorsula från Zara. Skönaste jag burit på år och dagar

Ja detta var dagens outfit det. Jag klädde mig i pumpafärger dagen till ära – eftersom det vankades Halloweenpysselkväll med matlaget. Men mer om det får ni se imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Det var bättre förr”

 1. Gick till en sjukgymnast min förstfödde och hon blev nöjd när hon hörde att vi hade retrovagn. Tydligen bättre när barnet börjar sitta då de har möjlighet att sitta upprätt men ändå kunna luta sig tillbaka när det behövs. I flera nyare modeller sitter de med ständigt stöd.

 2. Med risk för att det här kommer en kärleksstorm men ja’ kan int’ hjälpa re’:
  Älskar ditt hår här!!
  Älskar din kalla!
  Älskar klänningen och strumpbyxorna, ja hela outfiten!
  OCH SMULF!!!! Hur söt får man vara?!?! I fina hjälmmössan med matchande kofta! Smäller av!!!!
  Slut med meddelandet.

 3. Åh, vilken fin vagn! Den passade er båda! Har inga egna barn, men drömmer om att få rulla retrovagn om jag nån gång får äran att bli mamma!

 4. vilken fin! Jag har aldrig sett den där modellen förut. jag fick mitt första barn i december förra året och har alltid velat ha en gammal vagn, som tur var hade min svärmor sparat den vagnen min sambo låg i som liten, en alleles ljuvlig emmaljunga liggvagn i grön manchester, så otrolig på många sätt. Blev senare alldels överlycklig då jag hittada en emmaljunga sittvagn i den klaraste röd på blocket för en spottstyver, passade till samma chassi också. Förstår att moderan vagnar har många bra finesser som dessa saknar, men jag skulle aldrig vela byta ut dem ändå, sparar dem för framtiden med!

 5. Vilken underbar outfit!!! Jättefin vagn oxå, jag hatar barnvagnar och bilstolar så min man har fått ansvara för det, begagnat är så bra!

 6. Så himla fint ! Kläderna , vagnen, barnet! Du! Ditt hår just nu är så väldigt fint, galet snyggt! ♥️♥️♥️