Vilken underbar eftermiddag jag har haft. Storbarnen som ju har påsklov hela den här veckan har åkt till farmor några dagar och jag är hemma med lillen. Känns som rena semestern att ha ett barn istället för tre. Och idag var gårdagens snöstorm bokstavligt talat bortblåst och solen sken över verandan och gjorde den till en liten bastu. Tog ut baljan på verandan så Ulf skulle få bada

Här ute får man plaska precis hur mycket som helst utan att det gör något. Golvet är oisolerat.

Fyllde baljan med linoljesåpa och ljummet vatten. Och så fick Bobbo hänga med bebben i baljan.

Himla populärt.

Och vått

Jag satt bredvid och bläddrade i mina trädgårdstidningar och fyllde kopp efter kopp med kaffe.

Sedan var det uppstigning och torkning

och påklädning. Och så förflöt den aprileftermiddagen! Nu ska jag duka fram resterna av påskbuffen och äta en enkel middag.

Minne från våren då Bertil hade lika knubbiga fötter som Ulf